R9 ili ništa
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
On samo treba igrati na krilu i nigdje više, makar minutu bio na terenu.
Top izdanje danas i prava smo ekipa bez obzira sto smo igrali protiv 18 igraca u borcevom dresu, nema se kome sta zamjeriti i ne mogu da vjerujem da postoje ovi neki koji lao nesto lose izdvajaju i oni si kao samo realni. Uzivajte i radujte se danasnjoj velikoj pobjedi.
Veceras da hoce ostat 0 na sugavici bilo bi nam top i onda ide derbi na Kosevu i tu moramo pobjediti da bi potvrdili ovu vecerasnju pobjedu. Mada nisu nimalo naivna ekipa i drago mi je sto vise nisu kanta za nabijanje. Vamos Rajvosa
Veceras da hoce ostat 0 na sugavici bilo bi nam top i onda ide derbi na Kosevu i tu moramo pobjediti da bi potvrdili ovu vecerasnju pobjedu. Mada nisu nimalo naivna ekipa i drago mi je sto vise nisu kanta za nabijanje. Vamos Rajvosa
On treba igrati u međuprostoru, negdje tu praviti višak.. ne znam je li krilo, ali, čovjek zna igrati fudbala.
The saddest thing in life is wasted talent.
Evo prostitutka izgubi nevinost nulardin
Vrlo rado - pošalji sliku ovdje ili u PP.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
scudetto89
- Kontakt:
Kvalitetniji smo od kona u srijedu abd uz jaku posjetu, do pobjede gulii to rijesava insallah!
Vcs na sugavici najbolje bi bilo da ostane x, ali dobro...
Vcs na sugavici najbolje bi bilo da ostane x, ali dobro...
04.10.2009 !
Ma loše komšije drugo pol haos, bio sam siguran da će x završit'. Sad treba i lažne u gostima klepit.scudetto89 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:11Kvalitetniji smo od kona u srijedu abd uz jaku posjetu, do pobjede gulii to rijesava insallah!![]()
Vcs na sugavici najbolje bi bilo da ostane x, ali dobro...![]()
Željo teška kari*na
Ovaj nardin kod nas teska taraba bio
Ma samo smo mu trebali dati vremena. Al jbg, mi, i okolnosti.. realno je korisniji od Renana.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 21 sep 2024, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Radovac zuti jel mu suspenzija za derbi.
I nije isti pritisak nositi naš dres i dres ekipe iz Mostara. Realno.
Samo nemojte letiti pred rudu, milion puta nam se obilo o glavu.scudetto89 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:11Kvalitetniji smo od kona u srijedu abd uz jaku posjetu, do pobjede gulii to rijesava insallah!![]()
Kaže danas Zekić "ovdje se već 10 dana priča o derbiju - jedva sam uspio fokus sačuvati na ovoj utakmici"fks74 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:22Samo nemojte letiti pred rudu, milion puta nam se obilo o glavu.scudetto89 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:11Kvalitetniji smo od kona u srijedu abd uz jaku posjetu, do pobjede gulii to rijesava insallah!![]()
Naravno da nije isto - mi smo najveći klub u državi. Ali nisu to tolikooo velike razlike.
Treba raditi brate, priznati svoje greške, nema ništa od šuplje.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.