FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako će zeljo ovakav na Koševo protiv nas na današnjem nivou, ne moraju džaba.
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Koga ocekujete na centru u srijedu? Moja pretpostavka gigovic smrad
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Samo jako protiv gamadi. Ipak nas najveci adut je Zekic. Pripremit ce ovo on bas.
Svi na Kosevo da pokažemo ko smo i sta smo
Svi na Kosevo da pokažemo ko smo i sta smo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Neka polahko, zna ZZ sta radi nema opustanja, jaci su od posusja pa si vidio sta se desi kad se opustimo i kontamo lahko cemo i gotovo je, 90 minuta gristi, bas kao danasluckystrike je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:33Ako će zeljo ovakav na Koševo protiv nas na današnjem nivou, ne moraju džaba.
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 21 sep 2024, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bilbija
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nikad nisam za opuštanja pred derbi i najavljivanja neke prskacine, ali posusje je jače od njih. Ne znam da li si gledao zrinjski - posusje. Nije to naivna ekipa. Vrlo lako su mogli izvuci x u mostaruledesma je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:39Neka polahko, zna ZZ sta radi nema opustanja, jaci su od posusja pa si vidio sta se desi kad se opustimo i kontamo lahko cemo i gotovo je, 90 minuta gristi, bas kao danasluckystrike je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:33Ako će zeljo ovakav na Koševo protiv nas na današnjem nivou, ne moraju džaba.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Isto sam pomislio.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Onda Bandić ili Gigović, ne bi me čudilo ni da onaj što je prošle sezone sudio iz Zenice čini mi se.
Nisam znao
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Sad bi najpametnije bilo otići 7 dana u karantin, zabraniti medijske istupe svim uposlenicima, u miru se pripremati za derbi i odraditi to maksimalno pošteno. Nemojte opet dozvoliti da vam lijepe izjave po tablama, da se nešto lažno nafuravaju etc.
Strogo ne zemlji, uz svo poštovanje, mi smo bolja ekipa i smislenija. Ovo je na vrat na nos. Lijepo ih ugostiti kako dolikuje i odigrati tekmu profesionalno i pobjeda neće izostati. Sa velikim uvažavanjem. Ako ih podcjeni bilo koji pojedinac u klubu izgubit ćemo tekmu.
Strogo ne zemlji, uz svo poštovanje, mi smo bolja ekipa i smislenija. Ovo je na vrat na nos. Lijepo ih ugostiti kako dolikuje i odigrati tekmu profesionalno i pobjeda neće izostati. Sa velikim uvažavanjem. Ako ih podcjeni bilo koji pojedinac u klubu izgubit ćemo tekmu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vicko daj nam Musu u srijedu svog najodanijeg hercegovackog kera .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- luckystrike
- Kontakt:
Derbi je uvijek priča za sebe.
Međutim, kući ne mogu šuta uputiti kako treba a pitali bi se za titulu
Naše je da ponovimo pristup od danas, disciplina i koncentracija svih 90 minuta, uz Saleta, rezultat ne bi trebao izostati.
Međutim, kući ne mogu šuta uputiti kako treba a pitali bi se za titulu

Naše je da ponovimo pristup od danas, disciplina i koncentracija svih 90 minuta, uz Saleta, rezultat ne bi trebao izostati.
šta šta je, je*em ti
4 dana. U srijedu igramo. Ali sve ostalo se slažem.jurisicduska je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:45Sad bi najpametnije bilo otići 7 dana u karantin, zabraniti medijske istupe svim uposlenicima, u miru se pripremati za derbi i odraditi to maksimalno pošteno. Nemojte opet dozvoliti da vam lijepe izjave po tablama, da se nešto lažno nafuravaju etc.

-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Samo nemojte ložione svega vam. Mirno i polako kao i dosad.
Zrinjski pokazao kako se zabijaju krucijalne šanse, realizacija odlična.
Zrinjski pokazao kako se zabijaju krucijalne šanse, realizacija odlična.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jeste ali je svejedno smrad.