Ne slavimo mi vase poraze, nego se smijemo vasim izjavama nakon pobjede goska da idete na titulu
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pjeva ovaj mučenik na jugu, ali uzalud bahahhahahahahahahahah
-
- Kontakt:
Nije brate, znači prvo pobjeda u četničkom leglu protiv saveza i svega, pa roknuše još jednog kera-dobrovoljca đikanskog za svoga milijardera putka, i za kraj još jedan poraz malih plavih, Elham!MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:35Op op. Samo naprijed Zrinjski![]()
![]()
Je li se mogao dan ljepše završiti![]()
![]()
Gdje je Robin Hood
Joj od ovih Pitara ne mogu napisati ništa na forumu .. samo Želju gledaju i prate a subota

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Joj strašnog navijanja, čuju se igrači kako komuniciraju na terenu i ovaj lik što vodi navijanje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Zabranio Mirvić uposlenicima kluba da idu na utakmice rivala. Kako on radi kod nas u računovodstvu ne može ići. Jbga.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Bio je veceras i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
U INAT SVIMA
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ovo neko novo pravilo da domaci navijaci izlaze prije kraja utakmice, a gostujuci ostaju do kraja
Ma racunaju kad dobiju sljedece tri utakmice, hoce li biti dosta za titulu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Svoj klub pratite!
Klošari Pitarski..
Klošari Pitarski..
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Treba spomenuti Djorica onog i Vukoju,bacene pare takodje danas smo i velikog Husu vidjeli,sta nam je sa zlatokoosim Karicem? Dangubic kazu za stoju igra ? Nadam se da Virtuelni vodi evidenciju o ovim odl8cn8m potezima.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ukratko, vlahadija je danas teško nastradala.BordoArmy88 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:40Nije brate, znači prvo pobjeda u četničkom leglu protiv saveza i svega, pa roknuše još jednog kera-dobrovoljca đikanskog za svoga milijardera putka, i za kraj još jedan poraz malih plavih, Elham!MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:35Op op. Samo naprijed Zrinjski![]()
![]()
Je li se mogao dan ljepše završiti![]()
![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Atlanta je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:42Bio je veceras i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- TurkishAirlines
Hoce li delegat umanjiti posjetu ma stadionu?tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:42Jel ovo neko novo pravilo da domaci navijaci izlaze prije kraja utakmice, a gostujuci ostaju do kraja

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Atlanta je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:42Bio je veceras i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.

-
- Kontakt:
Navjjacima se nema sta reci , relani budite makar nekada. Zeljo ima ono sto mnogi sanjaju , prosjek od 10 tak hiljada. A to sto je tim taraba,treba tu jos hljeba jesti da stignu ovu trojku. Ako se gleda i politika zrinjski je vjerovatno buduci prvak. Ne zbog ovog veceras jer zeljo im ne moze nista , losi su jednostavno
-
- Kontakt:
Mentalitet pobjednika !
Hvala Grbavici na aplauzima

Hvala Grbavici na aplauzima

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Paromlinac i 47 gostiju.