Uzmite sobu
Šta ovo značiBigZlatan je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:34svrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:11
Mi ako ove tri dobijemo
Blizu smo titule
A Europa je osvojena sigurno
Sta kazes za Mircevskog
Znaci da smo slabiji od Zrinjskog i da treba da se fokusiramo na ove slabije utakmice poput sljedecesvrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:09Šta ovo značiBigZlatan je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:34svrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:11
Mi ako ove tri dobijemo
Blizu smo titule
Imas ti oko za igrace,Gulija si procijenio od prvog dana si rekao da je antitalenat,svaka cast. Odinaku sam zaboravio jbte,jestel pogodili sa jednim igracem a brdo para ste baciliNoDi80 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:11Znaci da smo slabiji od Zrinjskog i da treba da se fokusiramo na ove slabije utakmice poput sljedece
Samo Odinaku ubaciti da markira Gulija i napad im presjecen
prvo nek se dogovori sa NoDi-jem jel im to gostujuća ili domaća utakmicaPendulum je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:05
Railwayman30 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:59Nas u derbiju jedino sudija vadi,i to moliti Boga da bude Gigovic. I mozda cinjenica da nam bolje leze gostujuce tekme od domacih.
I Mircevski je zalutao, on je statista u glumačkoj sferi, znao je usko surađivati sa Robin Hood-om.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:10Sta kazes za MircevskogKazu pere Mirvic pare a u klubu Guli,Francis,Renan,Turkes sta bi bilo da ne pere pare jbte
Ne sjecam se da sam to govorio sa Gulija, a Odinaku cuvamo za derbi umjesto Cvetanovskogmosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:12Imas ti oko za igrace,Gulija si procijenio od prvog dana si rekao da je antitalenat,svaka cast. Odinaku sam zaboravio jbte,jestel pogodili sa jednim igracem a brdo para ste bacili![]()
Nego baci mali osvrt na kamion igraca sto su doveli i bacili pare,Dangubic,Odinaka,Cvetanovski,Tariguz ovaj u odbrani,Mircevski,Huso,Djoric,Vukoja valjda ubodu sa nekim?Amcho1 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:14I Mircevski je zalutao, on je statista u glumačkoj sferi, znao je usko surađivati sa Robin Hood-om.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:10Sta kazes za MircevskogKazu pere Mirvic pare a u klubu Guli,Francis,Renan,Turkes sta bi bilo da ne pere pare jbte
Ko se još obazire šta oni pričaju, svima je poznato kada glasno počnu iznositi nekakve tvrdnje da su usko i direktno involvirani u takve ili slične aktivnosti.
Znaci da si prekuco loptusvrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:09Šta ovo značiBigZlatan je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:34svrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 20:11
Mi ako ove tri dobijemo
Blizu smo titule
Jesi,imao si raspravu sa mnom i rekao da je to pranje para ocito,nekakve gruzijce dovodimo a vidi se da veze nema itd nacu postove nego nemam vremena. Spominjao si da su klocevi Renan,Francis i Guli i slicne nebulozeNoDi80 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:15Ne sjecam se da sam to govorio sa Gulija, a Odinaku cuvamo za derbi umjesto Cvetanovskogmosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:12Imas ti oko za igrace,Gulija si procijenio od prvog dana si rekao da je antitalenat,svaka cast. Odinaku sam zaboravio jbte,jestel pogodili sa jednim igracem a brdo para ste bacili![]()
Sve u svemu najmanje se ove sezone ocekivalo od utakmica protiv Zrinjskog
Bice i Markovic za derbi
Poraz nije iznenadjenje, idemo dalje
Podrska strucnom stabu
To sam govorio za Penerandumosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:18Jesi,imao si raspravu sa mnom i rekao da je to pranje para ocito,nekakve gruzijce dovodimo a vidi se da veze nema itd nacu postove nego nemam vremena. Spominjao si da su klocevi Renan,Francis i Guli i slicne nebulozeNoDi80 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:15Ne sjecam se da sam to govorio sa Gulija, a Odinaku cuvamo za derbi umjesto Cvetanovskogmosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:12
Imas ti oko za igrace,Gulija si procijenio od prvog dana si rekao da je antitalenat,svaka cast. Odinaku sam zaboravio jbte,jestel pogodili sa jednim igracem a brdo para ste bacili![]()
Sve u svemu najmanje se ove sezone ocekivalo od utakmica protiv Zrinjskog
Bice i Markovic za derbi
Poraz nije iznenadjenje, idemo dalje
Podrska strucnom stabu
E moj KinoŠvra, ni 16000 plavih navijača večeras nije pomoglo.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:14Al šta nam uradi Zrinja...
Mogli su nas natrpat ...
Moj Galiću ja tebe volim i poštujem za sve a pogotovo za dva gola Pitarima al brate nemaš snage
Aaaaaa jedva ih zaustaviš
Izbiješ loptu jedva i to do centra i opet njima u noge loptu pa te opet napadnu
Jooooj
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 10 gostiju.