Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tik-tak
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Mozda ovo bude jos jedna neuspjesna godina za zeljkana. Ciljevi su da pobijede na derbiju ili bod to je glavni cilj a sporedni evropa,ako se ne plasiraju u evropu bice to 2 godine bez iste i 14 bez titule a tolikenpare skrsise ove godine,zvanicno bi bili najskuplja ekipa koja dvije godine nebi evropu vidjela.
Oj svega mi, pa ljudi sramote odlicnu posjetu s ovakvim glupostimaH8Z7 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:31Čestitke desetaru imate veću posjetu nego kapacitet.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:27WWIN liga BiH 24/25
FK ŽELJEZNIČAR - HŠK ZRINJSKI (0 : 0) 0 : 2
Datum: 21.09.2024 20:45
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 13500
Sudija: Njegomirović Aleksandar (Prnjavor)
A1: Novalić Arnel (Doboj) | A2: Udovičić Sreten (Prijedor)
Delegat: Memišević Jasmin (Breza)
Posmatrač suđenja: Čuić Tomislav (Tomislavgrad)
Malo je falilo za 16 000![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
E cuj vise slavili poraz Zelje nego pobjedu protiv Borca 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Salim se ja dobar si ti, dobro ti nama dosao i puno golova primio.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:30Šta cu oni me vode
Oni ce mi nabavit kartu za zapad
Necu ja smetat Vama
Necu se ja javljati
Necu ništa komentarisat
Bit cu mišić mali
I molit se u sebi da Vas uzmemo ili bodič osvojimo

Kako ti je uopšte do šale večeras?KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:41E cuj vise slavili poraz Zelje nego pobjedu protiv Borca![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
U cometu pise da Grbavica ima 16.000 ( to sam i sada prijavio na TM)
Da udju ovi sto nisu imali mjesta. Svako 10 min idu izmjene na tribinama jer ih ima 15 000 pred stadionom, pa se rotiraju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Meni zao sto niste barem bod otkinuli ako ces iskrenoKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:41E cuj vise slavili poraz Zelje nego pobjedu protiv Borca![]()
E to je taj primjerak nepismenog homo sapiensa iz paleolita, preteča neandertalca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:38Mozda ovo bude jos jedna neuspjesna godina za zeljkana. Ciljevi su da pobijede na derbiju ili bod to je glavni cilj a sporedni evropa,ako se ne plasiraju u evropu bice to 2 godine bez iste i 14 bez titule a tolikenpare skrsise ove godine,zvanicno bi bili najskuplja ekipa koja dvije godine nebi evropu vidjela.
Naučnici i arheolozi ne trebaju kopati i tražiti te dragocjene primjerke, dovoljno je samo izvršiti testove na ovima kao što je autor posta iznad - dobili bi isti rezultat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj knjigovodje sto je zakmecao, kako si danas prezivio Sarajevo i evo sad zeljuVirtu4l je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:46E to je taj primjerak nepismenog homo sapiensa iz paleolita, preteča neandertalca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:38Mozda ovo bude jos jedna neuspjesna godina za zeljkana. Ciljevi su da pobijede na derbiju ili bod to je glavni cilj a sporedni evropa,ako se ne plasiraju u evropu bice to 2 godine bez iste i 14 bez titule a tolikenpare skrsise ove godine,zvanicno bi bili najskuplja ekipa koja dvije godine nebi evropu vidjela.
Naučnici i arheolozi ne trebaju kopati i tražiti te dragocjene primjerke, dovoljno je samo izvršiti testove na ovima kao što je autor posta iznad - dobili bi isti rezultat.
Mozda ovo bude jos jedna neupsjesna godina za severinumosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:38Mozda ovo bude jos jedna neuspjesna godina za zeljkana. Ciljevi su da pobijede na derbiju ili bod to je glavni cilj a sporedni evropa,ako se ne plasiraju u evropu bice to 2 godine bez iste i 14 bez titule a tolikenpare skrsise ove godine,zvanicno bi bili najskuplja ekipa koja dvije godine nebi evropu vidjela.
Ciljevi su Real Madrid, a zvanicno godinama najskuplju ekipu imate i ne dominirate
Zvanicno najskuplja ste ekipa u historiji premijer lige
Avioni, heliktopteri, hoteli, ugovori
Ako ne udjete u grupnu fazu ugasite se
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Aaaaa, to ono kao protiv Njuskasla ako se ne varam kad je bilo 10k ispred stadiona
-
- Kontakt:
Tik tak de nam malo o vasim finansijama i hrpi debelo placenih antitalenata? Nemoj mi se nervirati lutko,jel ti ovaj glumac Kasumovic iz Bijelog Polja kakva familija?Virtu4l je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:46E to je taj primjerak nepismenog homo sapiensa iz paleolita, preteča neandertalca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:38Mozda ovo bude jos jedna neuspjesna godina za zeljkana. Ciljevi su da pobijede na derbiju ili bod to je glavni cilj a sporedni evropa,ako se ne plasiraju u evropu bice to 2 godine bez iste i 14 bez titule a tolikenpare skrsise ove godine,zvanicno bi bili najskuplja ekipa koja dvije godine nebi evropu vidjela.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Anamo njima?scholsey je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:24Jel to nećeš rođendan čestitat?MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:07Vala brate, pljuca nije bila nimalo ugodna u ovoj sezoni respiratornih infekcija![]()
![]()
Neću ti ništa dalje, pametan si, skontaj sam.![]()
![]()
Naravno da hoću
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Borcu želim brzo i bolno gašenje ili ako ništa neka se vrate tamo gdje i pripadaju, a to je druga liga. Ono danas što smo gledali je bila još jedna sramota. Ne znam više kako vas nije stid i sram da igrate sa onakvim pomaganjem i kako možete navijati za klub kojem se onako puno pomaže. Bruka. Sramota.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Morpheus i 33 gosta.