Cekaj dok skontaju i tu kako da muljajunewton_heath_lyr je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:16VAR poslije postavljanja novih terena je najpozitivnija stvar koja se desila kako postoji BiH kao samostalna država.

Cekaj dok skontaju i tu kako da muljajunewton_heath_lyr je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:16VAR poslije postavljanja novih terena je najpozitivnija stvar koja se desila kako postoji BiH kao samostalna država.
Trenutno jedina mana je što u većini utakmica sudije ne nadoknade izgubljeno vrijeme provjere VAR-a. Za ostalo nema zamjerke.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:16VAR je , nakon postavljanja novih terena , najpozitivnija stvar koja se desila našem fudbalu , od kako postoji BiH kao samostalna država.
Jel rek'o KaljanacNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 sep 2024, 22:253/5 utakmica Sarajevo ozbiljno i drasticno osteceno![]()
Nastavljamo niz sutra
Nit sam gledao tu emisiju nit je post vezan za to.Moje misljenje koje mogu pokriti argumentima.U nekim utakmicama nisu nas kostale te greske pa je odma palo u zaborav.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 sep 2024, 01:21Jel rek'o KaljanacNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 sep 2024, 22:253/5 utakmica Sarajevo ozbiljno i drasticno osteceno![]()
Nastavljamo niz sutra![]()
![]()
Čist penal realno. I ono sto sam pisao prosle sezone kod najave VAR-a, cirkus ce bit. Uredno bilo 2-3 kola i iza tog samo cirkus za cirkusom. Selektivno koristenje i kako kome odgovara.roccosiffredi je napisao/la: ↑22 sep 2024, 09:58Ovo sinoć na Grbavici, situacija kod penala, u Banja Luci ili Pod Bijelim Brijegom se svira za domaćina. U Sarajevu, Tuzli, Doboju, Mostaru sudija ne želi ni da pogleda VAR.
Selektivna primjena.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, mma_hz i 35 gostiju.