FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta reci a da nije napisano...
Kriminalna odbrana onoliko vracanja golmanu
Muftic ne moze nikog pogoditi loptom sto je u danasnje vrijeme velika mana,obicno je izbijao u prazno
Napraviti 1 sansu i to na individualni kvalitet u 90 min je katastrofa
Na derbiju sam prezadovoljan sa X
Citava ekipa je bila losa
Manijaci vizuelno odlicni,ali nisu se culi citavu tekmu,a ni ostale tribine nisu bile nesto mislim da smo od pocetka bili svjesni situacije na terenu.
P.s. **** vam knjaz milos najmilije
Kriminalna odbrana onoliko vracanja golmanu
Muftic ne moze nikog pogoditi loptom sto je u danasnje vrijeme velika mana,obicno je izbijao u prazno
Napraviti 1 sansu i to na individualni kvalitet u 90 min je katastrofa
Na derbiju sam prezadovoljan sa X
Citava ekipa je bila losa
Manijaci vizuelno odlicni,ali nisu se culi citavu tekmu,a ni ostale tribine nisu bile nesto mislim da smo od pocetka bili svjesni situacije na terenu.
P.s. **** vam knjaz milos najmilije
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Karamarko je fenomen, sve ijednu loptu iz skoka izbacio je u out, dok su namjere skroz druge bile 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Dobar post. Sve istina vezano igrace, samo igraci su posljedica nesposobnih ljudi koji se vrte oko Zelje vecRatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 sep 2024, 04:30Ovdje masa ljudi, navijaca, pitare sto se predstavljaju kao nasi navijaci ne racunam, uopste ne razumije sta se desava na terenu i u klubu.
Za pocetak, mijenjamo 15-ak igraca svakih sest mjeseci, pola ove ekipe Zrinjskog je mnogo duze u Mostaru ( Maric, Barisic, Ticinovic, Cuze, Malekinusic, Savic je igrao, pa otisao sada se vratio ). Tamo se zna ko pije, a ko placa. Nek je to nebitno, a nije, idemo dalje. Njima je U21 Topic koji napravi asistenciju za gol, kod nas je U21 igrac manje na terenu. Unisten OP. Idemo dalje, nasi bekovi su Galic i Mahmic, njihovi bekovi su Corluka i Ticinovic. Bolji sa loptom barem dvjje klase od nasih bekova. Ozbiljna je fula bila sto Markovic nije startao, po meni. Da odigra koliko moze.
Igraci Zrinjskog su, vidno, fizicki, jaci i korpulentniji shodno tome moras igrati protiv njih po zemlji, brzo sa loptama u prostor, a ne da nabijas jer je svaka njihova. Ne bi mi nabijali da nam ovi nisu izlazili u visoki presing, a nasa zadnja linija u sustini ne zna lopte osim Karamarka, on ko i ima muda da je povuce ill da pogodi igraca u napadu. Mislim da je on dodao loptu Radovcu, gurnuo je u for Boljevicu u Gabeli za crveni karton. Ostala trojica ne znaju lopte i kad ih pritisnes onda nabijamo loptu na njihove jablane + Savica koji je isto jablan i doslovno je svaka lopta njihova. Ovi ostali nasi su metar i zilet.
Na sve to uporedite kretanje Nardina i Krpica u napadu, ovaj prvi non stop utrcava u prostor dok Suljo ceka loptu u noge i od toga nema nista.
Oba gola smo primili nakon gresaka i fakticki iz kontri. Cavnic je spor i kada protivnicki igrac ima prostora to je belaj u najavi.
Da bi tako igrao, nabijao, moras imati dba destruktivca, Krpica da skace i dva - tri brza igraca da kupe te lopte. To je jedini nacin da tako nesto eventualno prodje. Al da smo tako odigrali bila bi prica vidi Corica jest picka, brani se na Grbavici i igra samo na kontre. Ako hoces da igras i napadas ekipu kao sto je Zrinjski sa veznim redom Radovac - Jaber - Hiros moras imati kompletnu odbranu koja zna da igra lopte, a mi to nemamo. Jedno su Sloga, Igman, hu ha, a drugo ovi. Ista ce prica biti sa pitarima. Mi ako budemo pokusali da ih napadnemo **** nas onaj gruzijac i camuga + poprilicno rastrcan vezni red.
Napravis blok Karic - Huso i to da ne prelaze centar, o odbrani da ne pricam, ispred Jaber, krila Boljevic i Sabic ( koji ima vise defantivnih nego ofanzivnih zadatka ), u napadu Krpic ili Dangubic i nabijas lopte pa sta bude. Ovi kad se umore ubacis Odinaku, Cvetanoskog i Hirosa i pomozi Boze.
Mene nervira kada zijanimo bod(ove) protiv Sirokog i Sloge, Zrinjski je trenutno bolja, brza, jaca i uigranija ekipa. To samo slijepac ne vidi.
Kad cujem proslava dobijem PSTP., Isto retardirani, zivota mi.
godinama. Mnogi od njih jos uvijek traze svoj licni interes u svemu tome.
Tu dodaj jos i ove Manijake koji se tale na razne nacine
i traze svoj interes u svemu i produkt je Zeljo koji je ovakav kakav je.
Dok se ove stvari ne promjene nema nama kvaliteta u igri.
I da zavrsim, onaj Nardin je veca igracina od svakog naseg centarfora duplo.
-
- Kontakt:
Kakve veze ima pobjeda u gostima kad si kuci osvojio 4 boda od 12, u iduce 3 utakmice bod max. Znaci iz 10 utakmica ces imat 14 bodova, jel ti to dobar bodovni saldo iako ces imati pobjede u gostima ? Ne brukajte sePablo11 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 03:43Nema te nesto na forumu kad se pobjedi u gostima?zeljovolimte je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:29Najjadnija skupina igraca od 96te.
Na ovoliku posjetu u cetri utakmice imati jednu pobjedu i remi i dva poraza. I sa Ivkovicem je bolje izgledalo.
Fuj fuj!
Treba dobro rukave zasukat.
Picke najvece nose Plavi dres. Popisam se i po aplauzu.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Jok, trebamo ih ganjat po terenu ili yebat mrtve ko da smo na kromolju?zeljovolimte je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:29Najjadnija skupina igraca od 96te.
Na ovoliku posjetu u cetri utakmice imati jednu pobjedu i remi i dva poraza. I sa Ivkovicem je bolje izgledalo.
Fuj fuj!
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ovo kod nas je na silu guranje. Samo ne znam od toliko momaka u omladinskom ti odlucis da ti Sabic bude taj igrac. Mali nema pojma a to se vidi protiv Zrinjskog i njihovoh igraca. Pa on jarane ne moze primiti loptu a ne da je povuce.
Onaj neki dan pise da ga stavi u vezni.
Mi ganjamo rezultat a ti ubacejes Sabica da dobijes kao na ofanzivi. Nek pogledaju u Zrinjskom sta je igrac u21.
-
- Kontakt:
Cemu ona najava sa al jaberom na pocetku, brukate se , upropasticete igraca , pravite od njega nesto sto nije a za par utakmica ce biti .ebavanja majke, a vrlo brzo i klupa, od svega ovoga ce i on umisliti da je neka igracina.
I jos jednom cestitke svima na organizaciji izlaska sa stadiona, siguran sam da smo unikat u tome , nigdje na svijetu ne postoji da domaci navijaci na svom stadiona pola sata cekajju da izadju na jednu otvorenu stranicu od kapije, ko ovce jedan po jedan. Svaka cast
I jos jednom cestitke svima na organizaciji izlaska sa stadiona, siguran sam da smo unikat u tome , nigdje na svijetu ne postoji da domaci navijaci na svom stadiona pola sata cekajju da izadju na jednu otvorenu stranicu od kapije, ko ovce jedan po jedan. Svaka cast
Sta je je… ti vise i ljubav, i mi smo Zeljo.Nema od toga vise hljeba a ni igara.Cvetko nemoze da igra 90 minuta.Pa idi na bolovanje sve te je….Gdje je onaj sto kaze kad sam reko 3 mjesto još se buni.E sad i 4 je upitno pasa moj.Moras se tuc sa Posusjem za to 4 a ljudi zabise pitarima 2.Ko će čuvat onog Gulaša kod pitara.Dokle vise pun stadion i karanje.Sta je ovo Remzine mi operacije.
-
- Kontakt:
Hocemo li i pobjede u gostima analizirati? Ne zelim da kvarim atmosferu ispast ce da pljujem jer malo pozitivnih stvari vidim.Pablo11 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 03:43Nema te nesto na forumu kad se pobjedi u gostima?zeljovolimte je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:29Najjadnija skupina igraca od 96te.
Fuj fuj!
Sloboda kandidat za ispadanje broj 2. Samo nas je Bog sacuvao pa nismo gubiti u 10oj minuti.
Nastavak nista ni s cim, korner i gol.
Na kraju nas Vedo izvadio, Sloboda poslije naseg vodstva preuzela kontrolu igre.
Gosk ekipa broj 1 za ispadanje ostaje sa igracem manje u prvih 10 minuta. Tokom utkamice su imali kornera koliko i mi i tek otpor i neke sanse pravimo kad su ljudi popadali od umora
Velez tada u nevidjenoj krizi, isti Velez je ipao od ekipe sa F.Otoka. Tu smo mi drzali loptu i dominirali i okrenuli utakmicu, ali Velez opet sansa u 95oj minuti i opet nas Vedo iscupao.
Kuci smo doduse vise zasluzili protiv Sirokog i Sloge. Ali ne moze se utakmica pocet igrati u 30nekoj minuti, jer do tad si negdje izgubljen.
I da, meni je samo klub u interesu. To vi koji stitite interese nekoga, nikad necete moci vidjeti.
Zato i aplaudirate nakon ocajne igre.
Tek nam sad idu gostovanja Borcu, Sarajevu, Sirokom, pa cemo se cuti i analizirati.
Nerealni ljudi s prevelikim ocekivanjima, neki su cak i najavljivali deranje Zrinjskog sto je apssurdAlipasino je napisao/la: ↑22 sep 2024, 10:59Sta je je… ti vise i ljubav, i mi smo Zeljo.Nema od toga vise hljeba a ni igara.Cvetko nemoze da igra 90 minuta.Pa idi na bolovanje sve te je….Gdje je onaj sto kaze kad sam reko 3 mjesto još se buni.E sad i 4 je upitno pasa moj.Moras se tuc sa Posusjem za to 4 a ljudi zabise pitarima 2.Ko će čuvat onog Gulaša kod pitara.Dokle vise pun stadion i karanje.Sta je ovo Remzine mi operacije.
Treba nama jod dugo vremena da dodjemo na nivo Zrinjskog
Prvo sto im uprava dise ko jedan, drugo treba vise para,
trece ne dizu se i ne glume silu, vec su uvijek na zemlji
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 sep 2024, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Na poluvremenu na 0:0 trebali smo ih zvizducima ispratiti. Pa bi znali da se u drugo poluvrijeme mora uci zivlje. Zato se znamo Sabicu koji je zavaljen natovariti na kosti, sad ce Mufta jer **** ga nije Pirlo, Al Jaber visi u zraku da mu **** sve..Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 10:05Jok, trebamo ih ganjat po terenu ili yebat mrtve ko da smo na kromolju?zeljovolimte je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:29Najjadnija skupina igraca od 96te.
Fuj fuj!
Nas je Zrinski ubio na kretnju i trku. Tri igraca Zrinskog idu na loptu i jedan nas koji oklijeva. Ne znam jesmo li postenog faula napravili, oba gola su se mogla sprijeciti prekrsajem ali gdje ce oni to cuvaju se za derbi.
Nikad vece picke nisu nosile ovaj dres!
Prosjecna ekipa, ali i dalje dovoljno dobra da se izbori 4 mjesto. Nisu bolji ni Velez ni Siroki ni Pososuje, to su nam protivnici a ne pitari, Borac i Zrinja. Nama jucer na ganjanje rezultata uz 2 prinove koje mozemo realno ocjeniti tek na proljece, ulaze Huso i Sabic
tek se vidi sad da ipak nemamo nikakve sirine, a sve sto se ulozili u ofanzivu trebalo je u obranu, jer nazad ne zna se ko je gori pogotovo za stopere..kakva amaterska postavljana kod oba gola, to je katastrofa. Ali sta je tu je, podrska i samo podrska, za 4 mjesto trebalo bi da imamo sve, za drugo nesto ni blizu i to treba raji da je jasno.

Gore je sto smo prosuli brodove protiv Sirokog ili Sloge nego sto smo izgubili od Zrinjskog
Sta ce te, idemo dalje i manite se hajpa o nekim titulama
Prosle godine smo se borili za opstanak, a sad kao trofej ocekujte…
Bice to sve dobro samo postepeno, ne moze nista odmah
Sta ce te, idemo dalje i manite se hajpa o nekim titulama
Prosle godine smo se borili za opstanak, a sad kao trofej ocekujte…
Bice to sve dobro samo postepeno, ne moze nista odmah
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Prespavalo se.
Zrinjski bolji.
Pisao sam skoro gdje se ko u ovoj ligi nalazi.
Problem je veći raspad sistema sa promjenom formacije. Prvo poluvrijeme i nekako, poslije dima totalni raspad. Razlika se najbolje vidjela u tranziciji. Jaber presječe loptu i krenemo sa 5 naprijed, ne zna se ko gdje ootvara. On hladno izgubi loptu. Hiroš se saplete na loptu i oni lagano utrčavanjem zabiju 2 na 3 situacija.
Ovaj vezni red naš nema agresivnosti. Imali smo 3 kreativca i uspjeli jednom iznijeti loptu za 90 minuta. Stisnu nam stopere i ide duga na Krpića gdje je Savić sve pokupio. U kakvoj smo situaciji najbolje govori podatak da je Mašić otišao u Zrinjski da bude 4. stoper, a bolji je od svih naših zajedno. Pravilo sa strancima je dovelo do tog da je jučer npr. u BL u prvim postavama bilo 4 igrača iz BiH (dvojica zbog pravila U21).
Moram se osvrnuti malo i na Ćorića. Znamo svi da je problem U21, ali postaviti Mahmića na beka, gdje je Zrinjski najjači je suludo bilo.
Promjena formacije nije ništa donijela, osim totalnog raspada. Nemamo tih automatizama o kojim priča, ok u stvaranju je ekipa, finansijski smo slabiji od ove tri ekipe, ali nisam oduševljen vođenjem ekipe, najblaže rečeno. Nema kvaliteta, to je sigurno, ali postavi se tako. Sad idemo na Lavor i ako izgubimo, što je realna opcija, dolazi jako neugodna ekipa Posušja, pa Borac. Očekujem protiv Posušja egal utakmicu, ostalo teško.
VTŽ
Zrinjski bolji.
Pisao sam skoro gdje se ko u ovoj ligi nalazi.
Problem je veći raspad sistema sa promjenom formacije. Prvo poluvrijeme i nekako, poslije dima totalni raspad. Razlika se najbolje vidjela u tranziciji. Jaber presječe loptu i krenemo sa 5 naprijed, ne zna se ko gdje ootvara. On hladno izgubi loptu. Hiroš se saplete na loptu i oni lagano utrčavanjem zabiju 2 na 3 situacija.
Ovaj vezni red naš nema agresivnosti. Imali smo 3 kreativca i uspjeli jednom iznijeti loptu za 90 minuta. Stisnu nam stopere i ide duga na Krpića gdje je Savić sve pokupio. U kakvoj smo situaciji najbolje govori podatak da je Mašić otišao u Zrinjski da bude 4. stoper, a bolji je od svih naših zajedno. Pravilo sa strancima je dovelo do tog da je jučer npr. u BL u prvim postavama bilo 4 igrača iz BiH (dvojica zbog pravila U21).
Moram se osvrnuti malo i na Ćorića. Znamo svi da je problem U21, ali postaviti Mahmića na beka, gdje je Zrinjski najjači je suludo bilo.
Promjena formacije nije ništa donijela, osim totalnog raspada. Nemamo tih automatizama o kojim priča, ok u stvaranju je ekipa, finansijski smo slabiji od ove tri ekipe, ali nisam oduševljen vođenjem ekipe, najblaže rečeno. Nema kvaliteta, to je sigurno, ali postavi se tako. Sad idemo na Lavor i ako izgubimo, što je realna opcija, dolazi jako neugodna ekipa Posušja, pa Borac. Očekujem protiv Posušja egal utakmicu, ostalo teško.
VTŽ
Objektivno ekipa je kvalitetom za cetvrto mjesto u ligi i to bi bilo super, samo cemo vidjeti u petak u kolikoj ce se mjeri raspasti upravni odbor
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nadigrali nas. Bolji od nas duplo. Dugo nisam gledao bolju utakmici gostujuće ekipe na Grbavici.
Borac, Zrinjski i torpdedo su bolji od nas i biće na prva 3 mjesta.
Sreća pa su Široki i Velež loši pa imamo dobre šanse za četvrto mjesto.
Utakmica sa Posušjem za 7 dana je utakmica sezone jer će nam oni biti najveći rival za to četvrto mjesto.
Samir Radovac je naš najbolji igrač.
Borac, Zrinjski i torpdedo su bolji od nas i biće na prva 3 mjesta.
Sreća pa su Široki i Velež loši pa imamo dobre šanse za četvrto mjesto.
Utakmica sa Posušjem za 7 dana je utakmica sezone jer će nam oni biti najveći rival za to četvrto mjesto.
Samir Radovac je naš najbolji igrač.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- Riquelme1921
- Kontakt:
A koga ćemo ubacit? OP SE RA SPA DAManijakDo je napisao/la: ↑22 sep 2024, 10:36Ovo kod nas je na silu guranje. Samo ne znam od toliko momaka u omladinskom ti odlucis da ti Sabic bude taj igrac. Mali nema pojma a to se vidi protiv Zrinjskog i njihovoh igraca. Pa on jarane ne moze primiti loptu a ne da je povuce.
Onaj neki dan pise da ga stavi u vezni.
Mi ganjamo rezultat a ti ubacejes Sabica da dobijes kao na ofanzivi. Nek pogledaju u Zrinjskom sta je igrac u21.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Vidite nesto, ekipa zrinjskog je iskusna ekipa koja ima isto tako izvrsne analiticare i strucnjake u klubu. Dugo su zajedno o oni znaju igrati ovakve utakmice. Ova tekma je vrlo lako mogla krenuti u nasu korist pa biste svi izdvojili pojedinca koji zabije gol i hvalili ga kao Hirosa proslu a evo i jucer vidjesmo da on ne uradi nista fascinantno da ga se toliko hvali.
Na stranu sve to, mi nemamo sirinu ekipe gdje sa izmjenama mozes kompenzirati kvalitetne ali umorne igrace nakon 60 70min i samim tim ona najava borbe za titulu je smijesna. Druga stvar, igraci Zrinjskog fenomenalno su koristili pasove u svojoj zadnjoj liniji da izmore i jabera i krpica vec u prvom poluvremenu jer njih dvojica se zalete na svaku loptu a radi kvalitete i iskustva igraca i golmana zrinjskog, svaki put su i ispadali kao budale i ustvari samo trcali za njima troseci svoju energiju.
Zrinjski ima mnogo jace igrace fizicki a da ne pricamo o visini. Mi visine u ekipi nemamo i to smo vidjeli i protiv sloge da mi ne mozemo izaci na kraj sa ekipama koje imaju visoke igrace. Imamo dobar broj centarsuteva sto iz slobodnih udaraca sto iz kornera ali tesko mozemo postici gol ako krpic nije u nekoj ekstra sansi, ovo sve ostalo pada u vodu jer je protivnik visi i fizicki jaci.
Ali opet govorim nije to toliko lose izgledalo koliko se predstavlja. Istina je da je Zrinjski pokazao da je klasa i da iz jako malo sansi moze da te porazi ali oni su osutali na gol tek u 60min. Nas problem je i dalje kao i prosle godine, kao i godinu prije toga - glupa ispadanja u odbrani i glupi golovi koje primimo iz nicega. Svaki prilazak nasem golu je fakticki gol sansa za protivnika. Druga stvar koja me vise brine jeste da su protivnici shvatili kako da nam uguse napad i pored toliko opcija kojih imamo prema naprijed evo dolazimo u priliku da vec 3 tekme ne mozemo napraviti zavrsnicu gdje ce neko barem osutati po golu nego sve neszo kruzimo 25 metara od gola i tu gubimo loptu, trcimo u kontru i sve tako gdje je potrosnja igraca prevelika a ne ucinis nista u napadu.
Moramo poceti sutati na gol ako mislimo pobjedjivati jer primit cemo ga sigurno sa ovim konstantnim ispadanjem u odbrani.
Za kraj, nisam sinoc sa tribine upratio sta se desilo sa tim zutim za Radovca ali ako je to namjerno ucinjeno pred derbi nek je njemu na obraz. Sto se tice penala, ja sa juga ono sto sam vidio, po meni je ono povlacenje cist penal i nije mi jasno da se VAR uopste nije gledao.
Na stranu sve to, mi nemamo sirinu ekipe gdje sa izmjenama mozes kompenzirati kvalitetne ali umorne igrace nakon 60 70min i samim tim ona najava borbe za titulu je smijesna. Druga stvar, igraci Zrinjskog fenomenalno su koristili pasove u svojoj zadnjoj liniji da izmore i jabera i krpica vec u prvom poluvremenu jer njih dvojica se zalete na svaku loptu a radi kvalitete i iskustva igraca i golmana zrinjskog, svaki put su i ispadali kao budale i ustvari samo trcali za njima troseci svoju energiju.
Zrinjski ima mnogo jace igrace fizicki a da ne pricamo o visini. Mi visine u ekipi nemamo i to smo vidjeli i protiv sloge da mi ne mozemo izaci na kraj sa ekipama koje imaju visoke igrace. Imamo dobar broj centarsuteva sto iz slobodnih udaraca sto iz kornera ali tesko mozemo postici gol ako krpic nije u nekoj ekstra sansi, ovo sve ostalo pada u vodu jer je protivnik visi i fizicki jaci.
Ali opet govorim nije to toliko lose izgledalo koliko se predstavlja. Istina je da je Zrinjski pokazao da je klasa i da iz jako malo sansi moze da te porazi ali oni su osutali na gol tek u 60min. Nas problem je i dalje kao i prosle godine, kao i godinu prije toga - glupa ispadanja u odbrani i glupi golovi koje primimo iz nicega. Svaki prilazak nasem golu je fakticki gol sansa za protivnika. Druga stvar koja me vise brine jeste da su protivnici shvatili kako da nam uguse napad i pored toliko opcija kojih imamo prema naprijed evo dolazimo u priliku da vec 3 tekme ne mozemo napraviti zavrsnicu gdje ce neko barem osutati po golu nego sve neszo kruzimo 25 metara od gola i tu gubimo loptu, trcimo u kontru i sve tako gdje je potrosnja igraca prevelika a ne ucinis nista u napadu.
Moramo poceti sutati na gol ako mislimo pobjedjivati jer primit cemo ga sigurno sa ovim konstantnim ispadanjem u odbrani.
Za kraj, nisam sinoc sa tribine upratio sta se desilo sa tim zutim za Radovca ali ako je to namjerno ucinjeno pred derbi nek je njemu na obraz. Sto se tice penala, ja sa juga ono sto sam vidio, po meni je ono povlacenje cist penal i nije mi jasno da se VAR uopste nije gledao.