FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta se desava, gdje su info?
Dokle smo?
Dokle smo?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sve je ok. Dugovi se smanjuju i imamo kup juniora.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ma ne zanimaju me njihove gide na racun Slobode nego da li su neko ko upravlja klubom davali svoj novac, jer vidim da ih zele izjednaciti sa nekim ko je dao milionski iznos. To me zanima, jer ne bi me cudilo da i oni u neko vrijeme budi imali potrazivanja na racun pozajmica.
🔴⚫️
Pisali su i oni pozajmice ali se hvale na sav glas da su pozajmice bez kamate hahahaSkver je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:35Ma ne zanimaju me njihove gide na racun Slobode nego da li su neko ko upravlja klubom davali svoj novac, jer vidim da ih zele izjednaciti sa nekim ko je dao milionski iznos. To me zanima, jer ne bi me cudilo da i oni u neko vrijeme budi imali potrazivanja na racun pozajmica.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Da su ista davali, ne bi preko medija prosili da ih pogleda Grad i Federacija u vidu finansija.Skver je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:35Ma ne zanimaju me njihove gide na racun Slobode nego da li su neko ko upravlja klubom davali svoj novac, jer vidim da ih zele izjednaciti sa nekim ko je dao milionski iznos. To me zanima, jer ne bi me cudilo da i oni u neko vrijeme budi imali potrazivanja na racun pozajmica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
3 hiljade fukara, prijatelji gdje ste sada

Kolone, stotine i hiljade...sta se sa nama desilo...

Nemoj da se ljutis ali to su izgovori, da ne kazem gluposti.
Prvo da je 50 posto raje na zapadu, imali bi najjacu posjetu u ligi, jer bio bi zapad ko sibica

Ja sam isto vani a bio sam ovdje, bio sam na desetine utakmica kuci i vani i tako evo godinama.
Ja cu ti sada pokazat klip 4-5 god stariji, 30 nas u kopu.
Godinu dvije prije protiv Bosne u kupu 20-tak nas u kopu....i onda 3 milje...kako...vratili se svi iz dijaspore ili...
Nemoj zezati ima nas Tuzla jos uvjek ima preko sto milja ljudi.....treba se organizovat,
-
- Moderator
- Kontakt:
Cijeli Kanton je ovdje bio na Sjeveru kao i kasnije protiv Želje, Sarajeva, Širokog, Borca itd.. najjače tekme su u kupu bile..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Istina 100 % da je dosta momaka bilo sa kantona u toj sezoni.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 08:43Cijeli Kanton je ovdje bio na Sjeveru kao i kasnije protiv Želje, Sarajeva, Širokog, Borca itd.. najjače tekme su u kupu bile..
Prije dvije godine garantovao da nećemo ispasti iz lige, a prije godinu nas sve uvjeravao da TC sigurno ostaje u ligi i to u vrijeme kad je i debillima bilo jasno da ispadaju.Power10 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:27Koliko se sjećam, @Simon je prije dvije godine GARANTIRAO da nećemo ispasti iz lige. Nakon što se to desilo, rekao je, pa šta, zar nije normalno da očekujem i vjerujem u svoj klub.
Azmir je srednja žalost i nije neko rješenje, ali spram ovih je nažalost, jedini izlaz. Ne treba zaboraviti izlaske iz autobusa, ostavke u sred sezone, Kostica koji je trenirao sa Sereznicarom, i ostale aferime. Navijači trebaju znati da više nema Raosa, Juraka, rudnika, Solane i ostalih preduzeca koja će davati pare. Ovaj ima neki cilj, i ako ga ostvari, neka mu bude.
Da mi imamo igru, borbu, zalaganje, ali nas neće gol, još bi ova uprava imala kredita kod navijača. Juce je gol primljen kao da je protiv Igmana igrala školska ekipa. Taktika je "samo loptu od sebe", pa gdje god završi. Trener, kakav god bio treba imati etike, i ne raditi skandale poput rukovanja sa sudijom, osim na početku i kraju utakmice. Što to nije radio u Borcu i Leotaru? Ovdje može sve! Kolektiv je srozan do toga da svako može blokirati račun Slobodi, a o blokadi Selji, Sarajevu, Borcu, Zrinjskom... ne pomišljaju . Naše trenere napadaju roditelji, a u zvijezde kujemo sve van Tuzle. Ako imamo najjeftiniju ekipu, ne moramo imati skup "stručni " štab. Kako sam ranije govorio, najjeftinije se po ko zna koji put pokazalo kao najgore rješenje.
Lik je kralj.
Kad cete skontat da je momak potrcko nema nikakve provjerene info vec ono sto cuje sto se na stadionu u onom kontejneru prica. Nit je blizak sa acom i co nit ista tu je samo jer nema ko. Nit on zna historiju Slobode tu je od kako je senad preuzeo prvi put se uvuko i evo vec treca cetvrta uprava je tu, jedno vrijeme je vodio stranice jer nije imao ko. Propali atleticar, propali fudbaler, propali sudiju i na kraju propali student.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
I propali forumas, za kraj bijedne karijere.mirsonetz je napisao/la: ↑22 sep 2024, 13:42Kad cete skontat da je momak potrcko nema nikakve provjerene info vec ono sto cuje sto se na stadionu u onom kontejneru prica. Nit je blizak sa acom i co nit ista tu je samo jer nema ko. Nit on zna historiju Slobode tu je od kako je senad preuzeo prvi put se uvuko i evo vec treca cetvrta uprava je tu, jedno vrijeme je vodio stranice jer nije imao ko. Propali atleticar, propali fudbaler, propali sudiju i na kraju propali student.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
**** ba Azmira. Gdje su bodovi? Gdje je igra? Kako ćemo se iščupati da ostanemo u PL? Ko snosi odgovornost za ovo? Zašto te osobe nisu do sada dale ostavke i šta ih sprječava u tome?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Najvece bljestavilo je dozivio kad mu je secer dao da upravlja klubskim stranicama tada je se i registrovao na forum kao insajder
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Kako mozemo ocekivati od takvih osoba da daju ostavku, jednostavno oni misle da su neki bitan faktor i da su uspjesni u vodjenju kluba. Nisu mogli ni sanjati da mogu voditi takav jedan klub. Ne kontaju da su zalutali, ogromna je razlika voditi neko udruzenje tipa prijatelji Slobode i profesionalni sportski klub, od prijetelja postali su neprijatelji Slobode.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
KluBskim
s kakvim ja nepismenim pavijanima pričam hahaha, i jeste za aviaviavi plana, brzo ćete naći zajedničku sa presjednikom hahaha, čuj presjednikom.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.