Manite se mitomanisanja, evrope i derbija - dajte slike lavora protiv Radnika ili GOSKa. Dajte slike surove realnostiordedelmale je napisao/la: ↑22 sep 2024, 16:10Mladi bračni par iz okoline Srebrenika sa dva dječaka>25 miljalet3 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 16:04Jednom godisnje vas dođe 25 milja i od toga pravite mit. 20 slika postavljate se iste utakmice iz razlicitih uglovaordedelmale je napisao/la: ↑22 sep 2024, 16:02
Nema iz septrembra,biće iz septembra u srijedu na punjenju slavljenice![]()
Otuzno![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Klix zvanicno proglasen pitarskim portalom.
Na prepunoj Grbavici je večeras gotovo 12.000 navijača Željezničara proslavilo 103. rođendan voljenog kluba
Ipak, slavlje im je pokvario Zrinjski, koji pobjedom od 2:0 nosi sva tri boda u Mostar 
Foto: T. S./Klix.ba
Na prepunoj Grbavici je večeras gotovo 12.000 navijača Željezničara proslavilo 103. rođendan voljenog kluba
Foto: T. S./Klix.ba
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
jurisicduska
- Kontakt:
Šta je sa porazima od Širokog I Zrinjskog i remijem protiv Sloge?
Silnim parama uloženim?
145 igrača u 5 godina?
7 uprava?
18 trenera?
Posjetu smo apsolvirali..
Silnim parama uloženim?
145 igrača u 5 godina?
7 uprava?
18 trenera?
- TurkishAirlines
Ti od ovoliko drugih klubova, bas njih nasao ds pitas to sve.jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2024, 16:31Šta je sa porazima od Širokog I Zrinjskog i remijem protiv Sloge?
Silnim parama uloženim?
145 igrača u 5 godina?
7 uprava?
18 trenera?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Čim neko napiše ovo lavor znaš da je pun kompleksa i ne zna više šta će od sebe. Full time kmečanje.let3 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 16:13Manite se mitomanisanja, evrope i derbija - dajte slike lavora protiv Radnika ili GOSKa. Dajte slike surove realnostiordedelmale je napisao/la: ↑22 sep 2024, 16:10Mladi bračni par iz okoline Srebrenika sa dva dječaka>25 milja![]()
Cestitke Zeljeznicaru na posjeti i 0 bodova
Hajmo dalje...
Hajmo dalje...
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Silne pare nisu ulozene, fine pare da al daleko od silnih. Velik broj igraca prodje kroz klub jer su takvi uslovi, vrlo lako fulis a bolje igrace ne mozes zadrzati, kao i kod svih drugih, nista veci broj igraca nije prosao korz Zeljeznicara nego kod drugih klubova. Oko uprava se ne razumijes, treneri isto kao i igraci. Uglavnom, po nicemu mi ne iskacemo ni pozitivno ni negativno da bi se o tome posebno pricalo, ti problemi koje si naveo su problemi lige, i tako ce biti jos dugo.jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2024, 16:31Šta je sa porazima od Širokog I Zrinjskog i remijem protiv Sloge?
Silnim parama uloženim?
145 igrača u 5 godina?
7 uprava?
18 trenera?
Sto se tice posjete, tu jedini konstantu drzimo, trebali bi se zapitati mnogi sto na utakmice dolazi po 3-4 hiljade ljudi nakon Evropskih uspjeha, 4-5 pobjeda u ligi. Ove godine umjesto da posjeta u ligi ide prema gore, ide prema dole i to kod svih klubova osim kod nas. Koliko je posjeta u PL u kurcu govori i to da je Celik treci najgledaniji, prosjecna ekipa u prvoj ligi federacije.
25.09 Sarajevo - Željezničar 20:30
………………….Omjer
……………45…..60……47
…………………Trofeji
……………15…………..17
Najvece pobjede
Željezničar-Torpedo 9:1 1946
Željezničar- Sarajevo 1-6 1954
Najbolji strijelci
Muharemovic 8
………………….Omjer
……………45…..60……47
…………………Trofeji
……………15…………..17
Najvece pobjede
Željezničar-Torpedo 9:1 1946
Željezničar- Sarajevo 1-6 1954
Najbolji strijelci
Muharemovic 8
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 sep 2024, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Extra Zeljo Extra Zivinice 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ako je Peljto kaznjen s 6 utakmice ,sta ce biti s ovim u Banja Luci i Grbavici ili samo kazne idu kad borac oštetiš .
Bit će nagrađeni. Logično.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2024, 16:56Ako je Peljto kaznjen s 6 utakmice ,sta ce biti s ovim u Banja Luci i Grbavici ili samo kazne idu kad borac oštetiš .
Frane dabogda ti se djeca medjusobno prcala
- HordasOdMalena
- Kontakt:
curvanord je napisao/la: ↑22 sep 2024, 10:23Hoćemobagniadiluca je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:35Kao što sam rekao, Despotović...a zapamtićete ovo prezime tokom sezone![]()
Čuj Despotović.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ti si smiješan samo sebi. Nikome više.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2024, 14:06Zamisli dodje ovdje pacijent duskica i napise “ne prestaju pisati o Sarajevu” nakon sto je njih 15 ispisalo 30+ stranica.
Fenomeni![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Kockoglavi
- Kontakt:
Svakako treba primijetiti da dobar dio pitara unatoč dobrim rezultatima koje njihov klub ostvaruje kmeče o suđenju na najjače. Neutemeljeno naravno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Komšija kako 'no? Shizopitari?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka