English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: English Premier League
Mislis da vrijedi objektivno komentiratJayCatwright je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:27De ba ne ser.ite, lik napravio ocigledan faul a onda nabio loptu iz sve snage.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hahahahahahhahah ovo se ni borcu ne svira
Ne važe pravila isto za sve ekipe.
Ne važe NITI će ikad da važe.
Nek ne izlaze na drugo poluvrijeme, piši 0-3 ali ćeš bar biti trener i ekipa sa najvećim mudima ikad. Yebem li vam svaku marku arapsku.
Ne važe NITI će ikad da važe.
Nek ne izlaze na drugo poluvrijeme, piši 0-3 ali ćeš bar biti trener i ekipa sa najvećim mudima ikad. Yebem li vam svaku marku arapsku.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 22 sep 2024, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ograde golmana trojica ovaj četvrti natrči, zabije i kae 'gledaj taktike'
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Da nije napucao loptu, ne bi dobio drugi žuti. Ha ja. A i start je poprilično oštar bio.JayCatwright je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:27De ba ne ser.ite, lik napravio ocigledan faul a onda nabio loptu iz sve snage.
Arsenal je vjerovatno jedini klub u ligi koji za ovo dobija žuti i to drugi, nigdje drugo ne primjenjuje se to pravilo jel bi Doku za istu stvar na istoj utakmici dobio žuti ali nije, to Oliver nije vidio.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
osim kad igras za liverpool onda nijeJayCatwright je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:27De ba ne ser.ite, lik napravio ocigledan faul a onda nabio loptu iz sve snage.
- JayCatwright
- Kontakt:
Diskutabilnija oba gola Arsenala od ovog crvenog lol.Lillard je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:28Mislis da vrijedi objektivno komentiratJayCatwright je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:27De ba ne ser.ite, lik napravio ocigledan faul a onda nabio loptu iz sve snage.![]()
Ovo je klasicno da su se prepali sto vode i povukli se u svoj oklop mentalnih patuljaka
-
chamberlain24
- Kontakt:
E jest on objektivan.Lillard je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:28Mislis da vrijedi objektivno komentiratJayCatwright je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:27De ba ne ser.ite, lik napravio ocigledan faul a onda nabio loptu iz sve snage.![]()
Kovacicu isti ovaj sudija protiv ove iste ekipe nije dao crveni jer nije htio da utice na ishod meca.
I to sto kazes, Doku koji je pred njegovim ocima sutnuo loptu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Donnie Darko
- Kontakt:
bukvalno je sam faul bio čist žuti, a onda još nabija loptu i eliminiše sve šanse što su bile da mu oprosti karton
zašto je ovo kontroverzno uopšte? čisto da čišće ne može biti
Da se sistemski krade Arsenal mogli su ladno poništiti gol Gabriela zbog faula nad Edersonom, tako da te priče mačku o rep.
Još su kao nešto provjeravali. Likovi hladno prema golmanu i blok.
4-IN-A-ROW
Da zato Martinelli na svakom korneru ide s namjerom blokirat golmana i nista se ne sudi. Kako to ne sude ako vec gledaju pokrast Arsenal? Najlakse bi bilo da su ponistioi gol, niko ne bi rijec rekao, jer realno odes bez namjere ograt loptom blokirat golmana u petercu. Al jok, kradu Arsenal. Lik uradi debilno faul i nabije loptu, pa da mu nije dao karton bila bi krađa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kontroverzno je na ovoj temi i na twitteru, nigdje drugo na dunjaluku.Donnie Darko je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:32bukvalno je sam faul bio čist žuti, a onda još nabija loptu i eliminiše sve šanse što su bile da mu oprosti karton
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Zato su tu Liverpul i Čelzi da ugaze Siti, u Arsenalu sve mentalni patuljci.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bit će u drugom poluvremenu penal i oprošten crveni za City, standardan paket uplaćen Oliveru.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.