Diskutuješ s navijačima koji baš ne poznaju pravila i dalje se prisjećaju nesviranog kornera prije 17 godinainvincible1921 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:50Jer ovo nije kosarka i da se utakmica zavrsava na 00:00
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
brate nisi realan sekundeinvincible1921 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:50Jer ovo nije kosarka i da se utakmica zavrsava na 00:00
prvo na osnovu cega je 6 minuta nadoknade uopste, drugo cemu jos 3 minute na tih 6?
argumentuj mi to, al ne mozes jer znas i sam da sereš ko foka
- invincible1921
- Kontakt:
To je druga tema, al ja kolko vidim uglavnom je prica da ovo nije zuti...sto je apsolutno netacno
=\_1921_/=
Ma prestrogo dosudjeno.JayCatwright je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:37Imao je zuti, napravio je faul bez namjere da igra loptom i jos nabio loptu. Ovo je mozda najcisci crveni karton koji cemo ikad vidjeti
Bilo je slicnih ili istih situacija, gdje sudija cak i Oliver nije pokazao zuti ili drugi zuti karton.
Nisam navijac Arsenala, al ovo je danas za mene previse.
Nadam se da nece napraviti jos neku gresku do kraja tekme.
Bit ce ovo tesko probit bez de bruynea
- JayCatwright
- Kontakt:
Ko je još na žutom kartonu, imamo Partija, treba ovdje pogurati sa još jednim crvenim.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ide penal do kraja laga
Pa kako se godinama gura City, nije iskljuceno da i to vidimo danas.JayCatwright je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:54Ja se nadam da ga City zabija iz nepostojećeg penala.
Očito je da Cityja guraju više nego Borca. Nema mi logike da budu bolji od original Manchestera, ali onda mi ove sudijske odluke uvijek dokažu zašto je to tako.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Samo lezi majstore, valjajte se do sabaha aBd... 
#Voajeroljupci na respiratorima.
- JayCatwright
- Kontakt:
al maloumnici postavljaju situaciju sa Dokuom, a tu Oliver bukvalno rekao Dokuu da vrati loptu
,što je ovaj i uradio
Ma gvardiola nikad nema plan b, vazda igra isto, koji god rezultat da je. Brate ubaci ove visoke naprijed, brza krila i kreni bunariti
Brate protiv istog ovog Arsenal Oliver nije dao dva crvena Kovacicu jer nije htio da utice na mec. Dva horor starta su mu bila jedan zuti.Anoniman je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:53Ma prestrogo dosudjeno.JayCatwright je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:37Imao je zuti, napravio je faul bez namjere da igra loptom i jos nabio loptu. Ovo je mozda najcisci crveni karton koji cemo ikad vidjeti
Bilo je slicnih ili istih situacija, gdje sudija cak i Oliver nije pokazao zuti ili drugi zuti karton.
Nisam navijac Arsenala, al ovo je danas za mene previse.
Nadam se da nece napraviti jos neku gresku do kraja tekme.
Covjek ili navija za Siti ili mrzi Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nemoj im bolan kvariti narativJayCatwright je napisao/la: ↑22 sep 2024, 19:03al maloumnici postavljaju situaciju sa Dokuom, a tu Oliver bukvalno rekao Dokuu da vrati loptu,što je ovaj i uradio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.