Premijer liga 2024/2025

kvaka
Kontakt:

Re: Premijer liga 2024/2025

Post Postao/la kvaka » 15 sep 2024, 20:02

borcu nisu registrovani stranci. Gorazdu da nije bilo pleha na golu izgubili bi utakmicu. Jako losa odbrana a napad spor. ruzan rukomet za gledati

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 sep 2024, 17:12

Joj Borca :lol:

Zasad ocaj teski protiv Bosne.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 21 sep 2024, 18:44

Auh kakav početak sezone za RK Bosnu,sjajna utakmica.
Muhovic perfektno odigrao,Cickusic nije mnogo davao golova ali je zato briljirao u asistencijama.
Ima mnogo sta da se popravi ,od odbrane,brzog centra,nadam se da ce to Zuhdija da uigra tokom sezone.
Sudije su apsolutno bile na strani Borca,pre pre strog crveni karton za Čelicu.
Ipak,Bosna se nije dala i zasluženo pobjedila u ključnim momentima je držala vodstvo.
Čestitke na pobjedi

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 sep 2024, 21:42

Leotar prosao Koycegiz. Dobili u Trebinju 33-28.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Manolo22
Kontakt:

Post Postao/la Manolo22 » 22 sep 2024, 00:53

Veceras Bosna pokazala kako se igra rukomet. Mnogi su ovdje sumnjali u starog rukometnog, prekaljenog majstora - Zuleta Korkarica. Takticki potpuno nadmudrio Pipeta. Cickusica je prekomandovao u timskog igraca, potpuno suprotno od onog sto smo navikli, nije imao puno suteva ali su uz njega zasijali svi saigraci uz njegove asistencije. Celica pravo pojacanje za ekipu. Amar Korkaric je igrac koji ce ovu Bosnu u iducih par godina vratiti u EHF Ligu prvaka vjerujte mi. A kada stariji brat Damir dosegne fizicku spremu, ko zna sta mozemo ocekivati. Muhovic neprikosnoven, iz inata prema Pipetu odigrao utakmicu zivota. Dok je bio u Celju, ruka mu je stojala prenisko prilikom suta i tu se vidi ucinak Zuleta koji mu je kao bivsi pivota ukazao kako ruka treba da stoji prilikom suta i sada je neprikosnoven, nema vise poluvisokih suteva.
Hejteri mogu da pisu sta hoce, ali veceras je Omeragic u Gorazdu pokazao zasto sam pisao sve o njemu. Razigravac, bek suter, penaldzija, stijena odbrane, bas onaj tip igraca koji nam nedostaje u reprezentaciji. Veceras je publika u Gorazdu mogla uzivati u igracu koji ce uskoro igrati bundesicu, a koji je uspio za kratko vrijeme u Gracanici ono sto npr Hamidovic nije prosle godine - skoro sam je pobijedio Gorazde. Uz njegov visoki blok, na golmanu Mesinovicu je da samo stane u drugu stranu prilikom suta protivnika i skupit ce po 20 odbrana na utakmici. Najbolji strijelac ekipe, i po do sada vidjenom MVP liege, a vjerujem i da Celju i njihovim igracima vec nije svejedno jer dolaze u Gracanicu, u grotlo nove dvorane. Ne bi me cudilo da dodju i vec unaprijed skinutih gaca, pojest ce ih ova borbena ekipa.
Visegrad pokazuje da nikom nece biti lagan zalogaj.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 22 sep 2024, 08:46

Manolo22 je napisao/la:
22 sep 2024, 00:53
Veceras Bosna pokazala kako se igra rukomet. Mnogi su ovdje sumnjali u starog rukometnog, prekaljenog majstora - Zuleta Korkarica. Takticki potpuno nadmudrio Pipeta. Cickusica je prekomandovao u timskog igraca, potpuno suprotno od onog sto smo navikli, nije imao puno suteva ali su uz njega zasijali svi saigraci uz njegove asistencije. Celica pravo pojacanje za ekipu. Amar Korkaric je igrac koji ce ovu Bosnu u iducih par godina vratiti u EHF Ligu prvaka vjerujte mi. A kada stariji brat Damir dosegne fizicku spremu, ko zna sta mozemo ocekivati. Muhovic neprikosnoven, iz inata prema Pipetu odigrao utakmicu zivota. Dok je bio u Celju, ruka mu je stojala prenisko prilikom suta i tu se vidi ucinak Zuleta koji mu je kao bivsi pivota ukazao kako ruka treba da stoji prilikom suta i sada je neprikosnoven, nema vise poluvisokih suteva.
Hejteri mogu da pisu sta hoce, ali veceras je Omeragic u Gorazdu pokazao zasto sam pisao sve o njemu. Razigravac, bek suter, penaldzija, stijena odbrane, bas onaj tip igraca koji nam nedostaje u reprezentaciji. Veceras je publika u Gorazdu mogla uzivati u igracu koji ce uskoro igrati bundesicu, a koji je uspio za kratko vrijeme u Gracanici ono sto npr Hamidovic nije prosle godine - skoro sam je pobijedio Gorazde. Uz njegov visoki blok, na golmanu Mesinovicu je da samo stane u drugu stranu prilikom suta protivnika i skupit ce po 20 odbrana na utakmici. Najbolji strijelac ekipe, i po do sada vidjenom MVP liege, a vjerujem i da Celju i njihovim igracima vec nije svejedno jer dolaze u Gracanicu, u grotlo nove dvorane. Ne bi me cudilo da dodju i vec unaprijed skinutih gaca, pojest ce ih ova borbena ekipa.
Visegrad pokazuje da nikom nece biti lagan zalogaj.
Pa i nije bas pokazala kako se igra rukomet,dosta je grešaka bilo.
Ja bih prije rekao da je trener Borca potpuno nadmudrio trenera Bosne u drugom poluvremenu,pa se od gotovog mogla izgubiti utakmica,bilo je situacija kada je Borac mogao preokrenuti,ali treba istaci i ključne odbrane golmana Bosne u tim momentima,koji do tad nije bio baš dobar.
Čelica jeste pojačanje,ali ne smije više sebi dozvoliti sa tolikim iskustvom ostavi ekipu na cjedilu zbog crvenog kartona.Po meni je bio strogo dosuđjen,jeste bilo udarca u glavu,tj prema licu,ali moglo je i obicno isključenje.
I malo pretjerujes o nekom nastupu u EHF ligu prvaka,cilj Bosne za ovu sezonu je opstanak,a u narednim sezonama da stane na noge i postane stalni učesnik PL.
Potrebno je mnogo raditi na finansijskom polju,dvorani,pojačanjima,da bi se nadalo o nekom evropskom rukometu za Bosnu.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 22 sep 2024, 08:48

DamirT je napisao/la:
21 sep 2024, 21:42
Leotar prosao Koycegiz. Dobili u Trebinju 33-28.
Za naš :bih: rukomet dobra vijest

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 sep 2024, 17:47

Danas šetam Tuzlom i vidim ove rukometaše Kastriotija. Šta je ono neuhranjeno onako, pa ja bih mogao kod njih igrati pivota.

kvaka
Kontakt:

Post Postao/la kvaka » 22 sep 2024, 18:08

Gracanica na trenerskoj poziciji ima vrhunskoh stratega. Radosavljevica je nadmudrio i takticki rasturio. Ovaj ni ne zna voditi utakmicu, prevarant iz valjeva.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 22 sep 2024, 19:37

Jos jedan uspjeh BH rukometa,Sloboda pobjedila Kastrioti 32:28.

EastwichTown
Kontakt:

Post Postao/la EastwichTown » 22 sep 2024, 19:56

Koliki je uspjeh proći ekipu sa Kosova manje više , ali baš je bilo lijepo vidjeti mlade momke iz Slobode kako igraju brzo i bacaju se na glavu , bez ijednog veterana , možda će ove sezone igrati vruće - hladno zbog ne/iskustva , ali ako ostanu na okupu par sezona mogla bi od njih profitirati i Reprezentacija i Sloboda .

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 22 sep 2024, 20:22

Nije bitno odakle je poražena ekipa,bitno je da se prošlo,i da se osvajaju bodovi.
Znali su naši klubovi izgubiti od timova iz sličnih zemalja,nije im to strano.
Za Slobodu je ovo uspjeh,nadam se da ce pruziti dobar otpor protiv Švicaraca u narednom kolu

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 sep 2024, 20:43

ASD je napisao/la:
22 sep 2024, 17:47
Danas šetam Tuzlom i vidim ove rukometaše Kastriotija. Šta je ono neuhranjeno onako, pa ja bih mogao kod njih igrati pivota.
Nisi ti to dobro vidio izgleda :mrgreen:

Kad sam vidio u Mejdanu razliku u konstituciji tijela, ovi iz Slobode isto djecica naspram ovih sirovina. Ombasa pivot, duplo manji od njihovog :urnebes:

Raduje me sto su ovi mladi momci odigrali odlicno protiv iskusnijeg tima, a objektivno slabijeg od Slobode. Brkic prelomio utakmicu odbranama definitivno. Sto se tice napada, Colakovic i Ivanic fenomenalno odigrali.

Sad protiv Svicaraca uzivati, tu tesko da se sta moze napraviti. :bih:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 sep 2024, 20:59

DamirT je napisao/la:
22 sep 2024, 20:43

Kad sam vidio u Mejdanu razliku u konstituciji tijela, ovi iz Slobode isto djecica naspram ovih sirovina. Ombasa pivot, duplo manji od njihovog :urnebes:

Raduje me sto su ovi mladi momci odigrali odlicno protiv iskusnijeg tima, a objektivno slabijeg od Slobode. Brkic prelomio utakmicu odbranama definitivno. Sto se tice napada, Colakovic i Ivanic fenomenalno odigrali.

Možda su samo krilima i centralnim bekovima dozvolili da izlaze napolje. :D
Prošao sam na metar od njih.

Ombaša jeste premali za ozbiljnog rukometa.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 sep 2024, 21:10

ASD je napisao/la:
22 sep 2024, 20:59
DamirT je napisao/la:
22 sep 2024, 20:43

Možda su samo krilima i centralnim bekovima dozvolili da izlaze napolje. :D
Prošao sam na metar od njih.

Ombaša jeste premali za ozbiljnog rukometa.
One njihove grdosije potamanile kuhinju u tom trenutku :urnebes:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 sep 2024, 13:53

Sloboda je vidno slabija u odnosu na prošlosezonsku ekipu kada je igrala protiv Krke.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 sep 2024, 14:41

To definitivno. Mada sto rece sinoc @Eastwich draze mi je vidjeti kako ovi momcici se bacaju bukvalno na glavu, u odnosu na one "placenike" sto dodju samo radi para.

Cak mi nece tesko pasti ni ako se ne plasiraju u Evropu ove sezone, jer su izuzetno mlad tim sa velikim potencijalom. Evo bas sad racunao prosjek godina od svih sinocnjih igraca, 20,5 je prosjek godina. Tako da, samo strpljenja i u narednim godinama sigurno mogu puno pokazati, uz pravilan razvoj.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 23 sep 2024, 15:33

Zasto se ne navede ime i prezime zapisnicara iz Zavidovica, momka kojeg inace dobro znam, koji je i sudija, ali je vrijeme da mu se stane u kraj sa ovim radnjama.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 23 sep 2024, 16:29

Utakmica se mora ponoviti a zapisnicar, mjerioc vremena i delegat se moraju suspendovati.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 sep 2024, 16:38

Cuj lik upisao nepostojeci gol :lol:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.