NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ovaj trener nije za Zvijezdu definitivno. Prosle sezone Zvijezda je odlicno igrala. Nova sezona ostao kostur ekipe, dovedena ciljana pojacanja tako da je ekipa tu negdje, pripreme pocele na vrijeme ali rezultati losi. Gradina i Gorazde se jedva sastali pa rasturaju. Samo je do trenera i krajnje je vrijeme da se nesto poduzme.
I mene čudi da ekipa koja je djelom ostala čitava iz prosle sezone ovako loše udje u prvenstvo,Iliskovic je dobio uigranu I spremnu ekipu sad gdje mu fali dali na fizičkoj spremi Ili takticki ne zna postavit ekipu to je sad pitanje.
Ako je se odlucilo ici na opstanak ove sezone I ispromovisat mladi igrači neka ostane do kraja samo da mu se ne obije od glavu rasipanje bodova kod kuće pa ispadanje u niži Rang.Mislim I dalje sto se tiče igračkog kadra da smo u top 5 u ligi.
Ako je se odlucilo ici na opstanak ove sezone I ispromovisat mladi igrači neka ostane do kraja samo da mu se ne obije od glavu rasipanje bodova kod kuće pa ispadanje u niži Rang.Mislim I dalje sto se tiče igračkog kadra da smo u top 5 u ligi.
Neshvatljiv pad u igri, bezidejna ekipa koju u sustini je ostala ista otisao je Antic dosao Hodzic, otisao Novakovic zamjena Grgic je tu vec pola godine ima i Avdic koji ne moze igrati beka, otisao Vujic gdje se izgubilo dosta trkacki ali dosao tehnicki bolji Zaric, otisao Brzi dosao Allyson, otisao Tallison dosao Čago i Pepic je dobio konkurenciju u Kozicu koji se nakon pola godine vratio. Ostalo je sve ostalo isto Aljkanovic, Mujcic, Mujkic, Avdic, Dobrilovic, Pepic, Hero, Trnka, Osmic, Agic, Bajric, Hasanovic itd. Mislim da Iliskovic ovo do kraja polusezone ne moze iznjeti i da treba vratit Matu sto prije jer naredne 4 su utakmice kljucne kuci Gorazde, Radnik Hadzici i Rahic i ide se Radnickom bez 10, 12 bodova iz naredna 4 kola bojim se da se upada u problem jer ide zadnjih 5 kola pretesko gostujemo Tomislavu, Tosku, Bratstvu i kuci docekujemo Tuzla City i Stupcanicu. Ove godine 10 mjesto donosi opstanak pored Simm Bau ispada jos 5 mozda 4 ako iz Premijer lige ispadnu dva iz RSa Sloga i Radnik mada tesko, najprije uz jednog iz RSa Sloboda, Igman i Gosk.Ulaze dva iz Drugih liga barazom najprije Mladost DK ili Rudar K i Vitez iz sjevera i juga nema ko. Sledece godine liga broji 14 klubova.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja ne znam na osnovu cega vi iz Gradačca temeljite te price da vam je ekipa top 5 u ligi po igrackom kadru
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Bas tako. I ja to citajuci razmisljam. Lijepo je biti optimista, ali prije svega treba biti realan. Npr. Dusan Hodzic je bio WOOW prije par godina, na ovoj slici gdje je predstavljen s ovim stomakom vise lici na nekog kvalitetnijeg veterana (a sigurno nije dosao za dzaba igrati).legenda reala je napisao/la: ↑22 sep 2024, 20:39Ja ne znam na osnovu cega vi iz Gradačca temeljite te price da vam je ekipa top 5 u ligi po igrackom kadru
Cini mi se da je to napisala samo jedna osoba na ovom forumu i to je njegivo misljenje. Prosle polusezone Zvijezda je bila jedna od najuspjesnijih ekipa i igrala lijep i efikasan fudbal. Vec je napisano da je ekipa sada tu negdje po kvalitetu, mozda za nijansu losija, ali dosao je neiskusan trener i doslo je do (pre)velikog pada. Ocekivala se slicna ili bolja igra i mozda top 5 ali ne ide po planu nazalost.legenda reala je napisao/la: ↑22 sep 2024, 20:39Ja ne znam na osnovu cega vi iz Gradačca temeljite te price da vam je ekipa top 5 u ligi po igrackom kadru
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma pokradeni opet. 12 bodova nam ukrali u prvih 5 kolalegenda reala je napisao/la: ↑22 sep 2024, 20:39Ja ne znam na osnovu cega vi iz Gradačca temeljite te price da vam je ekipa top 5 u ligi po igrackom kadru
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Posljednjih 5 godina pripreme su kasnile, ekipa ne bude okupljena osim par mladih igraca i juniora, veliki dugovi prema igracima, racun u blokadi. Znaci da najmanje 5 godina nijedan trener nije imao ni priblizne uslove kao ovaj sadasnji a rezultati i igra su katastrofalni. Nije tesko zakljuciti u cemu je problem
Cestitke na pobjedi igracima, trenerima i upravi. Sretno u nastavku prvenstva.
-
- Kontakt:
Nadam se da je krenulo na bolje.
Allyson pokazao da je bolji od Tallisona duplo vise borbe,Osmica ne znam ko gura kao i Agica.
I pohvala za Heru i Pepica sto se tiče borbe.
Allyson pokazao da je bolji od Tallisona duplo vise borbe,Osmica ne znam ko gura kao i Agica.
I pohvala za Heru i Pepica sto se tiče borbe.
-
- Kontakt:
Gura ih klub upravi odbor agic i Osmic su projekti kluba i naša djeca trebaju da igraju. Ne znam zašto je problem trpit našu djecu.
Što vise Nase djece da igraju manite se tih iranaca,Osmic je jos u prosloj sezoni pokazao klasu
-
- Kontakt:
Slažem se al za rezultate trebaju i jeftini stranci jednog kad prodamo vratimo sve uloženo, vraćeno je dosta dugova ovih mjeseci ima još poslije nove godine ćemo bit 0. A irqnca kad vidre na terenu će druga priča bit, 1 na 1 je sigurno daleko najbrži igrač s loptom u ligi, oni sto su pratili treninge znaju to. A ova ekipa će se dizati i garantujem da je jedna od boljih u ligi i dalje.
-
- Kontakt:
BetOle Arena Gradačac?
Danas je odigrana humanitarna utakmica sa "Bagerima" za pomoc opstinama stradalim od poplava sto je lijepa gesta. Iako rezultat naravno nije u prvom planu, utakmica je sigurno trebala posluziti i kao trening zbog odgodjenog prvenstvenog kola. Ono sto je danas Zvijezda pokazala na terenu je sramota i rasprodaja ugleda. Kao da su igraci sakupljeni sa ulice. Nijedne smisljene akcije, pritiska na zadnju liniju, duplog pasa, skoka nakon centarsuta...Mionica nam je odrzala fudbalsku lekciju i zasluzeno pobijedila.
ma jarane kako gledam ovo ko da je privatan klub pisko sve po svom radi svaka njemu cast jedino se on trudi ali ne moze se radit po svom samo otkud za pravo da se mijenja ime stadiona previse menadzera upleteno trener mu jaran nece da mu dadne otkaz cemu ovo sve ide
-
- Kontakt:
Prijatelju moj, pital nas ko kako plaćamo mi sve ovo, znaš li 2 mjeseca da marke transe nismo povukli, šta misliš da će neko džabe Dat pare naziv stadiona je iznajmljen na godinu i pol i to je dobro naplaćeno vise nego ijedan do sada sponzor iz Grada, treneru nemamo potrebe davat otkaz čovjek je radan, kad uprava kaže da damo otkaz onda ćemo Dat. O kakvi menadžerima vi pričate menadžera ima Azur, Pepic(Husara profesor), Dušan Hodzic, Buisic (RBSA agencija) i ko još ima menadžera? Misliš na Arasa i Muhameda (iz BG agencija) ljudi su platili stanove i hranu za njih a klubStevo je napisao/la: ↑06 okt 2024, 22:40ma jarane kako gledam ovo ko da je privatan klub pisko sve po svom radi svaka njemu cast jedino se on trudi ali ne moze se radit po svom samo otkud za pravo da se mijenja ime stadiona previse menadzera upleteno trener mu jaran nece da mu dadne otkaz cemu ovo sve ide
Ika pare od transfera bezveze se ovdje polemise znaju ljudi u klubu kako radimo bujrum u klub na informacije a ne ovdje.
Šta da očekujemo sa zelenim na čelu grada? Nadam se da će sa promjenama doći i bolji dani.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ovo je smiješno šta se radi, sutra će i naziv kluba prodati nekoj online kladionici. Da ne ulazimo u legalnost samog "ugovora"
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Ti bi Terzićev sad vodio klub sa ulice bujrum u klub bgm za pare da vidiš koliko je Bet Ole platio reklamu tu a platio je vise nego ijedan sponzor do sada, sve legalno i uredno u klub bujrum ugovor je svakom dostupan. Ljudi nam bolan će Dat na 3-4 godine ugovor ako ovaj ispostujemo to će biti preko 150.000 vrijednost ugovora i vi nešto pričate svaka vam čast niste vi nikakvih navijači uostalom kome ne odgovara ima klubova more. Moj cilj je u ovoj godini preostale dugove vratiit i onda na proljeće sa afom i novom većinom odrediti cilj za naredne dvije tri godine. Ovi ljudi su sada pokazali svoju ozbiljnost mi smo očekivali kao sto vi mislite da je ugovor 10-15k ne mnogo je veći, na godišnjem nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.