KennyKFCLofton je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:54
VensanKasel je napisao/la: ↑22 sep 2024, 14:00
Mangupski potez Beštije , Martinu svaka čast jer je znao da je pao Banjaja i opet rizikovao pad , bravo majstore to je odlika šampiona
Banjaja au , šta uradi ...
Koji potez, misliš na ovo izguravanje Martina koje je bilo za kaznu?
Kakve apsurde imamo.Ako u posljednjem krugu siđeš na zelenu površinu koja je 50cm od idealne linije i pri tome ne dobiješ uopšte poziciju kažnjavaju te.
Ali ako zaradiš poziciju tako što si izgurao protivnika 5m van idealne linije a i sam napustiš idealnu liniju za 3m možeš da zadržiš svoju poziciju, u ovom slučaju pobjedu.
Pa ne znam buraz , malo malo imamo slične situacije i ne sjećam se da je iko kažnjen , eto podsjeti me . Sam Martin je popizdio , ali se smirio kasnije jer nije prvi put da se dešava ... Meni lično je sve OK dok ne bude nešto slično kao što je Rossi nogom udario MM93 , ono jeste za kazne tu nema opravdanja .
Sad je fazon kada te protivnik pritisne , nećeš da popustiš i onda bude belaj . Mogao je Martin danas da zakoči i pusti da Enea ode skroz , i lagano ga uzme sa unutrašnje strane ... Ne mogu se sjetiti ko je tako slično uradio prije 2-3 sezone u zadnjoj krivini za popbjedu .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...