Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
koliko bodEva se dobije za najvise gledalaca pita nas navijac extra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Izvini molim te, samo mi posalji broj tvog ureda pa cu od sada postove poslati na sto vase uzvisenosti, pa ako odobrite onda cu objaviti...
Ocigledno si u nekom sukobu sa koeficijentom inteligencije ili si test memorisao negdje duboko u malom mozgu kako bi nadomjestio nedostatak sivih celija pa onako odokativno ti to za sekundu izbacis...
Cak te necu ni pokusati uvrijediti jer bi me bilo sramota ovdje da to uradim hendikepiranoj osobi...
Ako nisi shvatio post, onda provjeri da onaj test u malom mozgu nije pregorio ili ga treba restartovati, ali opet treba ljudski sa nekim ko tesko shvata, pa cu ti objasniti polagano, onako jednostavno, da kad procitas nekoliko puta ipak donekle skontas znacenje napisanog.
E sad, lagano citaj, ne brzaj...
Potpredsjednik Fk Zeljeznicar najavio pohod na titulu prvaka BiH, ako osoba tako visoko pozicionirana najavi da Zeljo ide ove godine na titulu, onda je normalno da je taj klub favorit u derbiju...

Koja je kvota da će jug preraditi kad sa sjevera pjesmu čuješ ti ?
- feniksptica
- Kontakt:
Sad Sarajevo jednom utakmicom anulira losu posjetu i dzaba prdili 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ovde se i dalje drobi o posjetama 

- TurkishAirlines
Kako je lijepo kad komsija slavi poraz i opet Sarajevo im u mislimaKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:41E cuj vise slavili poraz Zelje nego pobjedu protiv Borca![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pratis Zelju vise od Sarajeva dok znas svaki detaljVanja8 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 21:45Izvini molim te, samo mi posalji broj tvog ureda pa cu od sada postove poslati na sto vase uzvisenosti, pa ako odobrite onda cu objaviti...
Ocigledno si u nekom sukobu sa koeficijentom inteligencije ili si test memorisao negdje duboko u malom mozgu kako bi nadomjestio nedostatak sivih celija pa onako odokativno ti to za sekundu izbacis...
Cak te necu ni pokusati uvrijediti jer bi me bilo sramota ovdje da to uradim hendikepiranoj osobi...
Ako nisi shvatio post, onda provjeri da onaj test u malom mozgu nije pregorio ili ga treba restartovati, ali opet treba ljudski sa nekim ko tesko shvata, pa cu ti objasniti polagano, onako jednostavno, da kad procitas nekoliko puta ipak donekle skontas znacenje napisanog.
Potpredsjednik Fk Zeljeznicar najavio pohod na titulu prvaka BiH, ako osoba tako visoko pozicionirana najavi da Zeljo ide ove godine na titulu, onda je normalno da je taj klub favorit u derbiju...![]()

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Umjesto da se analizira kriminalna organizacija Dodo, Tega, Vico, Valja, Gigo, Njego, Kazlo, prodate balije, muuuudre uje, gluuuupe specijalne emisije i muuuudri Jusufbegović, glupa Arena sport, beskorisni VAR, beskorisni novinari portala, emisija, podkasta.....ovdje glavna tema čija je posjeta veća. Mi Bošnjaci!! Mi Bosanci!!!
Argentina je napisao/la: ↑22 sep 2024, 22:10Pratis Zelju vise od Sarajeva dok znas svaki detaljVanja8 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 21:45Izvini molim te, samo mi posalji broj tvog ureda pa cu od sada postove poslati na sto vase uzvisenosti, pa ako odobrite onda cu objaviti...
Potpredsjednik Fk Zeljeznicar najavio pohod na titulu prvaka BiH, ako osoba tako visoko pozicionirana najavi da Zeljo ide ove godine na titulu, onda je normalno da je taj klub favorit u derbiju...![]()
Glup si kao i Badzakova izjava. Moze 100x biti u Zelji i na kojoj god poziciji, to su retardirane i neutemeljene izjave. Procitaj moje postove na nasoj temi pa ces vidjeti sta sam napisao za iste.

Covjece Boziji nije tebi lako sekunde

Smanji dozivljaj, ti forum prihvatio , Boga mi, ko beba sisu, pa bi sad neku pravdu ovdje ganjao...
Kako ne shvatas bolan da te pod.****, nasao ti od Riggija traziti da ti iskreno odgovori je li bio penal...

Matere mi za izucavanje si...

-
- Kontakt:
Izgleda da ih se 13500 bavilo Sarajevom što je puno više nego što se 2 forumaša bave njima.TurkishAirlines je napisao/la: ↑22 sep 2024, 21:55Kako je lijepo kad komsija slavi poraz i opet Sarajevo im u mislimaKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:41E cuj vise slavili poraz Zelje nego pobjedu protiv Borca![]()
![]()
![]()
Postoji snimak da se ovo desilo a postoji i snimak da se nije desilo pa ko hoće nek vjeruje u šta hoće

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma nije ovo komplexTurkishAirlines je napisao/la: ↑22 sep 2024, 21:55Kako je lijepo kad komsija slavi poraz i opet Sarajevo im u mislimaKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:41E cuj vise slavili poraz Zelje nego pobjedu protiv Borca![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Evo kone cmizdre,dosli su zamisli do zakljucka da im treba neko kao Mirva kako mu tepajj,da bude jak kao on u savezu hahha bas rijetko glupa,ogranicena skupina ljudi,svirnuo nam u 2 tekme sto zutih,crveni,penal i 50 faulova hahha pa njih ni na jednoj tekmi ovako neko nagrdio nije
Vidjet ćemo u srijedu najveću posjetu u ovoj sezoniKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2024, 20:10Pola turisti i dijaspora, svjesni ste vi togaAnex je napisao/la: ↑22 sep 2024, 20:02Kad vas bude 30.000 na jednom mjestu onda možemo pričati ko je manjina u gradu a do tad pssssstKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2024, 10:55Koliko ih samo boli cinjenica sto se jasno vidi kolika su manjina u gradu![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ma pusti papke,sta zna papak da su mnoga djeca naseg grada vani trenutno,valjda treba nekog sarajliju koji je vani biti stid da dodje na tekmu ili sta vec.Anex je napisao/la: ↑22 sep 2024, 23:02Vidjet ćemo u srijedu najveću posjetu u ovoj sezonibez dijaspore i turista
-
- Kontakt:
Koja su dva zadnja skandiranja majoriziranih hordi juce u BL? Nemoj pametovati o stvarima koje ne razumijes.jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2024, 22:50Izgleda da ih se 13500 bavilo Sarajevom što je puno više nego što se 2 forumaša bave njima.TurkishAirlines je napisao/la: ↑22 sep 2024, 21:55Kako je lijepo kad komsija slavi poraz i opet Sarajevo im u mislimaKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 sep 2024, 23:41E cuj vise slavili poraz Zelje nego pobjedu protiv Borca![]()
![]()
![]()
Postoji snimak da se ovo desilo a postoji i snimak da se nije desilo pa ko hoće nek vjeruje u šta hoće![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
23/24 Zeljeznicar
22/23 Zeljeznicar
21/22 Zeljeznicar
20/21 /
19/20 Zeljeznicar
18/19 Sarajevo
17/18 Zeljeznicar
16/17 Zeljeznicar
15/16 Zeljeznicar
14/15 Sarajevo
13/14 Zeljeznicar
12/13 Zeljeznicar
11/12 Zeljeznicar
10/11 Sarajevo
09/10 Zeljeznicar
Mirno spavajte majorizirani
22/23 Zeljeznicar
21/22 Zeljeznicar
20/21 /
19/20 Zeljeznicar
18/19 Sarajevo
17/18 Zeljeznicar
16/17 Zeljeznicar
15/16 Zeljeznicar
14/15 Sarajevo
13/14 Zeljeznicar
12/13 Zeljeznicar
11/12 Zeljeznicar
10/11 Sarajevo
09/10 Zeljeznicar
Mirno spavajte majorizirani

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:

Ako će nam ovi biti publika bolje da igramo pred 20 ljudi.
Bilo bi ih 13502 da dvojica nisu u zatvoru ali gledali su sa čuvarima.
Ko koristi Fikretovu desetogodišnju što je pošteno stekao zna li se i hoćete li uskoro uvesti ko Hajduk ono da nećete doći na tekmu pa da neko drugi može kupit?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vanja8 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 11:37Pa hebote vi kad ste pobijedili Gosk pola teme vam je najavilo titulu, Krpic samouvjerono izjavi da hoce bodove protiv Zrinje...
Kod nas se to malo smirilo, igramo dobro , prizeljkujemo titulu, ali skoro svi vide Zrinjskog kao glavnog kandidata.
I ja to isto kazem, Zrinjski je glavni kandidat, a mi smo sa Sudackom Organizacijom iz BL odmah tu...
Pa covjece, shvatam da Zeljo kao veliki klub uvijek treba da ima aspiracija ka osvajanju titule, ali da Potpredsjednik UO izjavi da se jurisa na titulu, sa ovakvim sastavom, meni je van razuma...
Znaš kako, samo apsolutna budala i fudbalska neznalica će ovog Želju spomenuti u kontekstu titule. Naša tema ovom forumu ti nikada ne smije biti neki reper jer tu ima svega i svačega, navijača Sarajeva, ubačenih elemenata koji su na zadatku, i tako je već godinama.
To što potpredsjednika kluba nazove novinar dok je pijan u kafani i onda on počne lupati, to je sasvim druga priča, ali svako ko ovog Želju spomene istoj rečenici sa titulom je neznalica i treba prestati pratiti fudbal.
Pričamo o ekipi koja je prije pet mjeseci bila ispod crte.
Ne znam ni sam koliko puta sam napisao da je Zrinjski prvi favorit za titulu, pa onda vi, i da mislim da će Borac prosuti dosta bodova sad na jesen, zbog Evrope i da će to veoma teško nadoknaditi.
Sinoć se najbolje vidjelo koliko je Zrinjski dobra ekipa. Sve ide šablonski, po automatizmu, zna se ko gdje trči, kada mijenja pravac i odjednom se lopta koja leti 30-40 metara nađe u nogama igrača Zrinjskog, to je sve samo nije slučajno. Potrebno je mnogo pure pojesti da se dođe na taj nivo, još im je nedostajalo 4-5 igrača.
Vi to trenutno nemate, ali ako vas neko može dovesti na taj nivo uigranosti onda je to Zoran Zekić. Rožmanovo ili Mirzino Sarajevo bi nakon onog šoka protiv Posušja primilo tri komada u Banjoj Luci, to znamo i ti i ja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.