Do sad sto je sudio,bilo je lose, jos jedan u nizu Vicinih podanika, bit ce 48 faula, po 24 na obje strane

Bolje da su Deljkovica ili Ljajica delegirali
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Do sad sto je sudio,bilo je lose, jos jedan u nizu Vicinih podanika, bit ce 48 faula, po 24 na obje strane
Ma druze sve to stoji ali sta možemo mi? Ako misliš na klub, fakat ne znam sta cemo dobiti nekakvim saopstenjima za javnost i slično. Vjerujem da se poduzimaju koraci i pokušava nešto promjeniti unutar FSKS.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑23 sep 2024, 08:38da ne bude da prosipam negativnu ali meni se ne svidja ova sutnja oko sudjenja
necemo valjda samo kad gubimo kriviti sudije,sarajevo kao najveci klub ne smije imati ovakvo sudjenje u svojoj drzavi
Upozori ga da se ne pravi lud i da sudi po PS - u
niSTA prodati ga na ljeto
onda ne pisati saopstenja ni kad nas ostete da izgubimo sve bodove.nokee je napisao/la: ↑23 sep 2024, 09:00Ma druze sve to stoji ali sta možemo mi? Ako misliš na klub, fakat ne znam sta cemo dobiti nekakvim saopstenjima za javnost i slično. Vjerujem da se poduzimaju koraci i pokušava nešto promjeniti unutar FSKS.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑23 sep 2024, 08:38da ne bude da prosipam negativnu ali meni se ne svidja ova sutnja oko sudjenja
necemo valjda samo kad gubimo kriviti sudije,sarajevo kao najveci klub ne smije imati ovakvo sudjenje u svojoj drzavi
Sto se tiče foruma, nije se sutilo vala isto ko da smo izgubili se pričalo o sudjenju..
Previse sjecka igru, po meni,, ali ne vjerujem da ce da šilji za nekoga.Napapijri je napisao/la: ↑23 sep 2024, 09:03Upozori ga da se ne pravi lud i da sudi po PS - u![]()
Cekamo ibraka da zasjedne da se krene s njima zajebavat. Samo neko namazan i lopina se moze s njima izboriti. Mirvic ocigledno ne znaDurmitorskiJablan je napisao/la: ↑23 sep 2024, 08:38da ne bude da prosipam negativnu ali meni se ne svidja ova sutnja oko sudjenja
100% si u pravu! Mada moze biti i mac sa 2 ostrice. Teze je motivisati igrace kad si prvi na tabeli.
de ti meni reci šta je sa frizurom hahahaha... ja ću danas/sutra kec odradit
sto je najtuznije urednik --- SPAM --- je plavi mitomanNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 sep 2024, 10:16Ono kad te strani portal hvali vise nego 'tvoji' domaci...
Čekam rođendan (08.10.) pa da to bude kompletan cirkus