Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ide Giga ide crveni i/ili penal za Borac

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ja sam napisao da je Zeljo favorit u derbiju, ne sto kontam zahebavat ili stvaram neki alibi, vec iskljucivo sto bi ova pobjeda protiv Borca mogla poprilicno uci u glavu igraca i to u utakmici u kojoj nikad forma ili kvalitet nisu donosili bodove.
Mozda se prevarim, jer na klupi imamo Zekica koji ocigledno zna mentalno spremiti ekipu sto se pokazalo i u B. Luci...
Pobijeda bi nam puno znacila u ovoj trci sa Zrinjskim i Fk Sudijska Organizacija BL, ali bez euforije, bahatosti, podcjenjivanja...
Zeljo nije losa ekipa, vidjelo se to i u prvom poluvremenu protiv Zrinjskog, gdje nisu uputili sut u okvir gola, ali postoji i razlika u sistemu igre jer protiv njih je Zeljo mogao jurnuti naprijed...
Protiv nas, misljenja sam da se Coric nece na to odluciti, jer bi sam sebi pucao, ne u nogu, vec u slijepocnicu, ako bi dopustio tranziciju Gullashvilija i Kyeremaha...
Neka bude posteno sudjenje, pa kom opanci, kom obojci...
Mozda se prevarim, jer na klupi imamo Zekica koji ocigledno zna mentalno spremiti ekipu sto se pokazalo i u B. Luci...
Pobijeda bi nam puno znacila u ovoj trci sa Zrinjskim i Fk Sudijska Organizacija BL, ali bez euforije, bahatosti, podcjenjivanja...
Zeljo nije losa ekipa, vidjelo se to i u prvom poluvremenu protiv Zrinjskog, gdje nisu uputili sut u okvir gola, ali postoji i razlika u sistemu igre jer protiv njih je Zeljo mogao jurnuti naprijed...
Protiv nas, misljenja sam da se Coric nece na to odluciti, jer bi sam sebi pucao, ne u nogu, vec u slijepocnicu, ako bi dopustio tranziciju Gullashvilija i Kyeremaha...
Neka bude posteno sudjenje, pa kom opanci, kom obojci...
Suki46 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 10:22FK RADNIK - FK SLOBODA - Musa Mateo/Čitluk
FK SLOGA DOBOJ - FK IGMAN - Petrović Dragan/Banja Luka
NK GOŠK - FK VELEŽ - Efendić Amin/Sarajevo
HŠK ZRINJSKI - NK ŠIROKI BRIJEG - Bandić Antoni/Grude( 3 duel zaredom Bandić sudi Pod Bijelim Brijegom ovaj par)
FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR - Musić Admir/Sarajevo
HŠK POSUŠJE - FK BORAC - Gigović Miloš /Gradiška
Znaci nista kazna za VAR sobu zbog onog kriminala u B.Luci...
Treba sprijeciti slucajno jos koji gubitak boda Borcu...
Joj cirkusa...
- feniksptica
- Kontakt:
Hahahahaha oj Gigovic.. prepali se **** iz BL.
Qurcine a ne sportisti i oni i svi koji podrzavaju to kod njih trenutno...
Gigovic je tu da sprijeci bilo kakav gubitak bodova hahahaj

Qurcine a ne sportisti i oni i svi koji podrzavaju to kod njih trenutno...
Gigovic je tu da sprijeci bilo kakav gubitak bodova hahahaj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E čuj Gigs u Posušju, znači već je zagustilo

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- feniksptica
- Kontakt:
Hahaha kako su jadni... nemaju oni hrabrosti probat pošteno odigrat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa sta ste ocekivali drugo nego Gigovica. Valja nasteliti bodove koje su izgubli proslo kolo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kolko su jadniigrat će Posušje i Borac. Ovu utakmicu sudit će Miloš Gigović (Gradiška), a pomoćne sudije će biti Sreden Udovičić (Gradiška) i Davor Maksimović (Doboj).
Četvrti sudija u Posušju će biti Dragan Todić iz Doboja, a Haris Halkić (Sanski Most) i Aleksandar Smiljanić (Laktaši) su u VAR sobi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gigovic se u ponedjeljak vec u ukopo u Posusju i čeka da svira neki crveni ili penal 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ma hajde ovo je očekivano i bilo , izgubili od nas , Gigovića odmah poslali , ali Bandića staviti nakon prošle utakmice i katastrofalnih grešaka u tom derbiju mi nije jasno.Oni ove sudije apsolutno ne rotiraju , umjesto da npr Bandić sudi sarajevski derbi , Gigović između Zrinjski-Široki , ma jok , znaš više napamet ko će kome doći i suditi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pa je li realno ovomiky_hz je napisao/la: ↑23 sep 2024, 10:53Kolko su jadniigrat će Posušje i Borac. Ovu utakmicu sudit će Miloš Gigović (Gradiška), a pomoćne sudije će biti Sreden Udovičić (Gradiška) i Davor Maksimović (Doboj).
Četvrti sudija u Posušju će biti Dragan Todić iz Doboja, a Haris Halkić (Sanski Most) i Aleksandar Smiljanić (Laktaši) su u VAR sobi![]()
E je.bem ti majku, nisu normalni.
Znaci, nista se ne prepusta slucaju
Da NATO izadje u Posusju, ide Giga penal i crveni, i 25+ faulova za Posusje.
Uigrani paket pomoci "velikanu iz Platonove".
- FKS -
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Gigovic Borcu Bandic Zrinjskom
Pa ovo nije realno vise
Pa ovo nije realno vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sad ti samo skontaj koliko znači ona pobjeda u subotu.miky_hz je napisao/la: ↑23 sep 2024, 10:53Kolko su jadniigrat će Posušje i Borac. Ovu utakmicu sudit će Miloš Gigović (Gradiška), a pomoćne sudije će biti Sreden Udovičić (Gradiška) i Davor Maksimović (Doboj).
Četvrti sudija u Posušju će biti Dragan Todić iz Doboja, a Haris Halkić (Sanski Most) i Aleksandar Smiljanić (Laktaši) su u VAR sobi![]()
Pored onako solidne otimačine direktni konkurent ti nosi 3 boda iz tvoje kuće u kojoj se ti sve pitaš (pitaš, al u qurcu), sasvim normalno da je strah zavladao u redovima mališana iz platonove
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- TurkishAirlines
Nakon ovog meča od 18:15 sati igrat će Posušje i Borac. Ovu utakmicu sudit će Miloš Gigović (Gradiška), a pomoćne sudije će biti Sreden Udovičić (Gradiška) i Davor Maksimović (Doboj)
Mogu komotno svi skupa jednim autobusom, igraci Borca i sudijska trojka. Neka ustede goriva i imat ce vremena da razrade taktiku svi skupa
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Malo je ovih iz RS-a na ovoj utakmicimiky_hz je napisao/la: ↑23 sep 2024, 10:53Kolko su jadniigrat će Posušje i Borac. Ovu utakmicu sudit će Miloš Gigović (Gradiška), a pomoćne sudije će biti Sreden Udovičić (Gradiška) i Davor Maksimović (Doboj).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma njima protiv ubica ni ne treba poguranac ali, da sve bude po "pe esu" Banda je tu.
NIsi znao? Niko iz manjeg BH entiteta ne smije suditi ekipi iz Mostara.Suki46 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 10:57Ma hajde ovo je očekivano i bilo , izgubili od nas , Gigovića odmah poslali , ali Bandića staviti nakon prošle utakmice i katastrofalnih grešaka u tom derbiju mi nije jasno.Oni ove sudije apsolutno ne rotiraju , umjesto da npr Bandić sudi sarajevski derbi , Gigović između Zrinjski-Široki , ma jok , znaš više napamet ko će kome doći i suditi.
- Shategabri
- Kontakt:
Šalje se poruka da nije bitno ko je ko, u sportu nema mjesta nacionalizmuFoSte95 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 10:57Pa je li realno ovomiky_hz je napisao/la: ↑23 sep 2024, 10:53Kolko su jadniigrat će Posušje i Borac. Ovu utakmicu sudit će Miloš Gigović (Gradiška), a pomoćne sudije će biti Sreden Udovičić (Gradiška) i Davor Maksimović (Doboj).
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Lik, LondonBlues, Majestic-12 [Bot], NJAZRI, Venom i 17 gostiju.