BarbareZeljin je napisao/la: ↑22 sep 2024, 22:10
Mozda cu zvucati malo nadahnuto umjetnicki.
Sav jad i i bijeda u koju smo upali,sav ocaj kao kad toliko volis neku curu,a vidis kako je voda neki bolji i ljepsi,i onda shvatis koliko si mali i nebitan.... kad ti ona dva gola koja kao tane cijepaju onu zategnutu mrezu,potvrde da se zajebajes sa jacim od sebe i da sva ona patnja od tvoje igre,zavrsava sa dva TUF ,TUF projektila.... kraj.
Boli te,osjecas se posrano,pun ti **** vise svega,od novog razocarenja,novog budjenja i vracanja u realnost.
Nije vise bitan penal,**** vas penal. Precka i penal je sve sto smo mi uradili u toj utakmici.
Poenta je da nas 5 godina kara Velez,Zrinjski,Borac...
Mi na Grbavici se patimo godinama protiv puno slabijih,od ovih jacih niko nas se ne boji,cak ni 10 000 navijaca neipresionira vise ni Slogu,ni Siroki,a da ne pricamo Zrinjski.
E to je problem. Sto smo se doveli da smo goli kur ac.Mi smo sada u Bosni ono sto smo bili u Jugi. Iza velike cetvorke. Sramota je to i nasa i nase vlasti,i radost svima onima kojima smo bili trn u oku.
Mozda jedna glupa usporedba,ali mozda najbolje oslikava na sta smo mi sebe doveli.
Da ljudi kao sto je onaj mentalni idiot Djipke,se nasladjuju,prozivaju te i ismijavaju te..
Jeb em i lijevu i desnu stranu uprave,i ove sto hoce bolje i ove sto opstruiraju. Nabijem ih sve na ku rac.
Nije bitno sto smo spori,losi,tehnicki mocni ali trcat ce neko drugi.... nista nije bitno do toga,da smo stvorili sliku kluba takvu,da nas se niko ne boji.
Halo ba trpali smo Zrinjskom po 4 i 5 komada. Borac nam bio redovna musterija.Velez 20 godina ne znam jel boda uzeo.
Na sta smo klub sveli. Svaka nam cast svima. Poserem nam se u usta.