Ne dajmo ovo zaboravu
A vama "samo" zemljište vrijedno 20 miliona dali džabe.
Laž. Zemljište na kojem je stadion je obezbijeđeno kupovinom i donacijama, nije ni bilo državno.
Dobro.
Ko je bolan dao dzabe? Nadji u mojim postaovima raspravu na temi posjeta od prije neki dan gdje smo @Virtual i ja argumentovano i dokumentovano dokazali ko je i kako gradio stadion Grbavica, a ko je i kako gradio stadion Kosevo
I jeste li pare za istok isprosili i napravili od sadake ili je to bio vanserijski ekonomski potez gospode sa Grbavice?TeaM87 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 16:31Ko je bolan dao dzabe? Nadji u mojim postaovima raspravu na temi posjeta od prije neki dan gdje smo @Virtual i ja argumentovano i dokumentovano dokazali ko je i kako gradio stadion Grbavica, a ko je i kako gradio stadion Kosevo![]()
NoDi80 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 16:20Torino je ovim slikama opisao razliku izmedju nas
Mi smo “sirotinja” koja iz usta daje za klub, a vi tatini sinovi koji sve na gotovo dobiju
Ev sad babo mirvic ce srediti i karte dzabe samo da se popuni stadion za derbi
Sve imate, a nista nemate
Puni dzepovi, a dusa praznaaa

Diskutovano sve, usutio si se tad bio, sta se sad pravis budalaZutti je napisao/la: ↑23 sep 2024, 16:35I jeste li pare za istok isprosili i napravili od sadake ili je to bio vanserijski ekonomski potez gospode sa Grbavice?![]()
Ako ste ti i taj incest sa durmitora nekome nesto dokazali onda se tu sva rasprava zavrsava. Upravu steTeaM87 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 16:31Ko je bolan dao dzabe? Nadji u mojim postaovima raspravu na temi posjeta od prije neki dan gdje smo @Virtual i ja argumentovano i dokumentovano dokazali ko je i kako gradio stadion Grbavica, a ko je i kako gradio stadion Kosevo![]()
I ti si se tad usutio koliko se sjecam.taurunum je napisao/la: ↑23 sep 2024, 16:46Ako ste ti i taj incest sa durmitora nekome nesto dokazali onda se tu sva rasprava zavrsava. Upravu ste
Pa tad sam ti rekao da s tobom nema smisla diskutovati jer si za pomozi.ba broj rekao da je odličan potez kluba jer "nismo ništa uložili a dobili smo". Sad kad je Torino postavio ovu sliku s uplatnicom, gdje se vidi da ste molili za pare, prvenstveno sam Virtu prozvao jer je on zapeo za prodaju desetogodišnjih ulaznica i time pravdao sadaku za istok, a ti si u onoj raspravo otišao u zemljišta i podatke iz katastra ili gdje već
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Marokanci58, Pact1921 i 14 gostiju.