Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
E nadam se da neko gleda ovo... koliko su se oni sjebali, ja sam 10x vise. Znaci, sad bih stavio sve sto imam da ce me samo ovo oboriti na listicu... 
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Danas ništa.
Sutra Tottenham ne daje gol,Inter 1 kao zicere uzimam,kvota 3.48 i uzimam još jedan par da nagura do kvote 6...Ako to ne prođe,stvarno nemam ideje da li da se kladim više uopšte.
Sutra Tottenham ne daje gol,Inter 1 kao zicere uzimam,kvota 3.48 i uzimam još jedan par da nagura do kvote 6...Ako to ne prođe,stvarno nemam ideje da li da se kladim više uopšte.
You'll never walk alone.
-
KladiJonicar
Sta je sa ovim botovima, kad igraju znal iko ?KladiJonicar je napisao/la:Danasnji :
Dmitrov 1
A Beck 1 ( Odgodjen je, jel se racuna kvota 1 ? )
Capdeville 1
Mirza 1
JYP 1 ( Zavrsilo 4:2 za JYP )
Kvota 6,57..
- kuman_@mel
- Kontakt:
ej pozz...znam da je ovo mozda off topic,ali nisam imo dje drugo da se obratim... pitanje glasi: igrate li kad na aparatima one utrke pasa,i rulet??? ako neko igra neka se javi,da izmjenimo iskustva

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Sta drug pada danas, da ne povjerujes!
Kakav maler ga samo prati, pa covjek stalno po jednu fula i to redovno...

E što me navuče.Devil je napisao/la:Za danas jedan malo rizicni tiket.
QPR-Sheffield x2 2.10 (Cetiri kola do kraja QPR skoro sigurni ucesnik PL naredne godine,a ovima treba za ostanak)
Who dares, wins !
- Just do it
- Kontakt:
sta mi treba da ponovo uplatim 10 km na premierovo internet kladenje jel samo clanski broj ???
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
Ljudi evo idem sad u carsiju pa u UNICREDIT da dignem potrosacki na par hiljada, i idem odmah pola uplatiti na Real M i Inter keceve....Nema sanse da ne prodje, ne vidim kako moze pasti...Onda cu vratiti odmah kredit a ostat ce mi pola para...
Braco_vrbanjusa je napisao/la:Ljudi evo idem sad u carsiju pa u UNICREDIT da dignem potrosacki na par hiljada, i idem odmah pola uplatiti na Real M i Inter keceve....Nema sanse da ne prodje, ne vidim kako moze pasti...Onda cu vratiti odmah kredit a ostat ce mi pola para...
Jako lose razmisljanje.Brate,nemoj da budes k'o onaj postar sto je igrao Kavalu
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
Ma mora proci, kakav Schalke,kakav Tottenham...Inter i Real su masine, ljudi trce i ubijaju....Ova dva para cine kvotu preko 2.00, jos ako uzmem jedan sa supertipa trebat ce mi 3. par, no dodat cu neki 1.01 i udariti na ta tri para.....Konto sam ako mi daju 3.000 ili 4.000 u kreditu da puknem 2.000 na par tiketa pa sta bude...Ako dobijem odmah im vratim 4.000 a pola para mi ostaje da se zezam do prvog.....ever je napisao/la:Braco_vrbanjusa je napisao/la:Ljudi evo idem sad u carsiju pa u UNICREDIT da dignem potrosacki na par hiljada, i idem odmah pola uplatiti na Real M i Inter keceve....Nema sanse da ne prodje, ne vidim kako moze pasti...Onda cu vratiti odmah kredit a ostat ce mi pola para...
Jako lose razmisljanje.Brate,nemoj da budes k'o onaj postar sto je igrao KavaluSalu na stranu,nemoj se igrati..I ja mislim da ce biti kecevi,ali tako se igrati sa kreditom..Ne bih zelio biti kriv ako prodje,ali jarane nisu mi te "kreditne" pare za takav stil igranja,a ti kako zelis..
Ok,onda sretno sa zezanjem do prvog.Zelim ti svu srecu svijeta,jer bice ti potrebna 
- direktor26
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:
od do im *ebem sve!
Druže, i ja sam pao na ovim seljacima, uplatio 2 KM, dobitak 96 KM, sličan listić kao i ovaj tvoj, i igram isto ovo, da će biti više od dva gola na utakmici...i još gledam ovaj Rosendal imao dva crvena kartona i ovi konji nisu uspjeli dati barem još jedan gol..ccc...u subotu padam 110 KM na jednoj, sinoć 96 KM, eto dvije stoje odoše u nepovrat...ccc
- legenda reala
- Kontakt:
jesteJust do it je napisao/la:sta mi treba da ponovo uplatim 10 km na premierovo internet kladenje jel samo clanski broj ???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trčali su i protiv Gijona pa...Braco_vrbanjusa je napisao/la: Ma mora proci, kakav Schalke,kakav Tottenham...Inter i Real su masine, ljudi trce i ubijaju....Ova dva para cine kvotu preko 2.00, jos ako uzmem jedan sa supertipa trebat ce mi 3. par, no dodat cu neki 1.01 i udariti na ta tri para.....Konto sam ako mi daju 3.000 ili 4.000 u kreditu da puknem 2.000 na par tiketa pa sta bude...Ako dobijem odmah im vratim 4.000 a pola para mi ostaje da se zezam do prvog.....
Okani se toga...
Evo šta sam danas odigrao pa prepisujte šta vam odgovara.
St. Johnstone- Gl. Rangers 2 (1.50)
Inter- Schalke 1/1 (2.30)
Real M.- Tottenham (d.š. ) X (1.80)
Lech P.- Podbeskidzie 1 (1.40)
Leyton- Plymouth 1 (1.70)
Sheffield W.- Tranmere (D/N) 1 (1.70)
Southampton- Charlton (D/N) 1 (1.70)
Hereford- Wycombe (-3+) x2 (1.85)
Orlando- Milwaukee 1 (1.25)
New York- Toronto 1 (1.20)
Safina- Rus 1 (1.20)
Kirilenko- Lepchenko 1 (1.35)
Ulog markica, dobitak 192,01.
St. Johnstone- Gl. Rangers 2 (1.50)
Inter- Schalke 1/1 (2.30)
Real M.- Tottenham (d.š. ) X (1.80)
Lech P.- Podbeskidzie 1 (1.40)
Leyton- Plymouth 1 (1.70)
Sheffield W.- Tranmere (D/N) 1 (1.70)
Southampton- Charlton (D/N) 1 (1.70)
Hereford- Wycombe (-3+) x2 (1.85)
Orlando- Milwaukee 1 (1.25)
New York- Toronto 1 (1.20)
Safina- Rus 1 (1.20)
Kirilenko- Lepchenko 1 (1.35)
Ulog markica, dobitak 192,01.
Who dares, wins !
Real M. - Tottenham 1
Davos - Kloten 1
Inter - Schalke (hen.0:1) h1
Nishikori - Škugor 1
Kvota 10,ide na petaka!
Davos - Kloten 1
Inter - Schalke (hen.0:1) h1
Nishikori - Škugor 1
Kvota 10,ide na petaka!
RR#9
Inter - Schalke 1
Reading - Preston 1
Davos - Kloten 1
Asvel - Gravelines 1
Steaua - Unirea 1
7.19 na 5 km 35.95 km
Reading - Preston 1
Davos - Kloten 1
Asvel - Gravelines 1
Steaua - Unirea 1
7.19 na 5 km 35.95 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
evo sad iz carsije. Dali mi kratkorocni na 2000 km a ukoliko sam zelio vise trebalo vise papira i nisam mogao da cekam. uzeo sam 2000, podigao sa kartice i otisao prvo na kafu da se kocentrisem. Nakon dugog razmisljanja odigrao sam na razlicitim listicima sljedece:
500 km Inter 1 i Real 1 i Barcelona daje gol (radi uslova)
500 km Inter u hendikepu
500 km Real M u hendikepu
500 km Inter daje gol, Real daje gol, Barcelona 1, Chelsea-Man Utd 1X na golova, dakle i sa 3 gola prolazi
Ostalo mi je jos za meze i pica i to je to...Veceras lagano mezica i pice i gledam kako cu od 2000 napraviti 4000. Lazu kad kazu da nema hljeba bez lopate....
500 km Inter 1 i Real 1 i Barcelona daje gol (radi uslova)
500 km Inter u hendikepu
500 km Real M u hendikepu
500 km Inter daje gol, Real daje gol, Barcelona 1, Chelsea-Man Utd 1X na golova, dakle i sa 3 gola prolazi
Ostalo mi je jos za meze i pica i to je to...Veceras lagano mezica i pice i gledam kako cu od 2000 napraviti 4000. Lazu kad kazu da nema hljeba bez lopate....
Sretno..Samo da ne bude sljedeci korak dizanje kredita za vadjenje..Nadam se da nece..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.