FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Da li Barca ima opciju da dovede golmana iz La Lige sada. Situacija je ista ako se ne varam, kao sto je bilo kad smo mogli dovesti napadaca, ili je to mozda u medjuvremenu ukinuto??
Mes Que Un Club
- jasonstatham
- Kontakt:
Još uvijek se spominju imena i još uvijek nema naznaka u kojem će pravcu ići Barcelona. Igrati na kartu Pena i Astralaga ili aktivirati free agent golmana koji nisu pljačka. Spominjete Poljaka kao opciju, po meni jedina, a i ona je upitna.
Opet, s druge strane, Pena sa 39 primljena gola u 22 utakmice su katastrofalni brojevi. Meni je vala nikakav, nezainteresovan, nesiguran, kikser. I ne izgleda kao neki stameni golman. Eto, imao je onu jednu dobru sezonu u Galati što ga je i vratilo nazad u Barcelonu.
Ići na la ligu, igrati Bayern, Dortmund, real, Atleti s Penom nazad nije nikakva sreća i vjera da će biti zid na golu. I real je doveo Kepu da spasi sezonu, pa im sezonu spasi anonimus Lunin. Ne znam...
Opet, s druge strane, Pena sa 39 primljena gola u 22 utakmice su katastrofalni brojevi. Meni je vala nikakav, nezainteresovan, nesiguran, kikser. I ne izgleda kao neki stameni golman. Eto, imao je onu jednu dobru sezonu u Galati što ga je i vratilo nazad u Barcelonu.
Ići na la ligu, igrati Bayern, Dortmund, real, Atleti s Penom nazad nije nikakva sreća i vjera da će biti zid na golu. I real je doveo Kepu da spasi sezonu, pa im sezonu spasi anonimus Lunin. Ne znam...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Sutra je sastanak na kojem će odlučiti hoće li krenuti po golmana.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Hmmmm, hajd' budi pametan šta je dobro. Što ti reče Ukrajinac spasio molere prošle godine. Nešto mi se sinoć u glavi vrtio taj Astralaga, mlad, 1,9 m visok, ne znam šta reći, ali Inaki mi ne ulijeva povjerenje. Možda i griješim, nefer do momka, ali ono lani nije bilo dobro. Nadati se, da je Flick sa svojim trenerom za golmane i njega podigao. Barcelona mora imati golmana koji dobro igra nogom.jasonstatham je napisao/la: ↑23 sep 2024, 12:56Još uvijek se spominju imena i još uvijek nema naznaka u kojem će pravcu ići Barcelona. Igrati na kartu Pena i Astralaga ili aktivirati free agent golmana koji nisu pljačka. Spominjete Poljaka kao opciju, po meni jedina, a i ona je upitna.
Navas, iskusan, vrlo dobar golman, ali branio za one, to me malo smeta, ali zažmirio bih, ne znam koliko je u vrhunskom treningu.
Možda najradije Szczęsny. 14.8. je prekinuo ugovor sa Juventusom, a 27.8. otišao u penziju. Nadam se, da je trenirao do tog datuma.
Poljska vrhunska golmanska škola. Da li je u bilo kakvom trenažnom procesu, ko će znati? Da je u treningu, a slobodan, ne bi razmišljao sekunde.
Branio na EP, nije u mjesec dana mogao toliko ofaliti i zaboraviti braniti. Druga stvar je želi li prekinuti 1-mjesečnu penziju ?
Jedina dobra stvar iz ove ozljede Ter Stegena je ta sto Barca sad moze dovesti novog igraca.
I ne mora to uopste biti golman, moze biti bilo koja pozicija. Valjda se Laporta i Deco konacno udostoje dovesti DM i ispostuju Flicka, kad vec nisu Xavija.
I ne mora to uopste biti golman, moze biti bilo koja pozicija. Valjda se Laporta i Deco konacno udostoje dovesti DM i ispostuju Flicka, kad vec nisu Xavija.
Vallesu iz Las Palmasa istice ugovor. Na ljeto ce biti slobodan igrac.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑23 sep 2024, 10:59Šta je sa Vallesom? Ozljeda nije, bar ako sam ja dobro upratio, vidim da su Horkaš i Cillessen ispred njega u Palmasu.
- jasonstatham
- Kontakt:
Kako to misliš?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Tebas izjavio da Barca sad moze dovesti bilo kojeg igraca. Ne mora nuzno to biti golman, moze iz polja.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ok, hvala mu, ali je povredom Matsa, Barcelona upravo tu najtanja.
Po meni je bolje iskoristiti ovu mogucnost za poziciju DM, koja vapi.jasonstatham je napisao/la: ↑23 sep 2024, 15:48Ok, hvala mu, ali je povredom Matsa, Barcelona upravo tu najtanja.
Iskreno govoreci, ako ce dovoditi nekog od ovih koji se sa pominju (Rico, Casilla, Navas), onda bolje da Pena brani.
Naravno da nije na nivou Ter Stegena, ali dobar je rezervni golman.
Deduka je spreman iz penzije da se vrati.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma daj onog zubimendija onda, sad ili nikad
yebes golmana ako nije neki dobar, pa ti pomenuti su isti krc ko i Pena u ovom trenutku, onda neka ovog i povuci nekog iz Barce B za rezervnog.
Inace kad vec pomenu Zubimendija jel iko pogledao vise od pet utakmica tog lika, jel icemu, Xavi je bio opsjednut sa njim ali znamo da on ima fetiš na spanjolce. U finalu EPa je Rodrija dostojno zamjenio.

Inace kad vec pomenu Zubimendija jel iko pogledao vise od pet utakmica tog lika, jel icemu, Xavi je bio opsjednut sa njim ali znamo da on ima fetiš na spanjolce. U finalu EPa je Rodrija dostojno zamjenio.
Teško će ti bilo ko prodati ozbiljnog igrača dok je sezona u toku. A Zubimendiju se izgleda i ne ide iz Sociedada.
Don't hate what you don't understand.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ja bih radije gledao dugoročno rješenje pozicije golmana. Matsu je ovo treća ozbiljna povrede zadnji 4 godine. Stari i pitanje je koliko će se vratiti nakon ovoga.
Alissonu ističe ugovor ljeto 2025, a doveli su golmana. Obavezno to iskoristiti.
A od ponuđenih sve garibi, bolje onda pustiti Penu ili Astralagu neka se izbore za mjesto golmana.
Alissonu ističe ugovor ljeto 2025, a doveli su golmana. Obavezno to iskoristiti.
A od ponuđenih sve garibi, bolje onda pustiti Penu ili Astralagu neka se izbore za mjesto golmana.
Diogo Costa, golman Porta.jasonstatham je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:07Ja bih radije gledao dugoročno rješenje pozicije golmana. Matsu je ovo treća ozbiljna povrede zadnji 4 godine. Stari i pitanje je koliko će se vratiti nakon ovoga.
- jasonstatham
- Kontakt:
DC ima ugovor do 2027. Tu će Porto tražiti cifru.
Mats out 12 mjeseci. Mislim da je tu gotova priča, ne vjerujem da će ikad biti mačka kao prije. Zato posuditi pametno sada, dovesti, kupiti pametno kasnije.
Mats out 12 mjeseci. Mislim da je tu gotova priča, ne vjerujem da će ikad biti mačka kao prije. Zato posuditi pametno sada, dovesti, kupiti pametno kasnije.
Stvarno je ovaj klub peh... nije dosta sto su ga lose vodili nego i povrede na deficitarnim pozicijama
Roque sinoc poprilicno los, promasio par izglednih prilika za gol i dobio najnizu ocjenu u Betisu.
Roke glup transfer. Nema ništa od ganjaja brazilskih talenata od 18 19 godina. Dovedi ga u La Masiju sa 13 pa od njega pravi igračinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.