Vodim se onom izrekom “ pojest, popit (šerbe) i poklopit”.
Nisam znao da su vam oteli stadion
@Vanja, Alejkumu Selam Vanja, vi ste favoriti meljete ko mlin.
Pogodilo me ovo sto su vam OTELI silom stadion.
Bravo, ponosni smoNoDi80 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 18:11Igraju Sabic, Muftic trenutno vise nego kod vas juniora imamo
Ima i kod vas Durakovic i Ploco iz Zelje
Nasa djeca su dobijala Salzburg, Ludogorec,Lokomotivu, u kojem su igrali igraci
Laimer (Bayern M)
Berisha (Hoffenheim)
Karic (Sturm)
Schlager (Leipzig)
Igrali dobro protiv iz Atletico Madrida
Evo Garces sto je zabio na Grbavici u prvom timu Atletica
Vasi ne mogu dobiti Rukh Lviv i Akademiju Pandev
Lviv djeca po granantama treniraju…
Najvece uzdanice su nam Boljevic i Cavnic, valjda ih Zekic stavi u prvu postavu...MocMahale444 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 18:57Duskice, kakav ba iq to je za skolovane insane, ja sam golemo ispod prosjecne inteligencije.
Nisam znao da su vam oteli stadionauu prokleti bili u cevapu ih prepoznali, kakav su vam zulum nanijeli.
Ma nemoj Muha zamjeriti kad se nađeš s ovim KONTRASVIH u korelaciji njemu je 10 tebi 140 i prosjek ispadne negdje 75. Ti si bratina a od ovog lika slabo sam u životu vidio nešto ograničenije. Nakucka 3-4 smajlija isto infantilan.Vanja8 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 19:01Najvece uzdanice su nam Boljevic i Cavnic, valjda ih Zekic stavi u prvu postavu...MocMahale444 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 18:57Duskice, kakav ba iq to je za skolovane insane, ja sam golemo ispod prosjecne inteligencije.
Nisam znao da su vam oteli stadionauu prokleti bili u cevapu ih prepoznali, kakav su vam zulum nanijeli.
Pogodilo me ovo sto su vam OTELI silom stadion.![]()
![]()
![]()
To ih malo kudim radi uroka, inace cipaju civanice. Citas citasss.
Ma kakvi bahati jarane, ja ti najozbiljnije kazem remi...MocMahale444 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 19:05To ih malo kudim radi uroka, inace cipaju civanice. Citas citasss.
Hajde pa znas da je samo pitanje sa koliko razlike. Izvolite se braniti, jel tako? Bahati ste vi znas vas.
Pojest popit i poklopit nivo je hajvana. Nisi znao, a ja se potrudio da te uputim, teško jbg, nisi ti anamo one onako izabrao. Nego tu rižu pokupi lagano i sa guznim haverom Virtom, pa bacajte smajlije i dalje. Selam.MocMahale444 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 18:57Duskice, kakav ba iq to je za skolovane insane, ja sam golemo ispod prosjecne inteligencije.
Izgradili gradski stadion na KosevuRadovi na izgradnji stadiona "Grbavica" započeli su 1949., a pokrenuli su ih članovi Radničkog sportskog društva Željezničar
U samoj izgradnji Olimpijskog stadiona "Koševo" 1947. učestvovale su tadašnje omladinske radne brigade grada
Znas da nema favorita u derbiju, kakav remi jok. 3-1 ili 1-3 (Vanja8 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 19:07Ma kakvi bahati jarane, ja ti najozbiljnije kazem remi...MocMahale444 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 19:05To ih malo kudim radi uroka, inace cipaju civanice. Citas citasss.
Hajde pa znas da je samo pitanje sa koliko razlike. Izvolite se braniti, jel tako? Bahati ste vi znas vas.![]()
Kako ste vi postali vlasnici zemlje gdje je pomoćni, ostale zemlje i stadiona?KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 sep 2024, 19:15Oni stvarno zele predstaviti upravljanje stadiona kao da su bili vlasnici, fenomeni![]()
Izgradili nas stadionIzgradili gradski stadion na KosevuRadovi na izgradnji stadiona "Grbavica" započeli su 1949., a pokrenuli su ih članovi Radničkog sportskog društva ŽeljezničarU samoj izgradnji Olimpijskog stadiona "Koševo" 1947. učestvovale su tadašnje omladinske radne brigade grada
I dodje ti u 2024-oj godini navijac Sarajeva pisati kako im je stadion ODUZET, horor
Jos malo pa ce poceti pricati kako je stadion Kosevo ustvari za njih i gradjen, bez obzira sto tad za njih nije navijala ni porodica igraca, al zato imaju stadion od 40 000, ugasite im internet![]()
Jbga Nodi kad vi svoje juniore ne prodajete. Mi svake godine gurnemo 3 prodamo pa stavimo nova 3. Da ih sve držimo imali bi 26 juniora od kad Muftić brani
Krenulo je normalno ove godine, a sad vidjet cemo kako ce nastavitijurisicduska je napisao/la: ↑23 sep 2024, 19:28Jbga Nodi kad vi svoje juniore ne prodajete. Mi svake godine gurnemo 3 prodamo pa stavimo nova 3. Da ih sve držimo imali bi 26 juniora od kad Muftić brani
Šta je s pravopisa?bordobijeli je napisao/la: ↑23 sep 2024, 19:39Andjusic pauza godinu dana . Igrac borca zuti dobio ,sta je s Vara . Čelik dobio dvije utakmice kazne zbog smiješnog faula. Šta je s kazne Jelicu i Gigovicu lošije suđenje nego Peljtino koji dobio kaznu do polusezone. Ima li iko u tim komisijama NS BIH trunku obraza i savjesti.
U Bl sam završio školu jbg nepismeno sve u rs.Suvorov je napisao/la: ↑23 sep 2024, 19:50Šta je s pravopisa?bordobijeli je napisao/la: ↑23 sep 2024, 19:39Andjusic pauza godinu dana . Igrac borca zuti dobio ,sta je s Vara . Čelik dobio dvije utakmice kazne zbog smiješnog faula. Šta je s kazne Jelicu i Gigovicu lošije suđenje nego Peljtino koji dobio kaznu do polusezone. Ima li iko u tim komisijama NS BIH trunku obraza i savjesti.
Brz oporavak Andjusicu.
Trenutno korisnika/ca: ludilompredozirani i 14 gostiju.