FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
82
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 157

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 23 sep 2024, 19:33

ledesma je napisao/la:
23 sep 2024, 19:31
jurisicduska je napisao/la:
23 sep 2024, 19:24
plisek je napisao/la:
23 sep 2024, 19:15
Andjusic pokidani ligamenti zgloba i koljena, istegnuce tetive i lista. Nece ga biti izmedju 14-18 mjeseci na terenu… Za ovo je frajer dobio samo zuti, ja bi jelica za ovo objesio na trgu ko primjer ostalima
Morat će se to rješavati mimo institucija. Uzeli su maha i kontaju prolazi im. Ima Mirvić partnera koji može jednim pozivom riješiti i Jelića a i sve ostale sudije. Ali nije krkan. Ali izgleda da će ga natjerati da Mirso sjede na kafu i kaže koju
Podrzavam! Silom uzvratiti silom! Vrijeme je!
Ne dirati nikog braniti se od svakog.
Evo momka odvojiše 14 mjeseci minimalno od sporta jer znaju da mogu ulijetati klizeće kako žele bez sankcija. Anđušićevi ligamenti vrijede isto kao i bilo čiji ligamenti. Moje skromno mišljenje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 23 sep 2024, 19:41

Neznam sta da vise napisem, od piskaranja nema nista.
Hocemo li imati ekipu mudonja za koju se nezna?
A da odradjuje tj stiti Fk Sarajevo i igrace naravno!
Jer ovo ode daleko, par dana se pise i psuje, i mi svi opet na mobitele a covijeku karijera u pitanju.
Da BOG da ih zive sahranili😡😡😡
Ljutnja me jos od subote ne popusta!
Pa toliko ima narkomana koji bi ga za cenera zguzio😡😡😡

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 sep 2024, 19:41

Andjusic pauza godinu dana ,Igrac borca zuti dobio ,sta je s Vara ? Čelik dobio dvije utakmice kazne zbog smiješnog faula. Šta je s kazne Jelicu i Gigovicu lošije suđenje nego Peljtino koji dobio kaznu do polusezone. Ima li iko u tim komisijama NS BIH trunku obraza i savjesti.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 23 sep 2024, 19:57

Onako je brljavac mogao Gruzijcu zavrsiti karijeru, strasno sta se desava.

taurunum
Kontakt:

Post Postao/la taurunum » 23 sep 2024, 19:58

Tatamata1946 je napisao/la:
23 sep 2024, 17:15
taurunum je napisao/la:
23 sep 2024, 16:44
Siguran sam da ce to zeka takticki perfektno pripremiti, mentalno smo svakako poslije banjaluke prespremni.
Ja bih im pustio loptu ionako ne znaju sta ce s njom, slicno rozmanu na kosevu (3-0, jos mi je grmljavina u glavi, seks na terenu i ultraseks na tribini)

Niko ne smije biti zadovoljan bodom protiv ekipe koja je prije par mjeseci kupila opstanak u ligi.
Da nas hoce biti barem onoliko na sjeveru kao tu utakmicu
Ako Bog da brate, ko god one trnce nije dozivio ima priliku prekosutra to osjetiti. Svi na sjever...

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 sep 2024, 19:59

Jelicu, najbliznijim ti se vratilo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

taurunum
Kontakt:

Post Postao/la taurunum » 23 sep 2024, 20:01

ledesma je napisao/la:
plisek je napisao/la:
23 sep 2024, 19:15
Andjusic pokidani ligamenti zgloba i koljena, istegnuce tetive i lista. Nece ga biti izmedju 14-18 mjeseci na terenu… Za ovo je frajer dobio samo zuti, ja bi jelica za ovo objesio na trgu ko primjer ostalima
Morat će se to rješavati mimo institucija. Uzeli su maha i kontaju prolazi im. Ima Mirvić partnera koji može jednim pozivom riješiti i Jelića a i sve ostale sudije. Ali nije krkan. Ali izgleda da će ga natjerati da Mirso sjede na kafu i kaže koju

Noc je cudo, i pravit se mutav. Vidio bi pajdo kako bi izbjegavali suditi, yebem li im materesine
Ne smije ostati na ovome, iz cetnickog legla se vise ne mozes ni zdrav vratiti!
Jebbe nam se za suspenzije i ima li ih ili nema, ovo se mora rijesiti drugim putem pa nek se ostali pitaju ko nam unakazi kolegu! Mirvicu molim te!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 sep 2024, 20:03

Zglob,ligamenti moze to kod nas,dobro Herera onaj nekom do sada nije karijeru okoncao,takotoizgleda kad bisi zasticen i na terenu pored fudbala moras razmisljati da ti neko od debila ne okonca karijeru i prodje bez zutog. Hebo ti fudbal i ovo takmicenje kad sa njima svaku tekmu neko pukom srec9m izbjegne likvidaciju,ne ide ovo vise ovako

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 sep 2024, 20:04

Nadam se da ce klub izaci da se Trazi kazna za mesara i za sudiju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 sep 2024, 20:04

kempes je napisao/la:
23 sep 2024, 19:57
Tu sam pretrnuo,bilo bi nikom nista,prosao bi levat bez ikakvog kartona. Jos najgore pored svega ovi debili od igraca Borca dizu Andjusica i tjeraju ga da ustane i da ne glumi hebem im sce sto imaju

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 23 sep 2024, 20:09

mosarajvosa83 je napisao/la:
23 sep 2024, 20:04
kempes je napisao/la:
23 sep 2024, 19:57
Tu sam pretrnuo,bilo bi nikom nista,prosao bi levat bez ikakvog kartona. Jos najgore pored svega ovi debili od igraca Borca dizu Andjusica i tjeraju ga da ustane i da ne glumi hebem im sce sto imaju
Vjeruj mi bas danas sam opet gledao tekmu, po izrazu Jelicevog lica, izgleda da je Gulliju u malo dao karton za simuliranje...
Svako mu pokoljenje j.ebem...

taurunum
Kontakt:

Post Postao/la taurunum » 23 sep 2024, 20:10

TrofejiSuTu je napisao/la:
23 sep 2024, 18:14
taurunum je napisao/la:
23 sep 2024, 16:44
Siguran sam da ce to zeka takticki perfektno pripremiti, mentalno smo svakako poslije banjaluke prespremni.
Ja bih im pustio loptu ionako ne znaju sta ce s njom, slicno rozmanu na kosevu (3-0, jos mi je grmljavina u glavi, seks na terenu i ultraseks na tribini)

Niko ne smije biti zadovoljan bodom protiv ekipe koja je prije par mjeseci kupila opstanak u ligi.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Opisana sva sustina derbija u postu.

Inace sam za ovo kao sto gore iznad rece kolega,trpati koliko god je moguce i ne stajati do posljednjeg zvizduka.

Mozda i nisu tako slabi kao proslu sezonu kad smo ih razguzili,ali i kao takvi vratili su nam dole tricom.

Prema tome,nema zajebancije nego max. ozbiljno i uvaliti koliko god je moguce,ne stajati….
Sigurno da su jaci ali je sigurno da smo i mi 3x jaci.

Obzirom na nasa krila i njihove bekove mi bismo ih unistli kroz kontre, ali nece tako visoko izlaziti jer sigurno su svjesni sta mi naprijed imamo.
Igrat ce dosadan i provocirajuci fudbal gdje ce pokusati iznuditi penal ili neku tucu/crveni i na momente ce nas na neki blic probati ugroziti preko hirosa i al besplatnog.

Mislim da ce biti manje fudbala nego inace.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 23 sep 2024, 20:10

Nema nista od price dok covjeku visi karijera zbog cega? Zbog kriminalne hobotnice i njihovih satelita u vidu nazovi sudija pa i tih istih nazovi igraca.

Oni su se toliko uzivili da se naprosto tako i ponasaju na terenu. Grubi startovi,naguravanja i prosipanja sile. A jucer bas gledam bukvalno ako ostvaris i minimalan kontakt samo se svale na travu,i ide faul normalno.

Gdje je sad da se cetnik oglasi sto je polomio momka i da se javno izvini kao sto nalaze kodeks normalnog ponasanja? Pa nece naravno jer je isao na to da ga slomi.

Gdje je savez da morza od sudije naknadno kazni?
Nece jer su ga oni i poslali.

Yebem li vam svima redom rod i porod i sjeme zlocinacko.
Ovdje dok se stvari ne uzmu u svoje ruke stati se nece. Dobro su se oteli i ignorisu sve redom.

Siguran sam da ce se ovome stati u kraj pa kako god.

I JOS JEDNOM SVE VAM YEBEM U ZENSKOM RODU.

Jelicu gnjido napni muda i prosetaj se negdje van tog kamenoloma,djecu ti yebem nerodjenu.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 23 sep 2024, 20:15

Pod hitno se klub sutra mora obratiti javnosti, ovo nema smisla nikakvog vise...
Neka mi neko kaze kojeg smo to mi igraca povrijedili, kojem igracu su nasi ugrozili karijeru...
Svuda nas kolju, malog Buljubasica na sugavici iskasapili, onog malog sto ode u Istru isto, Lija...

Klub se mora oglasiti ili brate krenuti rijesavati na drugi nacin...
Mafijase treba mafijski obraditi, j.ebem li im pleme

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 sep 2024, 20:22

Ma ovo vise nije navlacanje,protekcija na tekmama odavno,ovo je neki do sad nevidjeni level kriminala u fudbalu. Kao treba neko ime da dodje da ovo smece igra i da ga levat Herera osakati,kako je Francisa gurnuo sa ledja prosle sezone i uklizavao ono je za zatvora,lako smo presli preko toga. Colpa i co hebem vam sve sto imate al nemojte se sta naljutiti

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 sep 2024, 20:29

23 sep 2024, 19:33
ledesma je napisao/la:

Ne dirati nikog braniti se od svakog.
Evo momka odvojiše 14 mjeseci minimalno od sporta jer znaju da mogu ulijetati klizeće kako žele bez sankcija. Anđušićevi ligamenti vrijede isto kao i bilo čiji ligamenti. Moje skromno mišljenje.
Odvojili su oni njega burazeru od fudbala dozivotno, nakon ove povrede ako je tacno da su u koljenu i zglobu stradali ligamenti, nema od njega vise nista... momku su karijeru zavrsili, i prosli sa zutim kartonom...

Jednostavno ovo vise ovako ne ide!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 23 sep 2024, 20:32

FCUM je napisao/la:
23 sep 2024, 20:04
Nadam se da ce klub izaci da se Trazi kazna za mesara i za sudiju
To da izađe klub sa saopštenjem, pritiskom smo probali već nebrojeno puta. Ovdje nema više smisla kroz institucije pokusavat bilo šta, vrijeme je za druge metode.

Kroz institucije jedino na svaki mogući način podržati ovu ekipu koja je krenula od KS u sklanjanje podobnih i jeftinih bosnjaka u savezu.
Samo naprijed Saraj'vo!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 sep 2024, 20:32

Najjače je kako igrači Borca na očigledan aut za nas trče da izvedu loptu jer znaju da će ga njima dati. To je najveći poraz, oni znaju da su sudije njihove i tako se i ponašaju. Fkt će dovesti do nečeg što niko ne želi. Kakav si ti sportista da iz nemoći udariš frajera da pauzira godinu i po u najboljim godinama? Baš bih volio vidjeti kakav je to mozak, očigledna namjera da ga povrijedi i onaj se nećka da li da mu da žuti a našem Luliću u duelu za loptu koji nije ni faul bio pokaza žuti.

Vjerujte ova pobjeda će ih samo naljutit, biće nam sve gore i gore.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 23 sep 2024, 20:33

Upratit seminare u Sarajevu i lagano.
🇵🇸

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 sep 2024, 20:34

23 sep 2024, 20:32
Najjače je kako igrači Borca na očigledan aut za nas trče da izvedu loptu jer znaju da će ga njima dati. To je najveći poraz, oni znaju da su sudije njihove i tako se i ponašaju. Fkt će dovesti do nečeg što niko ne želi. Kakav si ti sportista da iz nemoći udariš frajera da pauzira godinu i po u najboljim godinama? Baš bih volio vidjeti kakav je to mozak, očigledna namjera da ga povrijedi i onaj se nećka da li da mu da žuti a našem Luliću u duelu za loptu koji nije ni faul bio pokaza žuti.

Vjerujte ova pobjeda će ih samo naljutit, biće nam sve gore i gore.
Lulic par puta pita sudiju za sta faul,nisam ga ni dodirnuo,hvata se za glavu nista covjeku nije jasno bilo. Treba ovo rijesavat napokon,osilila se bagra

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, NazorUso, pjankesarajevo, Proximic i 55 gostiju.