FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sramota Bogami. Niko fudbal nije počeo trenirati što ga je neko natjerao, svi su ga počeli igrati jer ga vole. Bruka da klošar koji je prošao isti put nema osjećaj za kolegu, da mu za par milja uništi karijeru, ubije u pojam. Fuj.
Nema ovo fakat smisla. Treba biti budala pa nek sve ide u picku materinu.
Frano, šampi ti nani mrtvoj u očnu duplju!
Nema ovo fakat smisla. Treba biti budala pa nek sve ide u picku materinu.
Frano, šampi ti nani mrtvoj u očnu duplju!
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Vjeruj mi pratim ligu od nastanka,gledao sam svakakva sudjenja,lakrdije al ovo je javno izviljavanje,batalit sve ili naci neko rijesenje ne vodi ovo nigdje to svako sa dva grama mozga vidiOsmaDolazi je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:39Definitivno. Ovakvo divljastvo i izivljavanje moderni fudbal ne pamti. Bez trunke srama momku su unistili inostrano angazman u periodu kada mu je najpotrebniji bio.
Bolesno, nadam se da nećemo uopšte u budućnosti uzeti u obzir da dovodimo bilo koga ko ima ikakve veze sa ovim klošarskim klubom. Kvržić bio glavni mudonja prošle godine u Banja Luci, ali kao najveća pichkica izbjegao utakmicu na Koševu, a ovom Nikolovu spremiti vatren doček i navijački i igrački, ako skupi muda i dođe.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Treba ga na svim drustvenim mrezama isprozivati i kaciti fotku onog starta, neka g.ovno od spodobe nema mira, kad po hljeb ode neka se okrece. yebem li mu svako koljeno u familijiNirton je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:53Bolesno, nadam se da nećemo uopšte u budućnosti uzeti u obzir da dovodimo bilo koga ko ima ikakve veze sa ovim klošarskim klubom. Kvržić bio glavni mudonja prošle godine u Banja Luci, ali kao najveća pichkica izbjegao utakmicu na Koševu, a ovom Nikolovu spremiti vatren doček i navijački i igrački, ako skupi muda i dođe.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Treba halalit jednu utakmicu pustit dva tri juniora da ih polome crveni dobit i da jednom skontaju da nismo ni mi repa bez korjena
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma ja mislim da su svi za ovo, jer narodu je vise preko glave gicka i bosnja iz savezanedimmmm1337 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:59Treba halalit jednu utakmicu pustit dva tri juniora da ih polome crveni dobit i da jednom skontaju da nismo ni mi repa bez korjena
Ako nista uvijek mozes u svakoj ekipi platiti 10 k i slucajno grahovcu da ligamente pokidaju, moze i hereri za njega 20 k,
A sudije su posebna prica
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Kakvu su poruku poslali ostalima? Lomimo noge bez kartona,auti,korneri za nas su stran pojam a vas ko hebe,zivim za dan da dodje neko gori od Vice,da pusta da ih mrcvare svi na terenu,zelim im samo jednom da dozive na terenu ono sto nasi igraci doziv3.
Ima li gdje snimak onog uzasnog faula?
Da vidimo sad šta će reći ovi sa južnokorejske televizije, da i njih bacimo na listu.
🇵🇸
Nadnaravnom intervencijom smo osvojili 3 boda tamo, ravno cudu, mudzizi.
Meni ostaje nejasno za zuti Lulicu jer mu nije odmah dao, cak nesto gestikulira nakon minutu. Var za njihov penal ne znam je li trajao 45 sekundi.jurisicduska je napisao/la: ↑23 sep 2024, 20:32Najjače je kako igrači Borca na očigledan aut za nas trče da izvedu loptu jer znaju da će ga njima dati. To je najveći poraz, oni znaju da su sudije njihove i tako se i ponašaju. Fkt će dovesti do nečeg što niko ne želi. Kakav si ti sportista da iz nemoći udariš frajera da pauzira godinu i po u najboljim godinama? Baš bih volio vidjeti kakav je to mozak, očigledna namjera da ga povrijedi i onaj se nećka da li da mu da žuti a našem Luliću u duelu za loptu koji nije ni faul bio pokaza žuti.
Vjerujte ova pobjeda će ih samo naljutit, biće nam sve gore i gore.
-
- Kontakt:
Cim vlahadija pocne da cmizdri,kuka,pljuje preko medija,odma cemo znati da se nesto mjenja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najace kad kazu nikakvo nasilje,prijetnje nece promijeniti kurs saveza i sudacke organizacije da svoj posao obavlja po propisima.
Trenutno korisnika/ca: keli, miguelramos i 33 gosta.