izvini Alene Kalajdžija...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
da se citiramna mjesto direktora ide lik zvani "ban" TT

ps:cestitke covjeku s avatara,tebi je mjesto u klubu
Cala

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jel realno da su Tarika stavili za direktora?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

slažem se
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- TurkishAirlines
Sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo održana je danas u prostorijama kluba, a tom prilikom izabran je novi generalni direktor bordo velikana.
Klub je dobio rješenje na poziciji generalnog direktora, a koje se čeka još od odlaska Ajle Alimanović. Belgijanac Matthias Leterme je privremeno obavljao tu funkciju, a na njegovo mjesto sada je stigao Tarik Trbić.
Trbić je godinama bio involviran u rad FK Sarajevo, ali i u bh. nogomet jer je bio dijelom Sindikata profesionalnih fudbalera u BiH (SPFBiH). Sada je imenovan novim generalnim direktorom kluba, a na sjednici je, kako saznaje Klix.ba, usvojena i odluka o povećanju nadležnosti koje direktor kluba ima.
Za vršioca dužnosti generalnog direktora FK Sarajevo imenovan je Tarik Trbić. Radi se o uglednom sportskom pravniku iz Sarajeva, koji je u proteklim godinama uspješno vodio veliki broj postupaka širom svijeta zastupajući igrače, trenere, agente i klubove. Svoje znanje i iskustvo sticao je radeći u međunarodnim organizacijama i diplomatiji, a učinio je i pionirske korake u brojnim oblastima organizacije rada sportskih klubova i sportskih asocijacija u Bosni i Hercegovini, gdje se posebno ističe njegov angažman u Sindikatu profesionalnih fudbalera Bosne i Hercegovine. Mandat mu počinje teći od 1. oktobra ove godine.
Skupština FK Sarajevo donijela je i odluku o izboru dr. Adnana Hadžimuratovića, cijenjenog dječijeg hirurga i dugogodišnjeg sportskog radnika, za novog predsjednika Skupštine FK Sarajevo.
Ovom odlukom dodatno se želi osnažiti rad Skupštine FK Sarajevo, te osigurati veća prepoznatljivost ovog važnog klupskog tijela, kako među navijačima, tako i u široj javnosti. Sigurni smo da će dr. Hadžimuratović u budućnosti biti dodatna snaga koja će osigurati brojne iskorake u funkcioniranju Skupštine, ali i samog kluba.
FK Sarajevo, na prijedlog Ismira Mirvića predsjednika Upravnog odbora, također je formirao i Savjetodavni odbor FK Sarajevo na čelu sa Mehmedom Janjošem, o čemu je Skupština upoznata, te je dala punu podršku aktivnostima ovog tijela.
Svi članovi Savjetodavnog odbora FK Sarajevo imat će specifična i odgovorna zaduženja, a njihova obaveza bit će davanje preporuka i smjernica Upravnom odboru i Upravi FK Sarajevo u brojnim oblastima funkcioniranja kluba.
Formiranjem i imenovanjem Savjetodavnog odbora nastoji se institucionalizirati učešće istaknutih pojedinaca iz različitih oblasti, kojima je zajednička crta velika ljubav prema klubu, da se dodatno angažiraju i daju svoj doprinos razvoju i nastavku građenja FK Sarajevo kao modernog evropskog kluba.
Predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo Ismir Mirvić je izjavio da FK Sarajevo, na ovaj način nastavlja graditi snažnu strukturu Kluba, s ciljem daljnjeg razvoja i napretka FK Sarajevo u svim segmentima poslovanja.
"Odlučno kao što sam i najavio prije nekoliko mjeseci nastavljamo sa ojačavanjem svih segmenata kluba, te nastojimo osigurati kompetentne i najbolje ljude na svim pozicijama. Nastavljamo graditi moćno i jako Sarajevo koje će biti izvor radosti za sve koji ga vole. Očekujem maksimalnu radnu etiku, energiju, odgovornost, entuzijazam i potpunu posvećenost klubu od svih nas. Siguran, a i sretan sam da angažmanom novih vrhunskih ljudi i svih drugih koji će tek postati dio naše porodice unosimo snažnu energiju i strast. Želja mi je da uspostavimo još čvršće odnose sa svojim članovima i navijačima, ali i širom društvenom zajednicom, jer Sarajevo je bilo i uvijek će biti klub svih koji ga vole i koji žive za njegove pobjede i uspjeh. Idemo zajedno ka uzbudljivim vremenima koja dolaze za naše Sarajevo", naglasio je Predsjednik Mirvić.
Skupština FK Sarajevo također je razmatrala i usvojila izvještaje o poslovanju FK Sarajevo, te je konstatovano kako je funkcioniranje Kluba stabilno i da je napravljen iskorak u svim oblastima. Skupština je fudbalerima i stručnom štabu zaželila sreću u sutrašnjem derbiju, te im čestitala na rezultatima ostvarenim u dosadašnjem dijelu sezone.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 24 sep 2024, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
jeko Tarik, zna li posao?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
ko su ovi sad
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- TurkishAirlines
Kako mozes biti navijac FKS a da ne zna ko je Tarik Trbic? 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Bravo, nabaviti udzbenike je od krucijalne vaznost za skolovanje i edukaciju svake osobe koja zeli napredak u svom zivotu...
Reagovao si na vrijeme tako da sam siguran da ces nadoknaditi sve ono sto si propustio kad je trebalo da se uci...Sretno
i Adu istoTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:32Kako mozes biti navijac FKS a da ne zna ko je Tarik Trbic?![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Al cuj jeko Tarik i Ado, joj navijaca i go.vana
Sretno Tarik, odavno nismo imali zagrizenog navijaca u klubu.

Sretno Tarik, odavno nismo imali zagrizenog navijaca u klubu.
ako je to onaj sto mu je Potura haverica gotovi smoTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:32Kako mozes biti navijac FKS a da ne zna ko je Tarik Trbic?![]()
FC United Of Manchester !
- luckystrike
- Kontakt:
Kako komentarišete nova imena?luckystrike je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:06Predsjednik sutra stiže u Sarajevo. Skupština najvjerovatnije u utorak. Očekuju se promjene u rukovodstvu.
Hvala ti na savjetima, daješ li privatne časove
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Trbic je pravnik koliko se sjecam i jedan od pokretaca onog sindikata profesionalnih fudbalera
navijac je Sarajeva jos od prije,sad koliko ce on sta uticati tu i sta je njegov posao necemo nikad saznati,i prije je bio u klubu valjda zna kako sta funkcionise.
navijac je Sarajeva jos od prije,sad koliko ce on sta uticati tu i sta je njegov posao necemo nikad saznati,i prije je bio u klubu valjda zna kako sta funkcionise.
I onda ja pljuvac
Ja zadovoljan. Samo da ociste feminizirani dio. Ili makar smanji uticaj istih.
Tarik je ok momak, nas navijac, bolesnik, i ono sto je bitno cijelo vrijeme je u i oko fudbala, radi u fudbalu i razumije se u isti.

Ja zadovoljan. Samo da ociste feminizirani dio. Ili makar smanji uticaj istih.
Tarik je ok momak, nas navijac, bolesnik, i ono sto je bitno cijelo vrijeme je u i oko fudbala, radi u fudbalu i razumije se u isti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A sta je sad Laterme, koja je njegova funkcija i uloga? Jel jos nemamo sportskog direktora? Ovo je generalni. Sta je sa Ibrakovicem?DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:39Trbic je pravnik koliko se sjecam i jedan od pokretaca one asocijacije zastite fudbalera(kako se vec zove) ?
-
- Kontakt:
Nedzad cita forum a i fino je napisao:
https://….www.****…./**/komentar/kako-je-frano-jelic-bacio-navijace-sarajeva-u-ekstazu-985816
Izbrisi tacke
https://….www.****…./**/komentar/kako-je-frano-jelic-bacio-navijace-sarajeva-u-ekstazu-985816
Izbrisi tacke
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 24 sep 2024, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jok, nema potrebe, vidi se da si sto se edukacije tice progresivan...juka55 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:38Hvala ti na savjetima, daješ li privatne časove
Cuvaj pare i i nastavi ovim tempom, brzo ces sve nadoknaditi gdje si fulio
Trenutno korisnika/ca: benko21, BordoSaga2, Chony533, Fouzi1, Imamkarbarum, Jadnimi, jurisicduska, mercurial, nedimmmm1337, plisek, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8 i 97 gostiju.