FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj trbic izgleda kao da je iz sladoleda izasao, ali eto nas je i koliko znam, sposoban je u svojoj struci. Gdje Ibrak? Nesto se spominjalo da ce biti kao neki savjetnik
Šta imam komentarisati.luckystrike je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:37Kako komentarišete nova imena?luckystrike je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:06Predsjednik sutra stiže u Sarajevo. Skupština najvjerovatnije u utorak. Očekuju se promjene u rukovodstvu.
Mogu se nekom svidjati,ili ne
Mirvić ih postavio,I tu je kraj price.
Zanima me koji napredak i u cemu ce se vidjeti napredak dolaskom ovih ljudi?
https://fak.tor.ba/sport/fudbal/leterme ... evo/198582
https://fak.tor.ba/sport/fudbal/leterme ... evo/198582
-
- Kontakt:
Doktor mi nije jasan, ali dat mu sansu. Tarik bio u klubu i ranije, 33 godine mlad i izuzetno strucan cini se.amypitar je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:45Šta imam komentarisati.luckystrike je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:37Kako komentarišete nova imena?luckystrike je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:06Predsjednik sutra stiže u Sarajevo. Skupština najvjerovatnije u utorak. Očekuju se promjene u rukovodstvu.
Mogu se nekom svidjati,ili ne
Mirvić ih postavio,I tu je kraj price.
Eto trazili ste da se rijesimo zena, nema vise nijedne. Pa da vidimo.
Moja licna zelja je bio Kusturica opet, ali eto nista od toga.
Podrzati i to nam je.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Već bio u klubu kao PR, kasnije u sindikatu, FIFPro..
Kao što je @Pantelija rekao, pitar, a pored toga u svijetu fudbala.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jel ovo znaci da Leterme vise nije u klubu i nece obavljati nikakve funkcije ili je prebacen za sportskog direktora?
Fino piše "formiran savjetodavni odbor na celu sa Mehmedom Janjosem" .
Tu je Ibrak u tom odboru sa još ljudi,to su "ljudi iz sjene" ti su najopasniji ,operativci

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 sep 2024, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Leterme : Trbic
Ilievski : Hadzimuratovic
Ilievski : Hadzimuratovic
Jel ovo neka šala za Trbića 

- napoleon72
- Kontakt:
Trbic u vakat bio poznat po masovnom brisanju negativnih komentara sa klupske fb stranice, ono pise poslije poraza 157 komentara, otvoris tamo, 5 komentara ostalo i to neka nana pet stickera nalijepila.
A i dolazio je na one forumaske termine, papak, ja mu kroz noge provlacio
Al skolovan momak i navijac do srzi, svaku tekmu je na zapadu, od Sloge Gornje Crnjelovo do Atalante.

A i dolazio je na one forumaske termine, papak, ja mu kroz noge provlacio

Al skolovan momak i navijac do srzi, svaku tekmu je na zapadu, od Sloge Gornje Crnjelovo do Atalante.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Došao je kao koordinator i čovjek sa vezama tkd. vjerujem da će tako i ostati.deda je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:41A sta je sad Laterme, koja je njegova funkcija i uloga? Jel jos nemamo sportskog direktora? Ovo je generalni. Sta je sa Ibrakovicem?DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑24 sep 2024, 14:39Trbic je pravnik koliko se sjecam i jedan od pokretaca one asocijacije zastite fudbalera(kako se vec zove) ?
navijac je Sarajeva jos od prije,sad koliko ce on sta uticati tu i sta je njegov posao necemo nikad saznati,i prije je bio u klubu valjda zna kako sta funkcionise.
Sjetit ce se stari forumaši da smo imali zvanicni klupski profil ovdje na forumu kad je Trbic bio PR.
Ali nije dugo trajalo nažalost tad
Ali nije dugo trajalo nažalost tad

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja prije par godina napisao "Šta je sa pojačanjima", kroz sat vremena me blokirao i što je najluđe, još uvijek sam blokiran.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ko te **** kad si bolesnik sa 20’profila na facebooku
Poceo si i na instagramu u zadnje vrijeme
Tebe je sevap blokirat na klupskim stranicama
-
- Kontakt:
Trbic je nas navijac vatreni,zasto odma pljuvat? Ko je sa Janjosem u tom odboru? Sta kaze na ovo Turkovic Zekan?
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 24 sep 2024, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sretno svima a posebno nasem prijatelju i ljudskoj velicini Cali
Davno si ti trebao dobiti funkciju,odnosno nisi nikada ni trebao ici iz kluba

Davno si ti trebao dobiti funkciju,odnosno nisi nikada ni trebao ici iz kluba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Zna li ko kako ide prodaja karata, koliko ih je prodato?
Odavno nismo o tome "kako ide prodaja karata"

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: amypitar, legendarnadruga, rimljanin90, Rule_hz, Vanja8 i 105 gostiju.