Premijer liga BiH - aktuelno
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jos ako se Turkish uputi iz inostranstva da vija sudije a mozda ode i na utakmicu svog kluba, ne bi im bio u kozi. Kako su uvijek najludji ovi 2000km od BiH
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- TurkishAirlines
Ja ti dodjem ko Mirvic, privatni avion je uvijek dostupankillafrommanilla je napisao/la: ↑24 sep 2024, 15:03Jos ako se Turkish uputi iz inostranstva da vija sudije a mozda ode i na utakmicu svog kluba, ne bi im bio u kozi. Kako su uvijek najludji ovi 2000km od BiH

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Tacno se vidi koliko je ovima iz BL krivo sto su izgubili. Frajer ima obraza da kaze kako su se igraci Sarajeva izlezavali na kraju utakmice. Pa jbt igrace Borca je degutantno i za gledat kako igraju. Kad je sviran onaj "penal" lik se na minimalan kontakt baci skoro do druge stative.
Realnost je da im je krivo i da im je Guliashvili zabio do krajnika da mu i Kacavenda zavidi.
Kad ja kao neko iz Zenice pisem ovo, a za nas inace vežu predrasude da mrzimo sve sto ima veze sa Sarajevom, onda je jasno koliko je sati.
Realnost je da im je krivo i da im je Guliashvili zabio do krajnika da mu i Kacavenda zavidi.
Kad ja kao neko iz Zenice pisem ovo, a za nas inace vežu predrasude da mrzimo sve sto ima veze sa Sarajevom, onda je jasno koliko je sati.
Srce, čast i ponos!
Mogla bi Sloboda do boda u Bijeljini,nije loš ovaj sastav sto su izveli od sredine ka gore
Jbt na njihovoj temi niko i ne pise o fudbalu o utakmici,samo uprava uprava, ismijavanje ,bit ce svi iz nekih svojih interesa pišu cim im je samo u fokusu ko ce sjest na koju funkciju u klubu.

Svaka cast golmanu igra i beka danas

Jbt na njihovoj temi niko i ne pise o fudbalu o utakmici,samo uprava uprava, ismijavanje ,bit ce svi iz nekih svojih interesa pišu cim im je samo u fokusu ko ce sjest na koju funkciju u klubu.

Svaka cast golmanu igra i beka danas

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
ne do Bog da su vecina u drzavi,fudbal bi spao na ono sto smo juce vidjeli u BG,seljakluk,tuče,prozivke,psovke,hapsenja,paljenje travnjaka,provala u klupske prostorije,premlacivanje sportskih radnika...
dobro je sve dok ih drzimo na povezu
dobro je sve dok ih drzimo na povezu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Hahahahahahahahaha kakav klocRedBlue je napisao/la: ↑24 sep 2024, 12:43Pa recimo ono izlezavanje nije bilo ok, ukrali ste bar 10 minuta. Dugo se neka ekipa nije tako izlezavala a samo 6 faulova je bilo sa nase strane. Vidi se ko je dosao igrati fudbal a ko lezati.Shategabri je napisao/la: ↑24 sep 2024, 12:41Vjerujem da ti je sa tribina izgledalo sve ok, sudija fer i korektno sudio![]()
Je l ovo kod Kunica na dresu u prezimenu dva slova i? KUNIIC??? 

Premekan penal ali ovo je ono gdje se VAR ne miješa. Uvijek se podrži odluka na terenu.
-
- Kontakt:
Pokaza mu Krajisnik gdje ce pucati ovaj 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Cist penal,neznam sta ga onaj mrtvi Njegomirovic gleda 10 minuta.
Al Arena koja je upisala gol Slobodi

Al Arena koja je upisala gol Slobodi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja to jos protiv Veleza vidio, al rekoh mozda ne vidim dobro

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kvaliteta prenosa ko iz 90tih
Na Slobodu kao neko da je sihire bacio
Komplet ekipu kod kakvog hodze da im sta izuči

Komplet ekipu kod kakvog hodze da im sta izuči
Kritični su kad prenose našu ligu. Fakt.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kad mislis da ne moze gore, oni dokazu suprotno
Nokautira ga Trako kao da je UFC 

You can be a king or a street sweeper, but everyone dances with the Grim Reaper.
-
- Kontakt:
Porazom u Bijeljini Sloboda je vec u federalnoj.Ostaju na 2 boda,Radnik je na 10.Sloboda i GOSK su ispali...ostala se nece znati do posljednjeg kola.Radnik,Igman,Sloga,Siroki,Velez.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Balorda, bhfanatic14, Direktorcic, Giuseppe1, Paromlinac, UltraSa46, Vanja8 i 100 gostiju.