Premijer liga BiH - aktuelno
- luckystrike
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Žao mi je, ali ako ne pobjedi naredne dvije, Sloboda se može već poselamiti s Premijer ligom.
Boga mi, moze vec i sad. Konkurenti imaju po 2 utakmice manje, osim Goska (jednu).luckystrike je napisao/la: ↑24 sep 2024, 18:03Žao mi je, ali ako ne pobjedi naredne dvije, Sloboda se može već poselamiti s Premijer ligom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
kaže trener Slobode nakon utakmice. Kakav crni pobjednički kolosijek kada nije ni kročila na njega."Želimo se što prije vratiti na pobjednički kolosjek. Ovakav pristup i ovako zalaganje se ne može tolerisati i stoga ćemo odmah kazniti igrače", zaključio je.
Za Slobodu je pod MUST da se riješe uhljupa i žohara iz Uprave i skupštine. Bez toga nema ništa. Povratak u Federalnu je za mene bio logičan slijed, jer se sa sendvičima ne igra PL. Kad se uradi deratizacije žohara iz uprave, onda polako ispočetka sa investitorom.
- luckystrike
- Kontakt:
Još uvijek je rano da se bilo ko otpiše, ali bi uskoro moglo biti kasno za promjene. Ako se igrači pomire s tim da su ispali u 10. kolu, piši propalo. Ne poznajem situaciju niti ljude u klubu ali ne vidim da s trenutnim rukovodstvom može doći do poboljšanja.DamirT je napisao/la: ↑24 sep 2024, 18:06Boga mi, moze vec i sad. Konkurenti imaju po 2 utakmice manje, osim Goska (jednu).luckystrike je napisao/la: ↑24 sep 2024, 18:03Žao mi je, ali ako ne pobjedi naredne dvije, Sloboda se može već poselamiti s Premijer ligom.
Vala je i ovaj velez nidje veze
- BatistutA19
- Kontakt:
A kojim to investitorom je li onaj npr kao Olgun u Čeliku ??Pa pravom investitoru ti moras ponudit cist klub,svoj stadion i sve ostalo ,sta mi to imamo u BiH ponudit.Moze ti samo doci prevarant da te zaebe i da te zakopa na kraju.dzemil je napisao/la: ↑24 sep 2024, 18:15Za Slobodu je pod MUST da se riješe uhljupa i žohara iz Uprave i skupštine. Bez toga nema ništa. Povratak u Federalnu je za mene bio logičan slijed, jer se sa sendvičima ne igra PL. Kad se uradi deratizacije žohara iz uprave, onda polako ispočetka sa investitorom.
Vidis i sam sta se desava sa tim klubovima SIM BAU ,TUZLA,MLADOST KAKANJ a da ne pricam unazad Zepce,Brotnjo,Modrica itd..Moze jedino neke dionice poput Sarajeva ili nesto poput Zrinjskog a realno da nema takvih zainteresovanih jer nema koristi od ostalih klubova.
Mozes ovako poput Celika bez politike i bez novca da se patis ili da te grad gura kao vecinu ali instalira svoje ljude i peru pare tj kradu rastaljuju se svi.
Gošk svaku utakmicu ili rani gol ili crveni karton,pa se cupaj kasnije,nemaju ni srece 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- luckystrike
- Kontakt:
Spasi golman Velež u 3. minuti, da bi uz pomoć VAR-a u 13. dobili penal za 0 - 1.
Ako GOŠK izgubi ovu utakmicu i njima kao i Slobodi prolazi posljednji voz za promjene.
Ako GOŠK izgubi ovu utakmicu i njima kao i Slobodi prolazi posljednji voz za promjene.
Dobar ovaj Milak. Jel iz omladinskog pogona ili neki transfer?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
2 dobre prilike je imao gosk, ovaj velez je truba realno.
Iz Omladinskog.
You can be a king or a street sweeper, but everyone dances with the Grim Reaper.
2-0 je najopasniji rezultat 

- feniksptica
- Kontakt:
Da nema Vara sad bi na graničnom prijelazu bilo Gošk:Velež 0:0
- svrakino1921
- Kontakt:
U Slobodi ima zainteresovanih ali mu ne daju. Ma ko šta mislio o Azmiru, plakat će i sami navijači koji mu nisu dali podršku radi seljačke politike koja vlada ne samo klubom nego i gradom. Isti ti koji su bili protiv njega i koji su se kleli u ove 'momke' i 'čaršiju' sada im sve po spisku iz očaja kada vide šta rade od Slobode i šta se dešava. E sad ga pušite Azmiru.BatistutA19 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 18:25A kojim to investitorom je li onaj npr kao Olgun u Čeliku ??Pa pravom investitoru ti moras ponudit cist klub,svoj stadion i sve ostalo ,sta mi to imamo u BiH ponudit.Moze ti samo doci prevarant da te zaebe i da te zakopa na kraju.dzemil je napisao/la: ↑24 sep 2024, 18:15Za Slobodu je pod MUST da se riješe uhljupa i žohara iz Uprave i skupštine. Bez toga nema ništa. Povratak u Federalnu je za mene bio logičan slijed, jer se sa sendvičima ne igra PL. Kad se uradi deratizacije žohara iz uprave, onda polako ispočetka sa investitorom.
Vidis i sam sta se desava sa tim klubovima SIM BAU ,TUZLA,MLADOST KAKANJ a da ne pricam unazad Zepce,Brotnjo,Modrica itd..Moze jedino neke dionice poput Sarajeva ili nesto poput Zrinjskog a realno da nema takvih zainteresovanih jer nema koristi od ostalih klubova.
Mozes ovako poput Celika bez politike i bez novca da se patis ili da te grad gura kao vecinu ali instalira svoje ljude i peru pare tj kradu rastaljuju se svi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Noke995 i 18 gostiju.