tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 21:21Zbog ovakvih stvari je Jurilj i dosao. Dok sudije skontaju da igra za Zrinjski, a ne za Borac mi odmakli vec 15 bodova

tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 21:21Zbog ovakvih stvari je Jurilj i dosao. Dok sudije skontaju da igra za Zrinjski, a ne za Borac mi odmakli vec 15 bodova
Žalosno je ovo. Drugu za redom dolje teska krađa. Al ok ako vas ovo radujetutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 21:21Zbog ovakvih stvari je Jurilj i dosao. Dok sudije skontaju da igra za Zrinjski, a ne za Borac mi odmakli vec 15 bodova
Sve stoji i bolji je Zrinjski, ali vec druga utakmica dolje nisu u stanju ovakav Široki pobjedit bez krađe teske koja direkt na rezultat utjece. P.s. zaboravio sam i onu u Posusju.jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2024, 21:32Pa vidiš li da nije upućena lopta još i opet je 1/3 tijela u offsideu. A dok je bila upućena bio je čitav u offsideu. Kad na to dodaš da bi ga lopta pogodila da se nije sageo apsolutno ne treba diskutovati na temu offsidea. I to je to. Za dalje nije imao nikakav utjecaj. Ali golman bi možda uhvatio loptu da je vidio od njeg gdje ide. Stoga offside ko vrata ali svejedno je Zrinjski dominantan i pravo je čudo pa ne vode 3:0.
Čavar najbolji igrač lige ubjedljivo.
Sta ce me radovat..Nisam zadovoljan igrom i onda mi ne trebaju ni ovakve situacije da se o njima prica. Bog sami s nebesa je poslo Surdanovica i Cavara pred kraj prelaznog roka, inace bi bili blize donjem dijelu tabele nego gore gdje trebamo bitbrig je napisao/la: ↑24 sep 2024, 21:25Žalosno je ovo. Drugu za redom dolje teska krađa. Al ok ako vas ovo radujetutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 21:21Zbog ovakvih stvari je Jurilj i dosao. Dok sudije skontaju da igra za Zrinjski, a ne za Borac mi odmakli vec 15 bodova![]()
Primjetilo se i na utakmici protiv Zelje da igra kao preko one stvari, promasi gol sansu, ko da je loptu izbacio u aut, nikakvih emocija, cak ni da pokaze da mu je krivo zbog promasaja...tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2024, 21:53Unatoc tome sto zna dobro odigrat mislim da je Zrinjskom trenutno najveci uteg Mario Cuze. Platio si odstetu za njeg, on je vec zasicen, a "ne smijes" ga vadit vani da ne bi digo nos i reko: e onda zelim ic. Nesto ko Dinamov Petkovic za siromasne
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OsmanhodzicBuco, Vanja8 i 30 gostiju.