U mene je reagovo Kaspersky na ovo smeće, tako da nisam imao čast da vidim o čemu se radi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- senad_flamin
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
pi*ko, ja tvoje otvorio 
- senad_flamin
- Kontakt:
ma ne mogu ja vise od 1500Donnie Darko je napisao/la:pi*ko, ja tvoje otvorio
sutra cu igrati.nisam nesto raspolozen sad
-RIVALDO-
2000 rekord
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
a maksimalan broj bodova 1999LBJ MVP je napisao/la:2000 rekord
- legenda reala
- Kontakt:
ma evo me reko sam iza 00:00 ,ti si reko u gluho doba ,nešto iskrslo pa nisam mogo prije 00:30Raul_64 je napisao/la:Ocekivano Legenda nije smio doci na dogovoreni mec u 00:00...
Al razumijem ga,bolje izgubiti 3:0 nego 5:0..
hajde sad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dajteeeeeeeeeeeeeeee neku flash igru ,samo da nisu sa one jbne reprezantacija.net
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Zna li neko mogu li se sada izvaditi godisnje ( studentske ) karte ???
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Jutroo....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
tek ust'o a vakat se spremat za skolu

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
Evo citam u jednom stranom znanstvenom casopisu da su prosle sedmice u onoj najvecoj piramidi u Egiptu nasli stari bosanski pasos iz istorijskog perioda, valjda nekom ispo iz dzepa dok su pravili piramidu....
- neutralan__
- Kontakt:
A ja se vratio,vakat spavati.kivi je napisao/la:tek ust'o a vakat se spremat za skolu![]()
![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Za Facebookovce : Nova prevara prijeti svim korisnicima Facebooka, a samo od jučer je na nju "palo" 600 hiljada ljudi.
Ukoliko vam se na Facebooku otvori chat prozorčić u kome vam prijatelj piše kako je obradio vašu sliku u Photoshopu, nemojte slijediti link. Naime, otvorit će vam se aplikacija koja traži vaše Facebook informacije; ime, prezime, fotografije i podatke o drugim prijateljima, prenosi Dnevnik.hr.
Sljedeći korak je sajt u kojem vam se prikažu slike ljudi sa tijelima životinja, a dok ih posmatrate u nevjerici, svježe instalisana aplikacija "širi zarazu" na sve vaše prijatelje. Kolika je zapravo raširenost spama govori i podatak da je 88 hiljada ljudi u sat vremena posjetilo sajt sa životinjama, a ukupno je zaraženo oko 600 hiljada profila
Ukoliko vam se na Facebooku otvori chat prozorčić u kome vam prijatelj piše kako je obradio vašu sliku u Photoshopu, nemojte slijediti link. Naime, otvorit će vam se aplikacija koja traži vaše Facebook informacije; ime, prezime, fotografije i podatke o drugim prijateljima, prenosi Dnevnik.hr.
Sljedeći korak je sajt u kojem vam se prikažu slike ljudi sa tijelima životinja, a dok ih posmatrate u nevjerici, svježe instalisana aplikacija "širi zarazu" na sve vaše prijatelje. Kolika je zapravo raširenost spama govori i podatak da je 88 hiljada ljudi u sat vremena posjetilo sajt sa životinjama, a ukupno je zaraženo oko 600 hiljada profila
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
FenomenDonnie Darko je napisao/la:a maksimalan broj bodova 1999LBJ MVP je napisao/la:2000 rekord
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
ghdje ste ljudhi ????'jestel živhi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jok u grobi imam netlegenda reala je napisao/la:ghdje ste ljudhi ????'jestel živhi![]()
![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
u tebe taj grob onda neki napredanLBJ MVP je napisao/la:Jok u grobi imam netlegenda reala je napisao/la:ghdje ste ljudhi ????'jestel živhi![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.