Pa Nino Džambić je najbolja stvar koja se desila Slobodi poslije rata, sad bih ga doveo na čelo kluba da radi šta hoće. Mrtvi Slobodaš, čovjek s parama i čovjek koji preko rezultata i Europe planira vratiti dug, a ne preko rezanja troškova u prvom timu pa da se ovako blamiramo.Skver je napisao/la: ↑25 sep 2024, 11:56Problem je da se ti ne zayebavas, provalio sam te jos kad je Dzambic bio pa me napadali ovdje, da sam na tvoom mjestu malo bi izasao iz ACINOG rektalnog otvora NA SVJEZ ZRAK i ne bi tako branio malog zvezdasa i zayebavao se sa Azmirom, Labudovima i drugim istinskim patriotama. Lpsimonknows je napisao/la: ↑25 sep 2024, 11:41Zajebavam se. Ovo je stvarno ludilo šta se radi. Najbolja odluka je da svi odu sad ovog trenutka da ne čekaju skupštinu prekosutra. Čuj Vinko Divković.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što se tiče Ace, hebo on tebe a ti njega. Nemam ja ništa s njim, niti ga branim niti ga napadam, pričam objektivno, ima finu priču, ideje i viziju dugoročnu, vratio je klub u PL onako kako se vraća, vratio nešto dugova, odradio par deblokada, djeca su nam konačno nešto osvojila (koliko god to smiješno bilo prije nije bilo ni toga)... Ali isto tako objektivno kažem da je fulao sa Zebom i Maksimovićem i da samo oni uz igrače snose odgovornost za katastrofu na terenu (oper ruku na srce, nije ni imao nekog izbora sa ovim budžetom). Međutim, pravi Elmirovu grešku, previše gleda van terena, a rezultat je najvažniji, plus se sad sa ovim oko Vinka po.srao na sve dobro što je napravio. Hvala i njemu i OZU ali mislim da je vakat za "putuj igumane"
Kad smo već kod Nine
Hebo li vas Vinko u usta ko je i pomislio da obavi razgovor s njim