Nevjerovatno je da ne znaš ni osnove matematike. Shvatam ja kako si ti došao do te cifre, kao i ovaj iznad, ali ste zaboravili dodati još jednu utakmicu u dijeljenju.bvsic je napisao/la: ↑25 sep 2024, 10:37Osnove matematike kazu da nam treba 24-25k i da imamo vise ukupnih gledaoca na tribinama, mislim da tebi trebaju osnove
Nesto te yebe račun vi ste do sad imali po procijeni delegata 51000 dok smo mi imali 26100 tako da nama treba 25000 da vas prestignemo ne znam odakle ti to 40.000 ?Virtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:09Nevjerovatno je da ne znaš ni osnove matematike. Shvatam ja kako si ti došao do te cifre, kao i ovaj iznad, ali ste zaboravili dodati još jednu utakmicu u dijeljenju.
Da te Virto ponovo nauči, treba vam nešto manje od 40.000 gledalaca na tribinama da bi nas prestigli. Tu već imamo jedan problem, kapacitet stadiona je 36.500 gledalaca.
Posto se pravis pametan a ne ide ti bas da ti objasnimVirtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:09Nevjerovatno je da ne znaš ni osnove matematike. Shvatam ja kako si ti došao do te cifre, kao i ovaj iznad, ali ste zaboravili dodati još jednu utakmicu u dijeljenju.
Da te Virto ponovo nauči, treba vam nešto manje od 40.000 gledalaca na tribinama da bi nas prestigli. Tu već imamo jedan problem, kapacitet stadiona je 36.500 gledalaca.
Morate prestati ispadati smiješni, bar kad su osnovne stvari u pitanju.
Prosjek se racuna sa ukupnim brojem navijaca podijeljenih sa brojem utakmica tako da uzivajte u dominaciji jugaJames1987 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:16Nesto te yebe račun vi ste do sad imali po procijeni delegata 51000 dok smo mi imali 26100 tako da nama treba 25000 da vas prestignemo ne znam odakle ti to 40.000 ?Virtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:09Nevjerovatno je da ne znaš ni osnove matematike. Shvatam ja kako si ti došao do te cifre, kao i ovaj iznad, ali ste zaboravili dodati još jednu utakmicu u dijeljenju.
Cesc44 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 11:51Ubij se hajvanu, jel +77 u odnosu na vas u tri sezone protekcija. Ta mitomanija se moze prosipat samo ovdje na forumu gdje je 90% kitara, nigdje drugo, zato nastavi plakat.worchester je napisao/la: ↑25 sep 2024, 11:38Zrinjski ima protekciju nista manju nego borac. Izgleda da je ove godine odluceno da oni i sarajevo rijese ko ce biti prvi tako da ce biti svega!
Pricati da se stvara vjestacka situacija pricom o zrinjskom i sudijama je nidje veze. Pogledati samo utakmicu protiv borca gdje su 2 odluke direktno uticale na to da zrinjski ne izgubi utakmicu,pri tom,borac je bio puno bolja ekipa.
Kako god,bez namjere da ulazim u dublje diskusije po ovom pitanju,samo cu jos reci da se ne treba cuditi ako gigara danas napravi cirkus (koji ne podrzavam) jer svi ixu logikom,ako protivnici cirkuse ajmo onda i mi
Zaboravio si koji emoji stavit profesore, da izgledas zayebanije. Drzi se ti knjigovodjstva Tik-Tak
Ne vidim uopste problem u tome da se upiše više posjete nego je kapacitet...kad moze Zeljo zasto ne i drugiVirtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:09Nevjerovatno je da ne znaš ni osnove matematike. Shvatam ja kako si ti došao do te cifre, kao i ovaj iznad, ali ste zaboravili dodati još jednu utakmicu u dijeljenju.
Da te popisam i idem za poslomVirtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:42
Moraš naučiti da se nosiš sa situacijama kad ispadneš smiješan. Sad ti shvatio matematiku i neznanje koje si nam ovdje predočio i to je odlično. Nema razloga da lupaš o nebitnim stvarima, kažeš jednostavno nisam uračunao jednu utakmicu i to je to.
Emoji, knjigovodstvo i slično, samo dokazuju moje teze o vama koji ste malo manje pametni.
Isto to važi i za ovog iznad.
bvsic je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:22Posto se pravis pametan a ne ide ti bas da ti objasnimVirtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:09Nevjerovatno je da ne znaš ni osnove matematike. Shvatam ja kako si ti došao do te cifre, kao i ovaj iznad, ali ste zaboravili dodati još jednu utakmicu u dijeljenju.
Imate ukupno procjena oko 51k u 7 kola
Fali nama 25-26k da imamo kao i vi u 6 kola
Iako se ovo ne moze uopste racunati jer se nema isti broj domacih utakmica, ali neka si ti pametan nama
Kuvet na usta ulazi moj prijatelju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.