namazan je Ibrak

ovu vezu sa Ramom podrzavam,kakav god da je vlast je i kao takav moze pokucati svakom sudiji u drzavi i malo regulisati sve
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kupite kartu prije nemojte cekati na stadionu da se uzme , ionako radi samo 2 saltera
nazalost nikakvi bojkoti,prekidi utakmica nece Vicu zaustavitiDurmitorskiJablan je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:00To Ibrak isao da izvidi gdje Ramo drzi krpe iz Mostara
namazan je Ibrak
ovu vezu sa Ramom podrzavam,kakav god da je vlast je i kao takav moze pokucati svakom sudiji u drzavi i malo regulisati sve
Kako misliš oba sarajevska klubatrening0000 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:47Ramo je dobio dresove oba sarajevska kluba. Islo mu se radi sigurnosnog aspekta na sportskim dogadjajima.
Ne opravdavam slikanje sa dresom i objavljivanje.
olimpik i miMortemHz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:16Kako misliš oba sarajevska klubatrening0000 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:47Ramo je dobio dresove oba sarajevska kluba. Islo mu se radi sigurnosnog aspekta na sportskim dogadjajima.
Ne znam generalno šta narod čeka zadnje minute da uzme ulaznice, pogotovo kada je derbi u pitanju. Što ranije uzmeš to te kasnije glava manje boli i nema srkleta.
Sa anam one tamo teme.MortemHz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:16Kako misliš oba sarajevska klubatrening0000 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:47Ramo je dobio dresove oba sarajevska kluba. Islo mu se radi sigurnosnog aspekta na sportskim dogadjajima.
Utakmica u ponedjeljak u 18 h.luckystrike je napisao/la: ↑24 sep 2024, 09:19jel' me za7ebava7u da je utakmica sa listicom u ponedjeljak?
Jedino se ovaj trener Radnika javno pobunio.luckystrike je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:40Utakmica u ponedjeljak u 18 h.luckystrike je napisao/la: ↑24 sep 2024, 09:19jel' me za7ebava7u da je utakmica sa listicom u ponedjeljak?
Mamu usta ko ovo određuje.
SedrenikHz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 02:12Sutra se ne ide na Koševo iz privatnih razloga, ali decki svi vi koji odete ne stedite grlo.
Sjetite se Spartaka i ono “kad sa sjevera pjesmu cujes ti”, odmah se najezim, a protivniku se moraju svezat noge.
Podrzite nase momke do nove pobjede, nemojte razmisljat kod koga je lopta, da li je sansa za njih ili ne, cijepajte sa navijanjem do zadnje minute i ne sumnjam u pobjedu.
Neka ih doceka pakao Koševa !!!
Da vide sta je navijanje i šta je pravi pakao !
MOMCI SVI KO JEDAN SUTRAAAAAAA
Rijetko glup posttrening0000 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:54Sine, sudeci po tvojim postovima, tebi ne treba "ko dijete ja sam s tobom", nego "dijete ja sam s tobom"... Malo je reci da si oprao sa sjeverom. Svaka vam cast koji idete, ali ja vec 10 godina idem na zapad, imam 40 godina i nije mi mjesto tamo. Ti ces svojim narativom samo nekome ogaditi tu tribinu.Riki10HZ je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:48SedrenikHz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 02:12Sutra se ne ide na Koševo iz privatnih razloga, ali decki svi vi koji odete ne stedite grlo.
Sjetite se Spartaka i ono “kad sa sjevera pjesmu cujes ti”, odmah se najezim, a protivniku se moraju svezat noge.
Podrzite nase momke do nove pobjede, nemojte razmisljat kod koga je lopta, da li je sansa za njih ili ne, cijepajte sa navijanjem do zadnje minute i ne sumnjam u pobjedu.
Svaka cast za objavu! Nadamo ae veceras punom Sjeveru da se svi udruzimo i priredimo pakaooo!! Ko dijete ja sam s tobom...
I da, momci sa sjevera vole 200 aktivnih koji navijaju 90 minuta, nego 1200 zijevaca, onih sto pucaju selfije, snimaju itd.
Shvatit ces, zivot pred tobom.
Meni je 60 ali ovo je stvarno glup post.trening0000 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:54Sine, sudeci po tvojim postovima, tebi ne treba "ko dijete ja sam s tobom", nego "dijete ja sam s tobom"... Malo je reci da si oprao sa sjeverom. Svaka vam cast koji idete, ali ja vec 10 godina idem na zapad, imam 40 godina i nije mi mjesto tamo. Ti ces svojim narativom samo nekome ogaditi tu tribinu.Riki10HZ je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:48SedrenikHz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 02:12Sutra se ne ide na Koševo iz privatnih razloga, ali decki svi vi koji odete ne stedite grlo.
Svaka cast za objavu! Nadamo ae veceras punom Sjeveru da se svi udruzimo i priredimo pakaooo!! Ko dijete ja sam s tobom...
I da, momci sa sjevera vole 200 aktivnih koji navijaju 90 minuta, nego 1200 zijevaca, onih sto pucaju selfije, snimaju itd.
banuj se samtrening0000 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:54Sine, sudeci po tvojim postovima, tebi ne treba "ko dijete ja sam s tobom", nego "dijete ja sam s tobom"... Malo je reci da si oprao sa sjeverom. Svaka vam cast koji idete, ali ja vec 10 godina idem na zapad, imam 40 godina i nije mi mjesto tamo. Ti ces svojim narativom samo nekome ogaditi tu tribinu.Riki10HZ je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:48SedrenikHz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 02:12Sutra se ne ide na Koševo iz privatnih razloga, ali decki svi vi koji odete ne stedite grlo.