dodas na to sve onaj ugovor da se ne placa vise mup za organizacije utakmicasvemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:19valjda znas koje su ingerencije njegovog ministarstva. moraju svi klubovi saradjivati na neki nacin sa vlastima. sastanci se stalno, o temama od organizacije utakmica do zakona koji trebaju da se izglasaju, pomoci klubovima itd. ne moze nijedan klub postojati u vakuumu i **** politicare 24/7. moras sjediti i pricati s ljudima, koliko god odvratni bili. komsic primi mirvica, tana i onog malezijca, sastaju se sa magodom, karickom, nacelnicima itd i nasi i njihovi. jednostavno moras, ja ne znam sta ljudi kontaju kako svijet funkcionise. treba nekad malo izac napolje, nije zivot forum.let3 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:11Ne moraju se odazivati uopste, ali levati su jedva docekali da ih zovne. I Hare i onaj papak Ibrakovicsvemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:58potrcali i nasi i pitari da popljuju svoje klubove. kao da su oni sami ramu nazvali da se slikaju. frajer je ministar unutrasnjih poslova i normalno da dodjes kad te pozove, moras.
mi smo fascinantan narod, stvarno. mucnite malo glavama jbt. jos se uhvatili kao prepucavat.Kakve veze imaju direktori fudbalskih klubova sa ministrom unutrasnjih poslova ? Nikad prije ni zeljovci i pitari nisu isli na noge ministru MUP-a, da poziraju za medije i da se slikaju sa njim.
Zapravo, ovo je onaj seoski populizam Rame Isaka, da pokaze kako mu dolaze na noge predstavnici klubova. On je sad veliki frajer.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Normlano da trebaju klubovi sarađivati, ali ne trebaju direktori klubova ici na noge ministru Mup-a da se slikaju sa njim. O tome pricamo.svemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:19
valjda znas koje su ingerencije njegovog ministarstva. moraju svi klubovi saradjivati na neki nacin sa vlastima. sastanci se stalno, o temama od organizacije utakmica do zakona koji trebaju da se izglasaju, pomoci klubovima itd. ne moze nijedan klub postojati u vakuumu i **** politicare 24/7. moras sjediti i pricati s ljudima, koliko god odvratni bili. komsic primi mirvica, tana i onog malezijca, sastaju se sa magodom, karickom, nacelnicima itd i nasi i njihovi. jednostavno moras, ja ne znam sta ljudi kontaju kako svijet funkcionise. treba nekad malo izac napolje, nije zivot forum.
Opet te pitam, znas li jesu li ikad ranije direktori Zelje i Sarajeva isli na noge ministru unustrasnjih poslova i ovako se ofirno slikali sa njim ?
Yebo ih Isak, sta ga imaju obilaziti, plus znaju da ce sve iskotistiti u politicke i predizborne svrhe !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Samo su Borac i Zrinjski politički klubovi...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Hebo ih ramo i jedne i druge
Nisu samo borac i zrinjski svi imaju neki dodir, ali su borac i zrinjski najvise u spregi s politikom
Nisu samo borac i zrinjski svi imaju neki dodir, ali su borac i zrinjski najvise u spregi s politikom
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Kone jel moguće da 3500 karata ne možete za jug prodati? 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Slažem se s tobom NoDi.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
ordedelmale
- Kontakt:
Nije još mladi bračni par iz okoline Srebrenika s dvojicom dječaka uzeo karte...i koliko takvih jos
Hz
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
bolje da me pitas sa kojim se politicarem nisu sastajalilet3 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:25Normlano da trebaju klubovi sarađivati, ali ne trebaju direktori klubova ici na noge ministru Mup-a da se slikaju sa njim. O tome pricamo.svemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:19
valjda znas koje su ingerencije njegovog ministarstva. moraju svi klubovi saradjivati na neki nacin sa vlastima. sastanci se stalno, o temama od organizacije utakmica do zakona koji trebaju da se izglasaju, pomoci klubovima itd. ne moze nijedan klub postojati u vakuumu i **** politicare 24/7. moras sjediti i pricati s ljudima, koliko god odvratni bili. komsic primi mirvica, tana i onog malezijca, sastaju se sa magodom, karickom, nacelnicima itd i nasi i njihovi. jednostavno moras, ja ne znam sta ljudi kontaju kako svijet funkcionise. treba nekad malo izac napolje, nije zivot forum.
Opet te pitam, znas li jesu li ikad ranije direktori Zelje i Sarajeva isli na noge ministru unustrasnjih poslova i ovako se ofirno slikali sa njim ?
politicari kupe poene, ti sebi izvlacis korist gdje mozes. tako je kako je. evo sto je @bvsic naveo iznad za mup ks i organizaciju tekmi je dobar primjer. to su ogromne ustede za klubove, a krc bi ih bilo da neko nije sastancio i lobirao.
da je odvratno za vidjeti, jeste. dodje ona gradonacelnica i da nam po 50 milja. s tim ne mozes tri igracke bruto plate pokriti, ali uzmes i sutis, jer sta ces drugo. dodje sebija nama na tribinu bakir njima, satro. sta im mozes, otjerat ih? mozes karine.
niko sa njima ne saradjuje jer uziva u tome, nego jer mora jednostavno. ovdje ljudi pisu stvari kao da mi zivimo u norveskoj u najmanju ruku. mada i vani toga ima, eno united stadion pravi, projekat predtstavi gradonacelnik mancestera koji feninga nije dao. mozda su ga vlasnici uniteda trebali u picku materinu otjerat?
- TurkishAirlines
I Zeljo i Velez.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Au što mi ugasi prijatelja
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Hvale se posjetom a za derbi ne mogu 3500 rasprodat i jos lafo govore bit ce ih 4/5 hiljada hahaha mitomani najsmješniji
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Ne mozemo, bilo nas zadnju domacu samo 4 milje pa nema ko, a danas radni dan, vjetar jos kad puhne, malo losije vrijeme, jbg, nece ljudi... 
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
TurkishAirlines je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:56To je namjenski uradjeno, ne zele da pune Kosevo kako ih nebi prestigli i posjetom.
![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ugasi ga ko svijecu hahahahahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, laznokrilo, VivaLaLiberta i 19 gostiju.