Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hoce li se i veceras rotirati, da udju ovi sto nisu mogli ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- luckystrike
- Kontakt:
Evo gledam Sloga-Igman i vec je prekršeno pravilo nije ni pocela utakmica

Prikazaše var kombi i unutra Valjic na mobiteluPodvučeno je kako će vrata VAR sobe (kombija) biti zatvorena pola sata prije početka utakmice, a da osobe koje budu unutra neće moći koristiti telefon, kako ne bi došlo do zloupotrebe. Osobe u VAR sobi će biti snimane kamerom koja je postavljena u kombi.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo sanjaj mišuPendulum je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:37Ugasili se još večeras, amin!![]()
https://sportsport.ba/fudbal/nk-siroki- ... bor/482743
Jasno mi je da duplo **** slabo izvjestava kad Zrinjski i Borac igraju Evropu, ali da sad i svoje sarajevske klubove zapostavljaju...definitivno su spali na niske grane glede izvjestavanja, ali vazno da lova kapa valjda
vala jest. danas najveca utakmica bh. fudbala, oni pisu o regionalnim klubovima.
zar je toliko tesko malo stvoriti hajp, pitati ljude na ulici sta misle, kontaktirati neke bivse igrace i trenere iz oba kluba i slicno.
ma zajebavam se

ne bih stavio vas avatar za milion
ali svakako cemo vas satrat
FKŽ !
Ciju ciju .. ili što bi rek'o računovođa "Tik-Tak"Lazarov je napisao/la: ↑25 sep 2024, 16:10Samo sanjaj mišuPendulum je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:37Ugasili se još večeras, amin!![]()
https://sportsport.ba/fudbal/nk-siroki- ... bor/482743

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pa neka pjeva cijeli stadion

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ocekujem jednu 3-1 za Sarajevo ( s neutralnog aspekta)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Jesu li uzeli karte onaj mali što je pjevao bit će željo opet šampion i onaj što je sve to zabilježio na forumu da ostane pisani trag velike ljubavi.ordedelmale je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:36Nije još mladi bračni par iz okoline Srebrenika s dvojicom dječaka uzeo karte...i koliko takvih jos![]()
![]()
🇵🇸
Pa i kod nas je gradski Derby u subotu ,hoćeli biti slikaVanja ,može Ramo obaviti usput obavjesni razgovor o krpicama
Volim Mostar pa makar i vaki
Koliko je Igman bolji kad Denkovic igra,kakav potez kod gola Herica
Dobra utakmica,Sloga kad nije u bunkeru ko inace odma su im utakmice gledljivije.

Dobra utakmica,Sloga kad nije u bunkeru ko inace odma su im utakmice gledljivije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Musemić će zakomplikovati situaciju na dnu
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Zamisli na sta bi ovo licilo da nije hibridni teren. Jos uvijek mi je malo nerealno da gledamo ovako dobre uslove za igru, pogotovo na ovim manjim stadionima.
- Bersaga
- Kontakt:
Ovo je bio akcenat na macmudana Ibraka, Hare je pošten insan

Pripremite se Džile, ide Donje Strovalište

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.