FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ono sto je sigurno Krpa im je pencilin..
Tako da mora dobiti bar 30ak minuta
Tako da mora dobiti bar 30ak minuta

Kako god se zavrsi veceras, moramo istrpiti ovu ekipu na celu kluba sa strukom.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:49Spremna je ekipa, samo se čeka šta će biti danas i šta će biti ishod sjednice skupštine koja je sutra-prekosutra. Možda pojedinci budu džabe krečili. Što se tiče drugih imena koji bi mogli ući u UO, ima onako solidnih imena.
Džafić ne smije ostati ni član UO, a da ne pričamo da slučajno postane predsjednik. Budite sigurni, ako se desi da postane predsjednik, na sjednici UO će i Ćorić i Rahimić biti smijenjeni, a Rumeni će stupiti na scenu, a o trenerima koje spominju on i Badžak, to je posebna gadarija i sama garancija da obojica nemaju pojma o fudbalu a hoće da budu alfa i omega.
Jug je dao do znanja na čijoj su strani, a prema pričama i skupština je na istoj, sad je do Tune i Stena.
Ako nešto krene po zlu, u pp ću slati nešto interesantno, pa možda oni što su najglasniji ipak promijene mišljenje i odustanu od pokušaja da klub vrate na dno.
Puna podrška treneru Ćoriću i sportskom direktoru Rahimiću, normalno, zajedno sa predsjednikom Tunom i Stenom.
Ovo je maraton a ne trka na 100 metara i Denis dobro kaze da su neke stvari dosle prebrzo. Bit ce uspona i padova ali treba nam vrijeme za rezultat.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- diplomatija
- Kontakt:
IDEMO im nanijeti prvi poraz u sezoni, ko ce drugi ako mi necemo.
-
- Kontakt:
Ebi se i ti i on! Zar smo sad sluge politicara i igracka za njihovu predizbornu kampanju i dizanje popularnosti? I to jos odron od politicara
-
- Kontakt:
Nije niko budala,i razumije sve ako zeli normalno da sagleda stvari.jointunija je napisao/la: ↑25 sep 2024, 09:55Daj ba ljudi,dok im izbiješ prošlu sezonu iz glave,trebaće vremena i psihologije,dok se steknu automatizmi u ekipi treba minimalno pola godine a o sistemu da ne govorim.
A mi smo u zadnjih 2.5 godine promjenili 5 trenera 4 uprave,igrača milion i hoćemo odjednom da lijepo igramo,to je ne moguće.
Meni je Posušje primjer i dokaz gdje je napravljen sistem.
Znam da se radi ispravno,znam da će biti oscilacija,jer je to tako dok stvaraš nešto,znam da već imaju plan za zimu,samo očito nemaju vremena.
Pusti ljude nek rade,pa ćemo na polugodištu podvući crtu.
Greške,kritike sve je to ljudski al ne treba pretjerivati samo biti realan.
Je.be se meni da li neko od ljudi misli da sam bot ili pisem iz nekog interesa.
Ja znam ko sam i sta sam,i sta mi Zeljo predstavlja. ( nisi ti to naveo nego samo konstatujem).
Ja sam apsolutno na strani Denisa i onoga sto Tuna propagira.
Samo nas ubija konstatno jedna te ista stvar.
Neko tamo nesto bojkotuje,neko podmece,neko obecao pa slagao igrace.
Ja garantujem da Rahimic i Coric imaju podrsku 80 posto navijaca.
Vrijeme je problem postalo svakom navijacu Zelje,i tu se ne moze zamjeriti nikome.
Lagati sebe da nam je dobra igra zadnjih par tekmi,nije i ja ne vidim da je iko tjerao Corica. Ja bi vise dodao da,i to sam napisao,nije ispostovan sa 2 obecana igraca.
Ja bih Corica istrpio po svaku cijenu. Ali isto tako sam naveo da jedina stvar zbog koje mi je puklo poslije Zrinjskog,a trpimo evo poprilicno dugo,da se vise obracunamo sa tim strujama i ljudima koji opstruiraju klub.
@mrmot mi navodi razliku u kvaliteti,novcu i ....
Ne radi se o tome. Zeljo je znao biti los i u losoj formi mnogo puta,ali nikad niko nije bio favorit protiv nas i da smo nesto sazaljevani. Cuj "zao mi sto smo pokvarili proslavu".
Meni je to uvreda za nas klub. Ne mislim nista lose o Ivankovicu,nego da nas neko zali.Zato potenciram da to moramo popraviti. To je poenta.
I sve ko javno kaze,da neko radi protiv Zelje i dokaze to,reapektovacu zauvijek.
Zeljo je ponos ovog grada,i niko nikada nece biti veci od Zelje,taman da je 100 puta kvalitetniji. Da svi ovako razmisljamo,nikad ne bi bili u ovoj situaciji.
Ljudi radim na jednom projektu vezano za klub,niste svjesni sta je klub u svojoj historiji dozivljavao i sta i ko je pokusao da ga ugasi.
Kakva smo bagra,sami cemo se pobrinuti za to. Ovo smo mi sami sebi uradili. Ako nas nema dovoljno jakih,ako ne mozemo sputati vlastita ega,onda treba da imamo jednog vlasnika i zdravo.
Ko god radi i jedva ceka nesto i srecu gradi na porazu Zelje,treba javno biti obznanjeno. Da mu vrata kluba budu zauvijek zatvorena.
Sretno nam veceras. Nada ipak zadnja umire...
-
- Kontakt:
Muftic
Galic-Cavnic-Karamarko-Markovic
AlJaber-Hiros-Karic
Sabic-Krpic-Boljevic
Da izginemo svi
AlJaber-Hiros-Karic
Sabic-Krpic-Boljevic
Da izginemo svi
Kad Sabica vidim da ga neko stavlja u ekipu, slagiram se.
nije bas da imamo puno opcija sto se tice zasticenog godista. igrace on ili mahmic. po meni u ovakvim utakmicama je bolje sabica na krilo, nego mahmica na stopera ili beka. ni sabic ne smije nikako na beka ako bude igrao.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Apsolutno, sposobni su ljudi i na terenu (Ćorić i Rahimić) i pored terena, zbog toga trebaju našu podršku. Gurnuti par mladih, gurati u kupu do kraja, u ligi biti na toj diobi trećeg mjesta, po meni je to uspjeh. Do sljedećeg ljeta još pojačati ekipu, rasčistiti probleme u klubu, ustrojiti sistem, forsirati da imamo člana u IO, riješiti se nepotrebnih igrača, e kad to riješimo, onda možemo pričati konkretno o tituli.
Ekipa je dobra, ali daleko od toga da mogu pucati na titulu, bar je to moje mišljenje. Nedostaje nam štoperski par, desni bek i bar jedan igrač u sredini i to igrač koji baš odskače od ostatka, pa da možemo pričati o tituli.
Zrinjski je taj, okosnica zadnjih par godina ista, selekcija pojačanja, ono što je neophodno i što nedostaje se potpiše, sistem se gradi godinama, nisu oni preko noći došli tu gdje jesu sada.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Dangubica Boljevica i Cvetkovića u prvih 11 da mogu lopte slat na Dangubica.Slabi su u prekidima.Slusas li me Coricu.Napast ih povrat 1-0 i onda pojacat odbranu.Nadigravanje ne dolazi u obzir.Slusas li me Coricu.
Podrska Coricu i Rahimicu!
- jointunija
- Kontakt:
Ne potrebno,i to je naša velika mana!Railwayman30 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 15:24Muftic
AlJaber-Hiros-Karic
Sabic-Krpic-Boljevic
Da izginemo svi![]()
Nekad smo mi bili ti koji su špijunirali sastav,npr. 5-2
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
- jointunija
- Kontakt:
E **** ja tebi mamu,preventivno,klošaru
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Sretno Zeljovci a ostali da izgrizete nokte.
Ne srljat i ne pravit kardinalne greske. Imamo potencijala za zabit ali nazad trebaju bit koncentrisani 200%
Ne srljat i ne pravit kardinalne greske. Imamo potencijala za zabit ali nazad trebaju bit koncentrisani 200%
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Da je Sabic zavrne i asistira Sulji
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Znam da moras. Od dva zla biraj manje. U ovom slucaju je to Mahmic. Po meni sastav ocajan.Railwayman30 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 18:12Pa moras ga staviti radi godista. Eh onda da staviti gdje treba,a nikako na beka. Vjerujem da bi ginuo.
A zasto Mahmic. Visociji,stameniji. Ovaj mali od metar ipo ne mozemo nikoga cuvati posebno igrace Sarajeva. Al daboga ja sve bio u krivu. Pred nama je utakmica.