Ne razumijem zasto trosis vrijeme tipkajuci sa idiotom.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
U ovom trenutku barem 50 igrača iz Srbije igra u BiH, i obrnuto, a ovi klovnovi prozivaju Pjanića za odlazak u Rusiju
U kadru bošnjačke perjanice FKS, za par godina će biti više srpskih, nego bosanskih zastava
Glupost nema granica, pogotovo kada je začinjena patriJotizmom

U kadru bošnjačke perjanice FKS, za par godina će biti više srpskih, nego bosanskih zastava

Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 25 sep 2024, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Doduse, to je fudbaler pa nista i ne treba ocekivati, dva od sto imaju mozga.
putin ga ceko ispred dzamije poslije jacija namaza..
Upravo pise poruke na Ruskim raketama planirane na neprijatelje pravoslavlja.
Alaj seresHoroz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 10:41U ovom trenutku barem 50 igrača iz Srbije igra u BiH, i obrnuto, a ovi klovnovi prozivaju Pjanića za odlazak u Rusiju![]()
U kadru bošnjačke perjanice FKS, za par godina će biti više srpskih, nego bosanskih zastava![]()
naprijed rejal
- ASD
- Kontakt:
Lige petice, Portugal, Turska, Holandija, Belgija.
Može se objektivno reći da je deseta. Ali se mora reći da je debelo grohnula. Kakav je ovo kadar od CSKA.

- Goalgetter
- Kontakt:
Nakon sankcija hrpu europskih igraca je napustilo ruske klubove, a i rijetki idu tamo.
Ostali su samo po koji Brazilci, Srbi i poneki igraci iz Europe.
Prije invazije na Ukrajinu bila je to dosta jaka i respektabilna liga, ali trenutno ni blizu onaj kvalitet kao nekada.
Ja sam ubjedjen da je Zenit jos uvijek jaci od svakog Turskog kluba ili barem bare bare, a liga kao liga je uvijek bila i bit ce kvalitetnija od Turske, imaju puno vise velikih klubova od kojih svaki moze bit konkurentan u evropi(Zenit, Spartak, Lokomotiva, Krasnodar, Dinamo Moskva, CSKA). Isto vazi i za Belgiju, tu je to negdje.ASD je napisao/la: ↑25 sep 2024, 12:29Lige petice, Portugal, Turska, Holandija, Belgija.
Može se objektivno reći da je deseta. Ali se mora reći da je debelo grohnula. Kakav je ovo kadar od CSKA.![]()
Jos uvijek Rusi dovode strane igrace i placaju prilicno visoka obestecenja obzirom na situaciju u kojoj se nalaze. Pa pogledajte samo Orenburg gdje Basic igra koji je prosjecan prvoligas i koliko stranaca imaju u ekipi. Da ne pricam sad o Zenitu, Dinamu iz Moskve i ovim gore ekipama kakvi igraci igraju tu i kako su placeni
Sretno Pjanke. Svako prvo treba gledati sebe i svoj interes.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
dobre su ruskinje vala nema sta
taman htio napisti da je pjanic bilmez dto ode tamo ali ovaj argument je ipak nepobjediv
menstrual
-
- Kontakt:
Sramota Miraleme....velika sramota
Sta ste zapjenili jbt. Nije potpisao za Makabi Tel Aviv. CSKA je ogroman klub 

Ne mogu da vjerujem da nije mogao naci neki manji klub u Italiji ili bilo gdje drugo u zapadnoj Evropi...
Prvo Emirati, pa sad Rusija... Sam sebi unistio karijeru.
Prvo Emirati, pa sad Rusija... Sam sebi unistio karijeru.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.