Samo ASA BH Telecom.

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Samo ASA BH Telecom.
Mene napraviše budalom kada sam rekao da West nije neki upgrade. Njegova igra je poput sinusoide od sjaja do bijede, što pravi probleme ozbiljnom klubu. Ali neka je on nosioc igre. Prvi se mačići u vodu bacaju. U ovoj grupi je bitno uzeti sve kod kuće i jednu(sa dvije si prošao 100%)pobjedu na strani jer bitno je biti na jednom od prva 2 mijesta što te vodi dalje. Slijedeća je kod kuće tu nemamo pravo kiksa
West je ok kao suter,Bosni je trebalo sutera ali on ne moze biti startni plej 30 minuta.Moze uletit kao pg na nekih 10 al nsita vise.Bosna nema igraca u ekipi koji zna odigrat fino pick n roll ili neku drugu akcijuJadnimi je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:26Mene napraviše budalom kada sam rekao da West nije neki upgrade. Njegova igra je poput sinusoide od sjaja do bijede, što pravi probleme ozbiljnom klubu. Ali neka je on nosioc igre. Prvi se mačići u vodu bacaju. U ovoj grupi je bitno uzeti sve kod kuće i jednu(sa dvije si prošao 100%)pobjedu na strani jer bitno je biti na jednom od prva 2 mijesta što te vodi dalje. Slijedeća je kod kuće tu nemamo pravo kiksa
Velika dvorana u 18:00MaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:35Kakav je raspored aba2 lige, trebalo bi da igramo u srijedu kuci, ne vidjeh nigdje obavijest?!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.