zadnja titula 2012
Premijer liga BiH - aktuelno
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam, svejedno malo se igralo u nadoknadi zbog zadrzavanja i izmjena. Sve u svemu, za nas katastrofa derbi, za vas dobar jbg
1946-1987

Pjena na usta...
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 25 sep 2024, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sarajevo odigralo drugo kao što igra inače prvo kada ostvaruju prednost, ali nije nafake za preokret. Prosipaju se polako bodovi.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Da je Ćorić nastavio igrati fudbal, da je napravio izmjene na vrijeme, mi bi ovo do kraja rutinirali.
Ovako smo strepili do zadnje sekunde..
Džaba njemu potencijal sav, džaba mu i što je zimsku odjeću donio u Sarajevo, neće on decembra dočekati..
U Želji ovako ne možeš proći..
Kone, daleko ste vi od ozbiljne ekipe realno.. Zrinjski je daleko iznad vas. Odbrana vam je bara-bara sa našom.. a to je sigurno u top4 najgore u ligi.
Džaba njemu potencijal sav, džaba mu i što je zimsku odjeću donio u Sarajevo, neće on decembra dočekati..
Kone, daleko ste vi od ozbiljne ekipe realno.. Zrinjski je daleko iznad vas. Odbrana vam je bara-bara sa našom.. a to je sigurno u top4 najgore u ligi.
Odavno nisu ovako pjenili.

Joj Željo šta im radiš.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Možel se ležat ljudine?
Onda ono ulijece na teren protiv Sloge…
Kakvi cigani majko moja, treba ocistit ovu juznu tribinu dobro, sta je sve bilo ..
I jedno fkt pitanje iskreno, zasto nisu dosli gostujuci navijaci… prvi put derbi na Kosevu da gledam iz vana i da ste se od 97 min culi jedno 7
Kakvi cigani majko moja, treba ocistit ovu juznu tribinu dobro, sta je sve bilo ..
I jedno fkt pitanje iskreno, zasto nisu dosli gostujuci navijaci… prvi put derbi na Kosevu da gledam iz vana i da ste se od 97 min culi jedno 7
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Koga biste vi izrutinirali jado jadni, sta si ti gledo?avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:33Da je Ćorić nastavio igrati fudbal, da je napravio izmjene na vrijeme, mi bi ovo do kraja rutinirali.
1946-1987
Kao i uvijek nadoknade u nasoj ligi, mislim da se nije dvaput desilo da produzi zbog odugovlacenja. Steta naseg pristupa u drugom, moralo je pametnije puno.
Po meni realno X.,Željo mogao voditi 2-0 na samom početku ,pitari bezidejni i loši prvo poluvrijeme i željo na kraju to iskoristio.Drugo poluvrijeme Željo nije prešao centar u Sarajevo zaslužilo barem ovaj jedan gol a po šansama u drugom i da su dobili nebi bilo nezasluženo.
Suđenje odlično do ovog profužetka.Nije mi jasno kako može biti tako glup ,produžio 7 minuta minimalno ,onda odsvirao kraj na 6 i 40 a trebao dodati bar još minut i pol.Pokvario kompletan dojam nekakvom neshvatljivom odlukom na samom kraju.
Suđenje odlično do ovog profužetka.Nije mi jasno kako može biti tako glup ,produžio 7 minuta minimalno ,onda odsvirao kraj na 6 i 40 a trebao dodati bar još minut i pol.Pokvario kompletan dojam nekakvom neshvatljivom odlukom na samom kraju.
Volim Mostar pa makar i vaki
Kako su onda Borac, Zrinjski, Sarajevo i Zeljeznicar primili namanje golova hahaavalPacidoroP je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:33Da je Ćorić nastavio igrati fudbal, da je napravio izmjene na vrijeme, mi bi ovo do kraja rutinirali.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Što sad idu "realni" komentari nakon X-a, a mislili da će se prošetat i dobit 2:0... Realno morao je pustit još dvije minute da se stvarno nadoknadi, ali to je već normalno. Tuga koliko se leži na jednom "derbiju" i koliko to suci ne uvažavaju.
SedrenikHz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:34Možel se ležat ljudine?
jesul to i tebe natamburali na sjeveru pa ne dolazis na utakmice
menstrual
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Placi bordo kur.voleo1946 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:34Koga biste vi izrutinirali jado jadni, sta si ti gledo?avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:33Da je Ćorić nastavio igrati fudbal, da je napravio izmjene na vrijeme, mi bi ovo do kraja rutinirali.

- Bazinga12345
- Kontakt:
Sad se vidi koliko Željezničaru znači Radovac, onaj Karić je katastrofalan sa loptom.
Isto tako, da je Turkeš dobio barem pola sata mislim da bi Sarajevo dobilo ovo.
Isto tako, da je Turkeš dobio barem pola sata mislim da bi Sarajevo dobilo ovo.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 25 sep 2024, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ah, ja zaboravio da je vama remi puna saka brade, sori burazeru..avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:37Placi bordo kur.voleo1946 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:34Koga biste vi izrutinirali jado jadni, sta si ti gledo?avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:33Da je Ćorić nastavio igrati fudbal, da je napravio izmjene na vrijeme, mi bi ovo do kraja rutinirali.
Kone, daleko ste vi od ozbiljne ekipe realno.. Zrinjski je daleko iznad vas. Odbrana vam je bara-bara sa našom.. a to je sigurno u top4 najgore u ligi.![]()
1946-1987
-
- Kontakt:
Eno kaže valja se ciganija još uvijek po Koševskom travnjaku a zemunci valjajući po asfaltu odlaze ciganskim kućama svojim...
- Maroon1946
- Kontakt:
na sta spade "veliki klub" da im je najveci uspjeh bod protiv Sarajeva