FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
72
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
16
11%

Ukupno glasova: 149

reha1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la reha1987 » 25 sep 2024, 22:56

avalPacidoroP je napisao/la:
25 sep 2024, 22:40
Orvel je napisao/la:
25 sep 2024, 22:37
25 sep 2024, 22:30
Sta je sa izmjenama Coricu?
Sa mnom si zavrsio veceras
Nek te brani Bog otac..

Dino oprosti nam!
Tako je, treba ga sad pokopati znog x na kosevu.. kakvi levati ovdje pisu

Podrska Coricu i Rahimicu.
Tjerat ces ga prvi nakon Posusja i Borca..
Eto pazi sta ti kazem..
Slavko Petrovic vol.2.

Ovakav pristup u drugom poluvremenu ne smije biti ni protiv Reala.. taman 11.juniora igralo. I to pogotovo nakon odlicnog prvog poluvremena, gdje se vidjelo da imaju rupa nazad isto ko i mi.
Kari.no jedna u kakvom paralelnom univerzumu ti zivis?
Momci odigrali koliko su mogli,svi smo svjesni problema sa kojima se suocavamo sto se tice rostera.
Ti bi nekog tjerao kari.no jedna mlitava

Podrska Coricu i Rahimicu
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 25 sep 2024, 22:57

Stipo Markovic. Kakva klada na beku, a niko ga ne spominje. Nocas najgori daleko. Nijedna lopta po zemlji, za dupli za nesto. Svaka visoko u aut.

Galić, Karjašević možda nisu neki pametni igraci ali igraju koliko znaju.

Cavnic se svadja s vlastitim nogama. Zahvalan u skoku i fino se gradio na Gruzijcu.

Karamarko bez rizika, siguran i koliko toliko tacan.

Karic zajebo kod gola, al se poslije lomio da popravi utisak.
Zadnjih 15 minuta je bio na svakoj lopti.

Cvetanoski i Odinaka su morali ranije uci.

Izmjena koja je promjenila utakmicu je kad je Renan usao.
Pokrivali smo im krila vrhunski al onda se otvorio prostor za njih jer je neko morao pokrivati napadaca i tu su nas uzeli.

Amer Hiros zvani potez viska.

Dzeno ih prvo vrijeme bacao na usta (jao onaj rolling na Djurickovicu...😱), u drugom nestao. Negdje smo sredinu izgubili i na to su oni preskakali igru, isli na krila, cekali prostor i odatle sanse.

Kad je Lagani izaso, ostali smo u sredini s dva teska dizelasa koji nista ne mogu iskreirat. Plus Mircevski...

Sudija nasiljio malo piticama.

Sulji karton, Mufti, Karicu i Husi DOSLOVNO NIZASTA.

Pa se onda vadio debilnim kartonom Djurickovicu.

A onaj faul u napadu pred kraj je za suspenzije. Malac jedva usto, on mu faul sviro.

Laktovima se kone lupale nije se okreno za tim. Faul Odinake na kraju🤣🤣🤣
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 25 sep 2024, 23:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 25 sep 2024, 22:58

Muftic klasa golman
Cavnic- sad vako sad nako
Karamarko- dobar igrač ali nema igrača koji ga moze pokriti.
Galic- sretno prijatno (bez beka)
Marković- fali trke tu, snage.
Karjasevic- odigrao jako dobru utakmicu dok je mogao.
Jaber- INTERESUJE ME DA LI SE NEKO SLICAJNO BAVIO RACUNANJEM POGRESNIH PASOVA OVOG FRAJERA. Mislim da je imao jedno 395 zadnjih par kola. Momak jednostavno mora pas igru da trenira. Ne mogu da vjerujem da je neko ponudio 2 miliona za njega.
Hiros- odličan!
Boljevic-najbolji Zeljin igrac
Sabic- prvih 20 minuta bio dobar onda prdnuo u šišu.
Krpic- borba i uvijek borba
1947!

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 sep 2024, 22:58

Plava porodica zna sta je Zeljeznicar i zato ovako razmislja.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 25 sep 2024, 22:58

Orvel je napisao/la:
25 sep 2024, 22:48
Orvel je napisao/la:

Eto pazi sta ti kazem..
Slavko Petrovic vol.2.

Ovakav pristup u drugom poluvremenu ne smije biti ni protiv Reala.. taman 11.juniora igralo. I to pogotovo nakon odlicnog prvog poluvremena, gdje se vidjelo da imaju rupa nazad isto ko i mi.
Jaber karic je greska izmjena ali isto tako ne znamo zasto je jaber morao izaci. Pa i ako izgubimo posusje i borac necu ga tjerati. Ovo nam je bukvalno najtezi dio rasporeda, ne borimo se mi za titulu da se trener tjera nakon par poraza. Duga je sezona, bodovi se skupljaju i europa je izvjesna. Da nas je neko prije tekme pitao svi bismo x potpisali jer znamo koliko imamo slabiji igracki sastav jos bez radovca.
Ali haj ti meni objasni cemu ovaj pristup i park the bus u drugom poluvremenu?

Apsolutno razumijem da nemamo Radovca, da je Al Jaber danas bio dosta loš, a i pored toga i ono malo tempa u drugom poluvremenu je nestalo kad je on izašao, apsolutno razumijem da se morao i Šabić trpiti do kraja utakmice jer je u-21, a nije imao snage ko ni Boljević da pregura do kraja.. iako je mali Šabić bio uz Karjaševića bar meni najbolji u prvom poluvremenu, u drugom je nestao.. pogotovo u defanzivi, Galić se sam borio sa Kyeremehom i Guliašvilijem.. sam Bog nas je spasio da nijedna od tri pokušaja Kyeremeha nije ušla.
Ali, prijatelju, kad nismo vidjeli Rockova u drugom poluvremenu, kada ti gol visi u zraku bukvalno svakim napadom Sarajeva, kada više nemaš opcija u veznom redu da promjeniš ritam, a na klupi imaš tri opasno brza igrača i dobra tehničara, a ti u 90oj dvojicu od njih ubaciš, je apsolutna fula trenera. Nama je napad bio najbolja odbrana. Da je u 75oj napravio te izmjene mi smo možda mogli i pobjediti.
I za 6.minuta na terenu prve dvije akcije smo napravili kad je Odinaka ubacivao sa strane..
Je li sad jasnije šta pričam?
Umjesto 5. da im je dao bar 15.minuta, a po mom mišljenju je trebao i 25.minuta, mi na kraju ne bi zahvaljivali Bogu na ovom bodu, nego bi se hvatali za glavu što nismo uzeli tri..
Sarajevo ima širi roster i bolju ekipu u veznom i ofanzivnom redu, ali isto tako lošu, ako ne i goru ekipu u defanzivi.
Tu je trebala hrabrost Ćorića, ali džaba on je u mislima očigledno i dalje u Gošku i Posušju..
Za prvo poluvrijeme kapa dole, za drugo poluvrijeme bi ga trolejbusem poslao kući.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 25 sep 2024, 22:59

Muftic i Cavnic nasi najbolji, sto dovoljni govori kako smonigrali u drugom. Neshvatljivo da je ista ekipa odigrala prvo poluvrijeme, a u drugom se onako PREPALA.

Karic - igrao frajer za Sarajevo.
Markovic - nema snage i nrma desnu nogu
Bokjevic - vrijeme da ide na klupu, da.pocne jednu sa klupe
Moramo dati 2/3 tekme Dangubicu da pocne i odigra. Bezveze smo ga doveli.
Sabic - najbokji naa igrac u prvom poluvremenu
Galic i Huso - imaju srce
Arap - tukli su ga, los je bio

Drugo poluvrijeme - stid me istog.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 25 sep 2024, 23:02

Orvel je napisao/la:
25 sep 2024, 22:30
Sta je sa izmjenama Coricu?
Sa mnom si zavrsio veceras
Nek te brani Bog otac..

Dino oprosti nam!

Eto pazi sta ti kazem..
Slavko Petrovic vol.2.

Znas sta,mi smo napali i stisli ih nazad u prvom. Njihov gomlan i odbrana su tanki,ne kao nasa ali su tanki.
Cim je uveo Karica i cim smo prestali imati igru prema naprijed nastao je haos.
Ljudi ovo sto su veceras radili,Cavnic,Galic i Karic,ja ne znam kako smo mi izdrzali.
Mi smo heroji,nismo bili u stanju 2 sekunde zadrzati loptu u svom posijedu.
Hvala Mufticu.
Lako je sada srati,ali da smo uslijeli da ih stisnemo nazad,sa svjezim igracima, izgledalo bi to bolje.
Ovako i onako sto su panicari,ovaj pritisak ih je dodatno pogubio.
Neko napisa Cavnic dobar bio,pa bolan u prvom izbi onu loptu na glavu liku,pa se pogubi kod onog centarsuta na kontra stranu.
U drugom 3 puta izbija na nogu Keremehu. Pa kod gola njemu je covjek se ubacio ispred i prebacio na Soldu.
Kad na to dodas Karica i Galica,ma super da smo prezivjeli.
Steta onog odlicnog prvog poluvremena. U jednoj akciji 3 100 posto sanse.
Nakon Zrinjskog meni je bod veceras kao kuca,ali stvarno su pokvarili dojam u drugom,do te mjere da smo sad nezadovoljni.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 25 sep 2024, 23:03

Gledaj miševa što prozivaju..
Radi vašeg razmišljanja i jesmo tu gdje jesmo.
Nek nas trpa Zrinja, nek ne pređemo centra Sarajvu u drugom poluvremenu, to je naš Željo...svake prestupne u Evropi, o tituli neću ni da trošim riječi.
Ponovit ću hiljadu puta, radi vašeg mentaliteta mi i jesmo, tu gdje jesmo..
Hajd' sad vozdra, pa vi i dalje aplaudirajte nakon 90.minuta protiv Zrinjskog, i nakon večerašnjeg drugog poluvremena.
Prvo poluvrijeme je Željo, ovo ostalo je Gošk Gabela.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 sep 2024, 23:05

reha1987 je napisao/la:
25 sep 2024, 21:22
bhsport je napisao/la:
25 sep 2024, 20:32
Boljevicu pseto
Lezi dole keru jedan

Bravo momci samo hrabro u drugom poluvremenu
Kuci pa nek ti leze primitivac.
Povedi i Boljevica sa sobom.

Bravo za Šabu, jedan od boljih kod nas uz Muftica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 sep 2024, 23:08

Po meni možda naše najbolje prvo poluvrijeme na Koševu od kada ja pratim (zadnjih 16-17 godina) Želju. Dakle mi smo 45 minuta bili bolja ekipa od Sarajeva koje u 6 utakmica ima 5 pobjeda i 1 x i u ovu tekmu su ušli nakon pobjede u BL što je podvig na kvadrat s obzirom na okolnosti. Biti bolji protiv takvog tima u gostima na derbiju je graničilo sa nemogućim, ali Ćoriću i ekipi je to pošlo za rukom i u tom smislu kapa dole. Šteta je samo što nismo dali još jedan gol, možda bi na kraju nekako i spasili pobjedu na jedvite jade.

Drugo poluvrijeme - sušta suprotnost i KATASTROFALNA igra (ako se ono može nazvati igrom), pa mi smo njima prišli šesnaestercu tek u 90-oj minuti kad je Odinaka izborio onaj korner i to je to. Ostalo sve u polju izbij nekontrolisano, kad izborimo gol aut Muftić izbije na Krpića koji nije mogao biti dominantan a i da je uspio skinuti neku loptu džaba kad nema nikoga oko njega jer su svi u krilu Muftiću. Ja ne znam da li smo mi više od tri puta sa loptom u nogama prešli centar u drugom poluvremenu, ono je zaista sramotno.

Ja razumijem da se povučeš, razumijem i da padneš fizički ali da onako krkanski igraš cijelo poluvrijeme, to mi nikako ne ide u glavu. Evo Ćorić kaže bilo je problema, igrači se žalili tražili izmjene, meni to djeluje kao pokušaj lošeg pravdanja ali hajde on ako tako kaže, neka bude da je tako.

Jabera ne vadiš u 60-oj na 0-1 jer znaš da možeš primiti gol u svakom momentu i znaš da ti je to jedini igrač koji može povezati igru. Jedino da nije mogao hodati, a meni nije tako djelovao, na stranu što nije odigrao najbolju utakmicu. On kada je izašao mi više nikakve šanse nismo imali da smirimo igru i pokušamo nešto uraditi gore osim na neku frljoku i horuk igru.

Što se tiče sudije, sudija je uz par sitnih i očekivanih grešaka bio i više nego korektan, to što je u drugom poluvremenu svirao bruku faulova za njih smo krivi isključivo mi sa svojim **** pristupom. Nama nije imao kad ni svirati faul kad nismo ni igrali fudbal u drugom poluvremenu, niko nam nije kriv nego mi sami.

Sve u svemu bod na Koševu mi je uvijek okej, utakmica u cijelini baš baš čudna sa nenormalnom razlikom u dva poluvremena, pa iz tog aspekta čovjeku bude žao što nismo odigrali drugo bar na 50% prvog, ali yebaji ga sad. Objektivno smo imali sreće da nismo izgubili, jer smo mi bili bolji u prvom a oni brutalno bolji u drugom.

Sad je od krucijalne važnosti da porodimo pobjedu protiv Posušja i tako ostanemo u pol poziciji za to 4 mjesto što je neki maksimalni domet ovog rostera igrača. Mogu oni u idealnim okolnostima, očigledno, napraviti velike probleme svakoj ekipi u ligi ali isto tako mogu odigrati tako mrljavo da pomisliš da to nije ništa bolje u odnosu na prošlu sezonu.

Ćoriću puna podrška, meni je njegov rad za sada sasvim zadovoljavajući s ozbirom na okolnosti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 25 sep 2024, 23:08

25 sep 2024, 22:58
Orvel je napisao/la:

Eto pazi sta ti kazem..
Slavko Petrovic vol.2.

Jaber karic je greska izmjena ali isto tako ne znamo zasto je jaber morao izaci. Pa i ako izgubimo posusje i borac necu ga tjerati. Ovo nam je bukvalno najtezi dio rasporeda, ne borimo se mi za titulu da se trener tjera nakon par poraza. Duga je sezona, bodovi se skupljaju i europa je izvjesna. Da nas je neko prije tekme pitao svi bismo x potpisali jer znamo koliko imamo slabiji igracki sastav jos bez radovca.

Apsolutno razumijem da nemamo Radovca, da je Al Jaber danas bio dosta loš, a i pored toga i ono malo tempa u drugom poluvremenu je nestalo kad je on izašao, apsolutno razumijem da se morao i Šabić trpiti do kraja utakmice jer je u-21, a nije imao snage ko ni Boljević da pregura do kraja.. iako je mali Šabić bio uz Karjaševića bar meni najbolji u prvom poluvremenu, u drugom je nestao.. pogotovo u defanzivi, Galić se sam borio sa Kyeremehom i Guliašvilijem.. sam Bog nas je spasio da nijedna od tri pokušaja Kyeremeha nije ušla.
Ali, prijatelju, kad nismo vidjeli Rockova u drugom poluvremenu, kada ti gol visi u zraku bukvalno svakim napadom Sarajeva, kada više nemaš opcija u veznom redu da promjeniš ritam, a na klupi imaš tri opasno brza igrača i dobra tehničara, a ti u 90oj dvojicu od njih ubaciš, je apsolutna fula trenera. Nama je napad bio najbolja odbrana. Da je u 75oj napravio te izmjene mi smo možda mogli i pobjediti.
I za 6.minuta na terenu prve dvije akcije smo napravili kad je Odinaka ubacivao sa strane..
Umjesto 5. da im je dao bar 15.minuta, a po mom mišljenju je trebao i 25.minuta, mi na kraju ne bi zahvaljivali Bogu na ovom bodu, nego bi se hvatali za glavu što nismo uzeli tri..
Sarajevo ima širi roster i bolju ekipu u veznom i ofanzivnom redu, ali isto tako lošu, ako ne i goru ekipu u defanzivi.
Tu je trebala hrabrost Ćorića, ali džaba on je u mislima očigledno i dalje u Gošku i Posušju..
Za prvo poluvrijeme kapa dole, za drugo poluvrijeme bi ga trolejbusem poslao kući.
A pritisli su nas i prije izmjene jabera. Poslije izmjene je karic poklonio kornere iz kojih primamo gol. Ja razumijem i njega iako i ja mislim da je ranije trebao mijenjati. Ali zamisli da je napravio izmjene nakon sto je shvatio da je fulio sa karicem i da primimo jos jedan gol. Pa "objektivna" publika bi ga otjerala odmah.

Drugo poluvrijeme je prelose bilo jer se nismo sastavili sa loptom ali ne mogu biti nezadovoljan utakmicom generalno jer smo prvo poluvrijeme bili dosta bolji. Po meni Coric radi dobar posao i ako se mi kao ekipa sa duplo jeftinijim igracima mozemo naci na 3 boda od ovih koji su u svim segmentima napredniji od nas onda moram biti zadovoljan. To sto neki sa nase strane misle da smo mi za titule ili blizu ova 3 kluba sa vrha, to je nas problem ali isto tako priznanje Coricu koji ti je i dao trunku nade da mislis da si toliko dobar da se boris za vrh. I sad bi mi kao da pljujemo covjeka.

Svako pogrijesi, tako se i uci i navikava na klub i situaciju. Ovo se mora istrpiti kao i mali Sabic jer je pokazao izuzetnu igru u prvom poluvremenu u jako bitnoj i napetoj tekmi. Tako se stvaraju pare, samo kontinuitet!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 sep 2024, 23:10

Muftic MORA dobiti poziv za repku
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 25 sep 2024, 23:13

25 sep 2024, 23:03
Nek nas trpa Zrinja, nek ne pređemo centra Sarajvu u drugom poluvremenu, to je naš Željo...svake prestupne u Evropi, o tituli neću ni da trošim riječi.
Hajd' sad vozdra, pa vi i dalje aplaudirajte nakon 90.minuta protiv Zrinjskog, i nakon večerašnjeg drugog poluvremena.
Malo se varas porodice. Za ovo gdje smo sad su krivi oni sto su tjerali, a uvaljivali klub u visemilionske dugove. Treba vremena da se klub oporavi od tih egzibicija. Posjeta na Grbavici iz kola u kolo ti valjda dovoljno govori trenutnom raspolozenju i razmisljanju navijaca.
Pročepit će negdje.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 sep 2024, 23:14

Probat cu da saberem utiske u dosadasnjeg dijela.

Ljetni prelazni rok nam je donio dosta neizbalansiranu ekipu sa igracima realno gledajuci niko nije pokazao da ce biti pojacanje.

Dosadasnji dio prvenstva bodovno solidno, dok igra i zalaganje u zadnje dvije utakmice je upitno.

Mi smo bod osvojili na Kosevu i puna saka brade. Mi to nismo zasluzili, realan rezultat 4:1 za Sarajevo. Koliko god to nekome tesko padalo. Da ne nabrajam sanse Sarajeva. Od kad smo dali gol, mi smo nestali sa terena.
Sudija, povrede, okolnosti, uprava, trener.. tako je izgledalo.

Daleko je to od Zeljeznicara kakvog ocekujem. Kuci da ne spominjem, svojim partijama ce vjerovatno unistiti dosadasnju posjetu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 sep 2024, 23:19

Orvel je napisao/la:
25 sep 2024, 23:08
25 sep 2024, 22:58
Orvel je napisao/la:

A pritisli su nas i prije izmjene jabera. Poslije izmjene je karic poklonio kornere iz kojih primamo gol. Ja razumijem i njega iako i ja mislim da je ranije trebao mijenjati. Ali zamisli da je napravio izmjene nakon sto je shvatio da je fulio sa karicem i da primimo jos jedan gol. Pa "objektivna" publika bi ga otjerala odmah.

Drugo poluvrijeme je prelose bilo jer se nismo sastavili sa loptom ali ne mogu biti nezadovoljan utakmicom generalno jer smo prvo poluvrijeme bili dosta bolji. Po meni Coric radi dobar posao i ako se mi kao ekipa sa duplo jeftinijim igracima mozemo naci na 3 boda od ovih koji su u svim segmentima napredniji od nas onda moram biti zadovoljan. To sto neki sa nase strane misle da smo mi za titule ili blizu ova 3 kluba sa vrha, to je nas problem ali isto tako priznanje Coricu koji ti je i dao trunku nade da mislis da si toliko dobar da se boris za vrh. I sad bi mi kao da pljujemo covjeka.

Svako pogrijesi, tako se i uci i navikava na klub i situaciju. Ovo se mora istrpiti kao i mali Sabic jer je pokazao izuzetnu igru u prvom poluvremenu u jako bitnoj i napetoj tekmi. Tako se stvaraju pare, samo kontinuitet!
:thumbup: Ma brate pritisnuli su nas odma u drugom, u prvom smo dobro stajali i iznenadili pitare, ali mislim i da je zekic nas olako shvatio

Drugo poluvrijeme je dokaz zasto su izjave poput birbe za titulu i da smo trebali ic na pobjedu OBICNA GLUPOST

Ljudi su spremniji bar duplo od nas a i kvalitetniji bar toliko...kaze neko grijesili smo? jesmo a niko da kaze kako su nas stisli disali za vrat na svaku loptu...

Jeste i coric je pogrijesio, ali mislim i da je savresno odradio da bi opet oni bili puno bolji.

Bod ko kuca, mogli su nas natamburat da valja, ....kao sto napisah vise puta..pobjedjivat ovo sto se ocekuje, a derbiji s trojkom vodecom sta bude bude..neke cemo uzet neke necemo

Odbrana je dobro stajala, Boljevic i Hiros odlicni..al ne mozemo jednostavno jer cisto logicki imaju puno vise kvalitetnijih igraca i to osjetno kvalitetnijih. Nemaju nikoga skoro da kazes LEVAT

Vidio si Turkesa covjek jedan potez i izadje 1na1, a lik ne igra haaman nikako
=\_1921_/=

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 25 sep 2024, 23:24

MojaMalenkost je napisao/la:
25 sep 2024, 23:13
25 sep 2024, 23:03
Malo se varas porodice. Za ovo gdje smo sad su krivi oni sto su tjerali, a uvaljivali klub u visemilionske dugove. Treba vremena da se klub oporavi od tih egzibicija. Posjeta na Grbavici iz kola u kolo ti valjda dovoljno govori trenutnom raspolozenju i razmisljanju navijaca.
Standard priča.. nigdje veze sa trenutašnjom temom.
Vraćamo se u dugove, i narednih 10.godina će se pričat o tim dugovima, ili nekim novim.. Samo nek preživljavamo.
Ja pričam o drugoj stvari.
Ako smo mogli prvo poluvrijeme odigrati bolje od protivnika, šta je bilo u drugom poluvremenu?
Jesu li dugovi zaigrali u drugom poluvremenu?
Te druge teme ostavi za drugi dan, vrlo rado ću prodiskutovati.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 sep 2024, 23:25

Vec kad spominjemo okolnosti.

Coric ima najbolje uslove od svih trenera zadnjih par godina, a i najskuplji roster. Njemu je ostavljena ekipa sa puno samopouzdanja, doduse Dino Djurbuzovic je sto bi Miske rekao "podigao ljestvicu".

Dosadasnje nase ekipe bi se raspadale, osim gubitka Mekica i Amoaha nikog nije izgubio. Hajmo reci pa kostur ekipe mu je ostao, pristojne uslove za pripreme. Stilic i Cocalic su se oprostili cak su insajderi govorili da je i on trazio da ne budu tu.

Muftic Radinovci Cavnci Mahmic Galic Al Jaber Radovac Karic Boljevic Hiros Krpic, nije bio prinudjen silom uigravati. Jer je Dino to brzo uklopio.
Basic je usao sa Turanjaninom, Gasalom.
Edis sa Subasicem, Beganovicem na spicu.
Ivkovic sa igracima bez plata i dugovanjima.

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 25 sep 2024, 23:27

Odbrana nam je gluho bilo danas jedino dobro odigrali Muftic i Karamarko Karic raspali nije ni za Pofalickog
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 25 sep 2024, 23:41

Karic majstor,jer samo majstori onako znaju prelomiti utakmicu sa klupe,svaka cast.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 sep 2024, 23:46

Nadam se da ce Karic, Galic i Markovic sto prije otici iz Zelje. Po mogucnosti vec na zimu. Zelji ne trebaju takvi igraci.

Kombinacija Hiros - Boljevic :tokralju:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.