FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema veze, idemo dalje.
2 derbija u 5 dana, i 4 boda. I vise nego solidno. Poslije Sirokog nam slijedi nesto laksi raspored. Nadam se samo u ponedjeljak da necemo ono nase tradicionalno, steta pokvariti ovako dobar niz.
2 derbija u 5 dana, i 4 boda. I vise nego solidno. Poslije Sirokog nam slijedi nesto laksi raspored. Nadam se samo u ponedjeljak da necemo ono nase tradicionalno, steta pokvariti ovako dobar niz.
U INAT SVIMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma nije covjek glup, vidio da je pogrijesio, ispravio i to je to. Vazan je karakter, da prizna gresku i ne sumnjam da će ih sa ovim rosterom raznijet naredni derbi.BigZlatan je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:08"Kad ovako izađete prvo poluvrijeme, to je nervoza. Kada me pitate o formaciji i taktici, ne bih više ušao u utakmicu s ovakvom formacijom.
Zekić je priznao grešku na početku."Sami smo sebe iznenadili, nije sramota reći da se nekad nešto pogriješi."
to je dobar trener![]()
Uzeti sirokog. Renanu ni minute dati vise
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Renan klasični brazilac, odigra par utakmica dobrih, pohvali ga raja da je dobar, umisli da je Messi i na kraju zajebaje se na terenu, dodavanja pasovi su neki neshvatljivi. Po meni iste sekunde da se izvede i da bude na tribinama naredni 10 utakmica.
Sudija je morao produžiti najmanje 12 - 13 minuta. Svirao kraj prije isteka 7 me.
Ruka opet - penal kojeg ne svira opet.
Prvo poluvrijeme očajna postavka trenera i trebao je već u15 minuti vratiti na staro.
Drugo poluvrijeme totalna dominacija ali, kada fulaš 100% ne šanse i ako ne možeš ubaciti loptu u prazan gol ne trebaš da pobjediš. Plašio sam se da nam na kraju ne ubace neku frljoku i ne potope nas.
Turkeš mora igrati više.
Pickastt pristup igrača na početku utakmice, usrali se kao da igramo sa Realom.
Ako već moraju baklje može li vođa malo mozak uključiti da to ne rade kada radimo presing. Ljudi dragi sjebetee našu koncepciju igre i ubijete momentim. Ovo se redovno dešava. Sramota.
Toralno nezadovoljstvo sa 1 bodom.
Ruka opet - penal kojeg ne svira opet.
Prvo poluvrijeme očajna postavka trenera i trebao je već u15 minuti vratiti na staro.
Drugo poluvrijeme totalna dominacija ali, kada fulaš 100% ne šanse i ako ne možeš ubaciti loptu u prazan gol ne trebaš da pobjediš. Plašio sam se da nam na kraju ne ubace neku frljoku i ne potope nas.
Turkeš mora igrati više.
Pickastt pristup igrača na početku utakmice, usrali se kao da igramo sa Realom.
Ako već moraju baklje može li vođa malo mozak uključiti da to ne rade kada radimo presing. Ljudi dragi sjebetee našu koncepciju igre i ubijete momentim. Ovo se redovno dešava. Sramota.
Toralno nezadovoljstvo sa 1 bodom.
Zadnja izmjena: Amcho1, dana/u 25 sep 2024, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Zvanicno 24.000
- SedrenikHz
- Kontakt:
Haj ovako drug, gdje su oni nas ubili prvo poluvrijeme?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:59Sta reci? Oni nas ubili u prvom, mi njih u drugom.
Da nije bilo onog izmisljanja tople vode, dobili bi ih.
Igralo se brzo mi sansu, oni sansu, da su bili bolji, jesu, ali nista spec.
Da ne izjednacavas prvo i drugo pol ?
Zekic zasto napocetku, ali frajer je apsolutno ubio corica u drugom, sta sve nismo zabili, jos ono Turkes kako fuli, zaista nejasno.
Steta 2b, ali da igramo lopte, igramo !
Kad shvatite da je bilo dosta problema pred derby, koliko igraca je na silu pocelo…
Renane stvarno ne znam sta ti se desava
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Pogledah sad statistiku, pa vidim sto je raja nezadovoljna. 3 boda iz listice i sve vam je oprosteno
U INAT SVIMA
Jovic je dobio 3 zuti on ne igra.
-
- Kontakt:
Rasturili ih 2 poluvrijeme,nece da udje majku joj Francis,Turkes,Mustafic milimetri falili al hajd. Nisam vidio do sad da neko ovako cuva bod,izlezava se,uopste nisu ni pokusavali da igraju,standardno njihovo,ciganski. Sta reci za sudiju,glupo je trositi vise zivce 4 penala u 3 tekme nam sviali nisu i 2 crvena nam dali.
Turkesa od prve minute, renan ispuco sve kredite, frajer je mjesecima neprepoznatljiv.. haj sto ne zabija al svaki drugi pas mu je netacan i traljav
1946-1987
Ma hajde ne treba sad jadikovati i zaliti previse za ova 2 boda. Trener svjestan da je pogrijesio ali isto tako pohvalno da zna ispraviti gdje je pogrijesio. Nastaviti dalje okrenuti se tekmi sa sirokim, dobiti dole i zaboraviti na ove promasaje. Kakvo sam sve bezidejno Sarajevo znao gledati previse bi zvucalo brzobrazno da se zalim na vecerasnju tekmu. Bravo momci na borbenosti i sto ste se trznuli u drugom poluvremenu.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Evo ovako. Nase drugo poluvrijeme je bolje nego njihovo prvo, jer smo ih bas izdomnirali. Ali realno u prvom su nam mogli 2-3 zabit. Siguran sam da bi dobili da nije bilo tog eksperimentisanja na pocetku. Muftic ih je spasio na kraju, jos jednom. Mi nemamo golmana.SedrenikHz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:15Haj ovako drug, gdje su oni nas ubili prvo poluvrijeme?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:59Sta reci? Oni nas ubili u prvom, mi njih u drugom.
Da nije bilo onog izmisljanja tople vode, dobili bi ih.
Igralo se brzo mi sansu, oni sansu, da su bili bolji, jesu, ali nista spec.
Da ne izjednacavas prvo i drugo pol ?
Zekic zasto napocetku, ali frajer je apsolutno ubio corica u drugom, sta sve nismo zabili, jos ono Turkes kako fuli, zaista nejasno.
Steta 2b, ali da igramo lopte, igramo !
Kad shvatite da je bilo dosta problema pred derby, koliko igraca je na silu pocelo…
Renane stvarno ne znam sta ti se desava
Bruka, nadam se da nikad više ovu formaciju nećemo igrati. Najveće pitanje je šta je problem sa Turkešom? Koliko mu treba vremena da se adaptira? Prosto nevjerojatno da nismo u stanju zaprijetiti kako treba iz prekida, gol je bio pored toga aposlutno ništa nismo uradili kako treba. Stoperi neka 3 komada i golman na zimu su pod moranje, također prodaja Renana i dolazak novog napadača.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Musiću hebem ti od umrlih umrle
Hiroš, Krpić od majki majke.
Bravo za ekipu, odlično uz izuzetak retarda Oliveire.
Trener uvidio greške, nema se tu šta reći. Šteta što im ovako jadnim, izležavali se 50 od 90 minuta, dižemo samopouzdanje da ko valjaju nešto, a veze sa životom nemaju.
Hiroš, Krpić od majki majke.
Bravo za ekipu, odlično uz izuzetak retarda Oliveire.
Trener uvidio greške, nema se tu šta reći. Šteta što im ovako jadnim, izležavali se 50 od 90 minuta, dižemo samopouzdanje da ko valjaju nešto, a veze sa životom nemaju.
JURIŠ
Ma nikad ljepsi fudbal nismo igrali. Bravo momci svaka cast. Samo stegnut odbranu. Idemo sad dole po bodove
-
- Kontakt:
sta bi ono na sjeveru
Dok nisam zaspao, jer nisam besposličar kao kapiten, bio nekad golman i crn Mirsad Ramić.
Do Zekića je, fulao čovjek postavku, priznao i sve okej. Samo trenirati, mi ćemo podržavati.. nema nazad, ma top!
Do Zekića je, fulao čovjek postavku, priznao i sve okej. Samo trenirati, mi ćemo podržavati.. nema nazad, ma top!

The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, BungaBum, nedimmmm1337, perodeformero, Rule_hz i 86 gostiju.