Da, bas tako... KO ce to ukinuti entitetske saveze? Mislis ti, FIFA ce, jel?edinko je napisao/la: Cuj"Ko ce ukinuti entitetske saveze,koja UEFA i FIFA?hahahahahahaha
Svega mi ejdan od gorih debilusa.Po njegovom taj njihov nazovi fudbalski savez PC moze da smjeni CIJELU FIFU i UEFu..hahahahahah..e bas mi uljepsa dan ovaj hajvan..
A Colakovica bi JA najradje sredio.Zavrsio bi na Barama iduci dan.Koji je ono podlac i lazov.....
Ustvari ova dva topuza(i BEZOBRAZNIKA usput) mogu pod ruku:)
Pa dragi jarane moj, ne znam koliko ti poznajes pravo i njegove postulate, no svakom prosjecno infromisanom covjeku je jasno da FIFA ne moze ovdje praviti nikakvu revoluciju. Ako mislite da to tako ide, zasto onda OHR nije jos prije 7-8 godina izmjenio ovaj Daytonski sporazum. A da se razumijemo, sto se tice legitimnosti nekakvih odluka, FIFA je mala maca naspram OHR-a kada je u pitanju podrucje BiH (da onako simbolicno uporedim).
Dakle, te revolucije i ostale vlazne snove ostavite po strani, kanimo se nepotrebnog spamanja teme i pricekajmo da vidimo koja je svrha tog razvikanog komiteta.