Obratis se privatnom porukom onda, javni je forum i normalno je da ti se neko zakaci na post. Ne komentarises valjanje, sto?
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eto bilo je valjanje, nema licemjerja, jesi li sretanFKSDoGroba je napisao/la: ↑26 sep 2024, 02:26
Obratis se privatnom porukom onda, javni je forum i normalno je da ti se neko zakaci na post. Ne komentarises valjanje, sto?

U pola 3 se ovdje raspravljamo oko toga, yebo te grob ludi

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zaspao bih ja bez toga ali lijepo da si priznao. Odavno veci cigani nisu igrali na AFHlet3 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 02:31Eto bilo je valjanje, nema licemjerja, jesi li sretanFKSDoGroba je napisao/la: ↑26 sep 2024, 02:26
Obratis se privatnom porukom onda, javni je forum i normalno je da ti se neko zakaci na post. Ne komentarises valjanje, sto?hoces li moci zaspati.
U pola 3 se ovdje raspravljamo oko toga, yebo te grob ludi![]()

- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne razumijem? Fudbal je poznat kao igra u kojoj David nerijetko pobjedjuje Golijata. Sve sam lijepo i čitko objasnio. Trener je indijanisao s formacijama i sastavima, vi ste to znalački iskoristili - na čemu vam čestitam - i bili bolji u prvom poluvremenu, zasluženo ste poveli. U drugom, kad je ispravio svoju pogrešku, realna slika se uspostavila, a ona glasi: 5 mrtvih prilika, Viktorija pred vašim golom i vaš prvi ulazak na našu polovicu u 93. minuti.let3 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 02:03I sve to nije dovoljno da nas pobjedite, nego ste morali loviti zaostatak i cupati bodPeppermintSA je napisao/la: ↑26 sep 2024, 01:58Razlika u kvaliteti je preočigledna, možda i najveća od rata na ovamo.
jos na svom terenu
![]()
Kmee kme, jesi ti ovaj na videu sto govori dabogda svaki put bod uzeliTrofejiSuTu je napisao/la: ↑26 sep 2024, 02:21Jel iko od epilepticara komentarisao?
Lezite pickurine ljigave
Eno ih jos leze,neka im neko javi da je zavrsena tekma
FK Epilepsija
Krpicu papcino iskompleksirana. Dole ti i jeste mjesto papak

Fk Željezničar.
Šta ste se uzje.bali toliko pa nije vam kraj svijeta što je remi bio. Igrači su nam ispali pizde u drugom poluvremenu i odugovlačenje nije jedini razlog, pristup sramotan (to već u vašu korist). Nisam uspio ni izbrojati koliko vam je lopti prodano, pa pored toliko prodanih lopti ono valjanje je manje-više trebalo da bude nebitno, da se i ne spominje, ali eto ukrali su tako možda nekih 5 minuta što se po meni nije nadoknadilo, to je odgovornost glavnog arbitra, a **** mi se za njega. Nisu se nadoknadile ni one izmjene u nadoknadi. Trebalo je najmanje 10 minuta nadoknade da se igra.
Ispravno je skroz što ovo poredite sa našom utakmicom protiv Sloge, eh pa koliko su tad naši igrači bili krivi zbog prvog poluvremena i neiskorištenih šansi u drugom, toliko su i vaši za iste stvari večeras, samo što je to još gore u vašem slučaju s obzirom na omjer snaga. Na to se ne sjećam da su nam igrači Sloge bar jednu loptu prodali, a vama su ovi naši dali toliko lopti da je trebalo u 10-15 minuta sve dileme da riješite. Šta sad da se radi, shit happens...
Šta je tu je, mi se udaramo nogom u guzicu što nismo izgubili i imamo dobre razloge za to, vama nije nikakav kraj svijeta i to je to. Ono što mene sad **** je to što ne vidim po čemu smo mi to bolji od Posušja trenutno, a sa njima se kao borimo na tabeli.
Krpićevu gestikulaciju prilikom izlaska bih povezao sa derbijem onim prije godinu dana kada je bilo 3:0, neko sa istoka je podigao novčanice i pokazivao našim igračima kada su izlazili. Ako očekujete profesionalno ponašanje od strane bh igrača, šta onda reći za onog odvratnog provokatora Viniciusa koji od lopte na godišnjoj bazi zaradi pare koje 10 doktora nauka ne zarade za čitav život.
Ono što meni ne ide u glavu na ovom forumu već godinama je to što glumimo advokate igračima i ostalim uposlenicima klubova za koje navijamo. Neko treba da mi objasni koja je svrha takve prakse.
Ispravno je skroz što ovo poredite sa našom utakmicom protiv Sloge, eh pa koliko su tad naši igrači bili krivi zbog prvog poluvremena i neiskorištenih šansi u drugom, toliko su i vaši za iste stvari večeras, samo što je to još gore u vašem slučaju s obzirom na omjer snaga. Na to se ne sjećam da su nam igrači Sloge bar jednu loptu prodali, a vama su ovi naši dali toliko lopti da je trebalo u 10-15 minuta sve dileme da riješite. Šta sad da se radi, shit happens...
Šta je tu je, mi se udaramo nogom u guzicu što nismo izgubili i imamo dobre razloge za to, vama nije nikakav kraj svijeta i to je to. Ono što mene sad **** je to što ne vidim po čemu smo mi to bolji od Posušja trenutno, a sa njima se kao borimo na tabeli.
Krpićevu gestikulaciju prilikom izlaska bih povezao sa derbijem onim prije godinu dana kada je bilo 3:0, neko sa istoka je podigao novčanice i pokazivao našim igračima kada su izlazili. Ako očekujete profesionalno ponašanje od strane bh igrača, šta onda reći za onog odvratnog provokatora Viniciusa koji od lopte na godišnjoj bazi zaradi pare koje 10 doktora nauka ne zarade za čitav život.
Ono što meni ne ide u glavu na ovom forumu već godinama je to što glumimo advokate igračima i ostalim uposlenicima klubova za koje navijamo. Neko treba da mi objasni koja je svrha takve prakse.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 26 sep 2024, 03:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ti si garant onaj zajebani sto je uletio na teren i zaletio se da zazvaljis Krpu,ali nisu shvatili tvoju namjeruPablo11 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 02:43Kmee kme, jesi ti ovaj na videu sto govori dabogda svaki put bod uzeliTrofejiSuTu je napisao/la: ↑26 sep 2024, 02:21Jel iko od epilepticara komentarisao?
Lezite pickurine ljigave
Eno ih jos leze,neka im neko javi da je zavrsena tekma
FK Epilepsija
Krpicu papcino iskompleksirana. Dole ti i jeste mjesto papak![]()
![]()

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Jade jadne, Opet ce vam Zrinjski uzeo prvo mjesto!
I dalje ste nebitan sarajevski bordo klub.
I dalje ste nebitan sarajevski bordo klub.
Nije valjda da su sudije morale pripaziti mirvine milionere protiv siromašnog želje... 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Sve u svemu, qurac u Rasemu 

**** ti i teretanu, i Remzu kako me moze Zeljo oznojit.Prvo smo vas karnuli vi nas drugo i tako da je 1-1 realno.Nas je Muftic spasio a vas Karic opet nas.
-
- Kontakt:
Ako nam i bude uzimao, normalno da će nama. Da neće vama slučajno? Raspala politička kuj.ica je i zaboravila sta znaci boriti se za nešto. Kujica zna samo sta je derbi, jos joj to ostalo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Tarik Ramić 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Al' dignu kop na pola sjevera, da bi se rastegli/raširili i izgledali kao da ih je više..
O pionirskoj dolini istočne tribine ne treba trošiti riječi.
O pionirskoj dolini istočne tribine ne treba trošiti riječi.
Bravo ljože, hvala svrakino!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Prolazim sad pored Koševa, Muftić leži i trojicu plavih fataju grčevi na centru.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: benko21, Najprvi, supervizor i 21 gost.