FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

19FKS46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 26 sep 2024, 09:14

Kad je sa listicom, ponedjeljak 18h???

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 26 sep 2024, 09:17

Mi smo utakmicu izgubili prvo poluvrijeme sa onakom postavkom igraca.

Pored Kupresaka i Durakovica, nama Unusic LB igra. Pa bar da je U21 pa da kazes oke, jbga moralo je tako. Pritom sad unistis samopouzdanje kod Unusica, koji katastrofalno odigrao na svojoj neprirodnoj poziciji. Soldo nas najbolji CB na klupi. Osim neke povrede, bez ikakve potrebe je ovo bilo.

Pa ko da mu je neko rekao, "Vidi Zeka, ne smijemo pobijediti vcrs "

Samoubistvo je prvih 45minuta bilo. Na dusu Zekicu ide.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Armija1987
Kontakt:

Post Postao/la Armija1987 » 26 sep 2024, 09:21

Postali smo derbi navijači u potpunosti. Oni imaju svaku preko 10k s kim god da igrali mi imamo samo evropu i derbe al zato ovdje cemo uspisat za 2h 18 stranica

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 sep 2024, 09:21

19FKS46 je napisao/la:
26 sep 2024, 09:14
Kad je sa listicom, ponedjeljak 18h???
Pa ovo je nevjerovatno da vise igramo radnim danom nego vikendom.Ne znam jesmo li 2 utakmice odigrali vikendom ove sezone
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 26 sep 2024, 09:25

Ja pamtim na destine derbija kad smo mi bili bolji,a nismo pobijedili.Sa druge strane oni kad su bolji redovno nas pobjeđuju.
Zašto je to tako je za ozbiljne analize.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 26 sep 2024, 09:29

NajvecaRadosti je napisao/la:
26 sep 2024, 01:39
Yebem majku onome cija je ideja bila da citav stadion pali baklje u trenutku kad ganjamo gol i imamo momentum.
Kad ce shvatiti da ne pomazu ekipi tako,ni poslije gola a kamoli kad jurimo gol.Prestanite vise bit glupi!!!
Ja kada moždani nisam dobio, prosto nevjerovatno u kojem trenutku je bila bakljad.

Go ciganima visi zraku jer su se otvorili kao holandska kurava da ga prime i Horde prc, e nećeš, neka dodju do daha i daj da sjebemo regularan tok utakmice (nije nadoknadio bakljadu, izležavanje, izmjnene...). **** ga više ta furka, svaki puta isto 🤬🤬🤬👎👎👎

Ima li neko, iko, da objasni KADA i KAKO se to radi. Ne znam odakle je, ali neki stručnjak je opet bacio baklju na teren, isto mjesto kao i protiv Posušja.
Debilu, ono je HIBRID!!!!

Ekstra posjeta, o igri i postavci je manje više sve rečeno, suma sumarum:
-ne eksperimentiši više Zeka Allaha ti,
-Renan klupa i uvesti ga samo ako vodimo 3 razlike,
-pod hitno riješiti problem sebičnosti igrača,
-Turkeš mora više igrati.

Idemo u Lišticu po pobjedu aBd 👊👊👊

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 26 sep 2024, 09:38

Tek sada sam stigao pregledati sažetak tekme, pa mi smo baš bez golmana u utakmicu ušli. Ne znam jeste li vi vidjeli onu reakciju Rockova kod njihovog poništenog gola, lopta mu prođe kroz ruke ispod njega :facepalm:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 26 sep 2024, 09:43

Senner je napisao/la:
26 sep 2024, 09:29
NajvecaRadosti je napisao/la:
26 sep 2024, 01:39
Yebem majku onome cija je ideja bila da citav stadion pali baklje u trenutku kad ganjamo gol i imamo momentum.
Kad ce shvatiti da ne pomazu ekipi tako,ni poslije gola a kamoli kad jurimo gol.Prestanite vise bit glupi!!!
Ja kada moždani nisam dobio, prosto nevjerovatno u kojem trenutku je bila bakljad.

Go ciganima visi zraku jer su se otvorili kao holandska kurava da ga prime i Horde prc, e nećeš, neka dodju do daha i daj da sjebemo regularan tok utakmice (nije nadoknadio bakljadu, izležavanje, izmjnene...). **** ga više ta furka, svaki puta isto 🤬🤬🤬👎👎👎

Ima li neko, iko, da objasni KADA i KAKO se to radi. Ne znam odakle je, ali neki stručnjak je opet bacio baklju na teren, isto mjesto kao i protiv Posušja.
Debilu, ono je HIBRID!!!!

Ekstra posjeta, o igri i postavci je manje više sve rečeno, suma sumarum:
-ne eksperimentiši više Zeka Allaha ti,
-Renan klupa i uvesti ga samo ako vodimo 3 razlike,
-pod hitno riješiti problem sebičnosti igrača,
-Turkeš mora više igrati.

Idemo u Lišticu po pobjedu aBd 👊👊👊
Pa bakljada bila u 50.minuti a gol pao odmah poslije. Ne znam sta je pomoglo tu njima da se odmore, sta pricas ti?!
A baklja na terenu je doletila sa istoka.

Sa sjevera se lijepo vidjelo da je penal i svi smo se sjeebali kad nije svirao i gledao Var

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 26 sep 2024, 09:44

LegendKiller je napisao/la:
26 sep 2024, 09:38
Tek sada sam stigao pregledati sažetak tekme, pa mi smo baš bez golmana u utakmicu ušli. Ne znam jeste li vi vidjeli onu reakciju Rockova kod njihovog poništenog gola, lopta mu prođe kroz ruke ispod njega :facepalm:
Onde se najmanje ima prigovoriti golmanu sto mu je ispod ruke, ali ofsajd je bio nema logike komentarisati to

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 26 sep 2024, 09:46

LegendKiller je napisao/la:
26 sep 2024, 09:38
Gore je bilo kad čistu loptu ispuca u aut i onda go primismo.Isto to je radioninu Bl.Ma svaku utakmicu isto radi ne znam čim je on zalužio takav bonus pa da je neprikosnoven.
Ostali golmani u ekipi ako su lošiji od njega neka se prestanu baviti fudbalom,nevjerovatno da ono deblo stoji na golu ekipe koja pretenduje na titulu.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 26 sep 2024, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 26 sep 2024, 09:46

sta je sa djordjevicem, on bi nam sinoc valjao izlaskom bubanje da ubrza protok

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 26 sep 2024, 09:47

Kad se sleglo malo sve, sinoc Zekićeva izgubljena 2 boda i to je i sam priznao, da je izasao normalno od starta ovo je 3-0 bez po muke. Ðuričković i Guliashvili bas losi u prvom u drugom su se i dohavizali malo, Soldo opet pokazao da je od ovo stopera sto imamo najbolji izbor. Ðorđević je bas falio.
Samo ne znam do kada se misli trpiti Rockov, opet je sinoc njegov gol, isto ko ona stativa u BL prad kraj tekme, pomjeras se da stignes na drugu stativu, pa brani prvu ako uspije dalju pogoditi hebi ga. Mehić/Mušija kakvi su god ne mogu biti gori od ovog sto Emil pokazuje.
Sve u svemu ostati u par bodova sa Zrinjskim do zime i vec sad naci golmana i stopera za drugi dio sezone, veza i napad u dobri tu nista ne dirati

Herson

Post Postao/la Herson » 26 sep 2024, 09:48

Turkeš je ubijedljivo najbolji i najškolovaniji napadač lige, koji može hladno isporučiti 20+ golova po sezoni. Nevjerovatno je da ga se još uvijek koristi samo za zadnjih 10 minuta utakmice, a daje prednost nezainteresovanom Renanu.
Rockov je katastrofalan i mora na klupu.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 26 sep 2024, 09:59

Galantni je napisao/la:
25 sep 2024, 22:25
Dobar derbi, dobra smo ekipa. Nema veze idemo dalje.
+1 :clap:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 26 sep 2024, 10:10

Jbg, Zekiceva ideja je bila vjerovatno da Unusic ulazi u sredinu i pojacava zadnju liniju skupa sa Bubanjom, da se Pavicic i Lulic izvlace i popunjavaju taj siroki prostor a Mehmedovic da igra kao neki trequartista. Al ocekivat to od nasih igraca je kao ocekivat od TASovog Golfa da dobije utrku LeMans. Ovdje proste taktike i dalje najbolje prolaze.

Guliashvili i Kyeremeh su presebicni, uyebali su 3-4 top napada svojim soliranjima. Mada mislim da se Kyeremeh ubezobrazio kad je vidio da Guliashvili Bogu lopte ne da. Onda ono, ne dam ni ja tebi. Ta nadyebavanja nas kostaju bodova, sto je lose.

I ono sto ne kontam, jasno mi je da neko moze ispast iz forme, al kako mozes zaboravit igrat fudbal? A Rockov i Renan su bas zaboravili. Renan pogotovo, ja ne mogu da vjerujem da gledam istog lika. Kao da je neko poturio nesposobnog dvojnika, kao u onom filmu She's the man, kad supertalentovanu curu zamijeni njen brat blizanac koji hodat ne zna.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 26 sep 2024, 10:15

TurkishAirlines je napisao/la:
26 sep 2024, 00:01
Zorane Zekicu, yebo si nas veceras.

Sljedeca koju zajebes je po usima, sljedeca nakon je da se nosis u tri picke materine.

Zekic je uzeo pobjedu Sarajevu vcrs.
Idi se umij. Malo se dohavizaj.

Čuj treća koju zayebe je da se "nosi u tri pm" :facepalm: :facepalm:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 26 sep 2024, 10:15

napoleon72 je napisao/la:
26 sep 2024, 10:10
Jbg, Zekiceva ideja je bila vjerovatno da Unusic ulazi u sredinu i pojacava zadnju liniju skupa sa Bubanjom, da se Pavicic i Lulic izvlace i popunjavaju taj siroki prostor a Mehmedovic da igra kao neki trequartista. Al ocekivat to od nasih igraca je kao ocekivat od TASovog Golfa da dobije utrku LeMans. Ovdje proste taktike i dalje najbolje prolaze.

Guliashvili i Kyeremeh su presebicni, uyebali su 3-4 top napada svojim soliranjima. Mada mislim da se Kyeremeh ubezobrazio kad je vidio da Guliashvili Bogu lopte ne da. Onda ono, ne dam ni ja tebi. Ta nadyebavanja nas kostaju bodova, sto je lose.

I ono sto ne kontam, jasno mi je da neko moze ispast iz forme, al kako mozes zaboravit igrat fudbal? A Rockov i Renan su bas zaboravili. Renan pogotovo, ja ne mogu da vjerujem da gledam istog lika. Kao da je neko poturio nesposobnog dvojnika, kao u onom filmu She's the man, kad supertalentovanu curu zamijeni njen brat blizanac koji hodat ne zna.
:plac: :plac:
Post kao da je napisao pismeni Pitar :plac:
Tacno sve od rijeci do rijeci, Renan naograjiso. Treba ga odvest hodzi kakvom

sagem
Kontakt:

Post Postao/la sagem » 26 sep 2024, 10:16

Rockov je linijas i to je tako. Boljeg od njega nemamo. Problem su igraci koji ne igraju u sistemu(po linijama) pa je Zekic to vrhunski odradio s tim da jos uvijek nam fali stoper koji ce ga slusati jer Djurickovic na zalost nije skolovan igrac plus ova dvojica trojica najnovijih se prilagodjavaju i dobijes poluvrijeme za Haga.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 sep 2024, 10:21

Herson je napisao/la:
26 sep 2024, 09:48
Turkeš je ubijedljivo najbolji i najškolovaniji napadač lige, koji može hladno isporučiti 20+ golova po sezoni. Nevjerovatno je da ga se još uvijek koristi samo za zadnjih 10 minuta utakmice, a daje prednost nezainteresovanom Renanu.
Rockov je katastrofalan i mora na klupu.
Ja sam mislio ona lopta slucajno da je došla kad se našao u šansi kao od neku odbicu medjutim on je spicem desne noge gurnuo loptu ispred Cavnica i prebacio je sebi na lijevu,vrhunski potez,školovan spic skroz.

Ja baš gledam sve utakmice lige i devetke sigurno nema bolje od njega,sad sto mi igramo nešto drugo i ne koristimo devetku u tolikoj mjeri to je drugi par cipela.

Protiv slabijih ekipa bi Kyeremeha koristio svaku na wing beku,i na pripremama je to odlicno igrao,i sinoc je izdominirao drugo poluvrijeme kad je igrao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 26 sep 2024, 10:24

Turkesa treba svaku tekmu staviti. Uvijek sebi napravi prostora za prilike . Da ga je stavio od prve minute , dobili bi.

Sigurno nece praviti ovu gresku vise.

Sad ubiti listicu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, Konzerva, nedimmmm1337, pierce, senad82, Vutra, WeekendOffender i 24 gosta.