FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvi smo sad sa kartonima, znam samo za bubanju da je bio ugrozen? Celik se vraca protiv listice?
Po meni je Francis odigrao perfektnu utakmicu, u situacijama kada je sutao nije imao boljeg izbora, samo da je Soldo igrao od prve minute mislim da bi ih raznijeli..napoleon72 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:10Jbg, Zekiceva ideja je bila vjerovatno da Unusic ulazi u sredinu i pojacava zadnju liniju skupa sa Bubanjom, da se Pavicic i Lulic izvlace i popunjavaju taj siroki prostor a Mehmedovic da igra kao neki trequartista. Al ocekivat to od nasih igraca je kao ocekivat od TASovog Golfa da dobije utrku LeMans. Ovdje proste taktike i dalje najbolje prolaze.
Guliashvili i Kyeremeh su presebicni, uyebali su 3-4 top napada svojim soliranjima. Mada mislim da se Kyeremeh ubezobrazio kad je vidio da Guliashvili Bogu lopte ne da. Onda ono, ne dam ni ja tebi. Ta nadyebavanja nas kostaju bodova, sto je lose.
I ono sto ne kontam, jasno mi je da neko moze ispast iz forme, al kako mozes zaboravit igrat fudbal? A Rockov i Renan su bas zaboravili. Renan pogotovo, ja ne mogu da vjerujem da gledam istog lika. Kao da je neko poturio nesposobnog dvojnika, kao u onom filmu She's the man, kad supertalentovanu curu zamijeni njen brat blizanac koji hodat ne zna.
Vratio stranice da vidim ko sve Sarajevo prati preko foruma, da znam da se s njim ne ulazi u diskusiju i vidim ovo. Ja ne vjerujem šta lik izvali...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Renan protiv ubica iz lištice ne smije početi utakmicu!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
da imamo manji stadion bruku raje sa istoka i zapada bi na sjever isaoZutti je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:34Vratio stranice da vidim ko sve Sarajevo prati preko foruma, da znam da se s njim ne ulazi u diskusiju i vidim ovo. Ja ne vjerujem šta lik izvali...
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma nije to stvar nego što lik mrtav hladan agenturu nazvao nečim pozitivnim, a sve nove generacije popljuvao. Upućen u situaciju oko HZ ko Mara u kriv qurac, al za vrijeme derbija uredno se kucka na forumu i pametuje.FCUM je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:37da imamo manji stadion bruku raje sa istoka i zapada bi na sjever isao
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nema Jovica dobio je treci. Al eto vraca se Celik.
Bubanja je bio upitan i ovu utakmicu ima neke probleme sa jetrom valjda,valjda ce biti spreman za dalje,Pavivic isto kako je izašao i šepao dabogdo da bude spreman. Neznam dokle je ni Djordjevic sa oporavkom,kontam da bi Mustafic mogao poceti dole uz ove povrede.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zaboraviti na derbi, izvuci pouku za dalje. Idemo sada pobijediti dole u Sirokom. Bez obzira sto je nama tesko uvijek s njima, ovaj put ih stvarno moramo razbiti jer su u zestokom kanalu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ja ga ne bi ni poveo u Listicu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sjever je fantastican. Bas onakav kakav treba da bude, i kako treba da bude jedna tribina sa ultrasima.
Svi koji su na tribini u kop. Svi navijaju.
Koji ce ti qurac popunjenost na 100% gdje su ti coskovi i 2/3 tu radi jeftinije karte...i zijevaju. Kakva je situacija bila nekada i kod nas. A trenutno je kod nekih (vagine).
Jako dobar smijer ima ova nova generacija. Pracena i pomognuta sa starijim ekipama, na ovim vecim utakmicama najvise.
Vjerujte, jer nesto znam i iz iskustva. Jako brzo ce ovaj "novi" sjever biti bas mocan. Samo neka nastave u ovom smijeru.
Koji ce ti qurac popunjenost na 100% gdje su ti coskovi i 2/3 tu radi jeftinije karte...i zijevaju. Kakva je situacija bila nekada i kod nas. A trenutno je kod nekih (vagine).
Jako dobar smijer ima ova nova generacija. Pracena i pomognuta sa starijim ekipama, na ovim vecim utakmicama najvise.
Vjerujte, jer nesto znam i iz iskustva. Jako brzo ce ovaj "novi" sjever biti bas mocan. Samo neka nastave u ovom smijeru.
- FKS -
Ono sto mi je bas drago da ima puno mladje "djece" i sto ce za koju godinu bas da bude ozbiljna ekipaHajdeee je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:50Sjever je fantastican. Bas onakav kakav treba da bude, i kako treba da bude jedna tribina sa ultrasima.
FC United Of Manchester !
- kupus army
- Kontakt:
Rockov je rak rana Sarajeva! Sa pola centra sut i lopta koja putuje 30 sekundi nije u stanju da procjeni, gol prima u svoj ugao, degazmani problematicni, izbio nam je prolaz u Trnavi i sinoc bodove iz ruku.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ne mogu da vjerujem da Renan jos uvijek dobija priliku prije Turkesa.
Ostalo manje vise sve receno i Zekicu svaka cast sto je priznao svoju gresku. Puno srece u Listici i ako Bog da 3 boda da donesemo kuci.
Ostalo manje vise sve receno i Zekicu svaka cast sto je priznao svoju gresku. Puno srece u Listici i ako Bog da 3 boda da donesemo kuci.
You are someone else I am still right here
- bavaracmujo
- Kontakt:
Fenomenalan komentar, svaka cast.
Ja stvarno ne znam jel Turkes u vecem kanalu pa ovaj ima prednost, al Renan je izgubljen u vremenu i prostoru i momak nije za goska a ne da ima prednost nad Turkesom.
Koliko je lose odigro golaman i kapiten toliko je isto los bio i Renan.
Od samog starta vuklo mi je na x i to sam cijelo vrijeme govorio raji oko sebe. Sve u svemu drugo poluvrijeme smo ih bukvalno pojeli za uzinu i oni nisu vidjeli nas gol do sudijske nadoknade. Razlog zasto nismo dobili treba traziti u prvom poluvremenu gdje smo totalno podbacili. Idemo se sad aBd sabrati, grupisati i probat dobiti na Pecari ako je ikako moguce. Sto se tice borbe za titulu ona je tek pocela i igre krecu. Prednost nasih konkurenata sto oni sa Zeljom imaju sigurnih 9 bodova a mi daj Boze i 5. U Zekicevo necu da se mijesam jer on zna puls treninga al Aldin Turkes bi po meni morao imati vise prostora za igru. Renana puca neki teski sihrbi ko zna sta je sa momkom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sjever je top, brojka im ne spada ispod 1000 na malim utakmicama, zastava more, što novih što starih. Nove zastave napravljene na original žabarskom fazonu, novi trans koji je ljepši od svih do sad. Marketing grupe na vrhunskom nivou, stalno nešto novo izbacuju. Dosta mlađe raje, ali Boga mi ni stariji ne zaostaju. Dobar vjetar puše tamo, sjetit se samo one sezone kad ih je jedva 200 bilo u kopu. Ova grupa iz betona snagu čupa. Za par godina samo da ostane ovako, stasat će možda i najjača generacija koje su Horde ikad imale.Hajdeee je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:50Sjever je fantastican. Bas onakav kakav treba da bude, i kako treba da bude jedna tribina sa ultrasima.
🇵🇸
Napisah komentar pa mi nestade.Hajdeee je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:50Sjever je fantastican. Bas onakav kakav treba da bude, i kako treba da bude jedna tribina sa ultrasima.

Htjedoh reći da treba pohvaliti ove sezone sve tri tribine, navijaju i istok i zapad. Ja sam sinoć bio na zapadu i grlo mi se upalilo, pjevaju svi staro i mlado nije se haman ni sjedilo. I to je skoro u svim jačim tekmama ove sezone bilo tako. IStok dobar (tokom tekme navijaju a na kraju nas izofiraju kad ne dobijemo). Ne kontam tu potrebu da svaku ekipu koja ti otkine bod(ove) zaspeš tetrapak sokovima. Budi ba gospodin, podrži svoju ekipu i ignoriši sve ostale. Oo ubacivanju baklji u teren dvije domaće zaredom je suvišno i pričati, kao i gađanje sudije.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 26 sep 2024, 11:17, ukupno mijenjano 2 puta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Prije rata sam prvi put otišao na sjever, imam iz tog perioda odgledanih utakmica, više nego ti za života, dok sam se poslije rata tukao sa raznim divljacima i policijom po Brezi, Jablanici, Kaknju, Srebreniku.....ti se nisi ni rodio ili si se ispod materine suknje krio. Zato začepi tu papansku gubicu i drži se ovog sadašnjeg sjevera. Vjerovatno za Džineta, Puzu, Sirka, Ramljaka, Peđu Lalovića..... i ljude koji su osnovali sjever, nisi cuo u životu, zato obriši nos i idi igraj play station sa vršnjacima.Zutti je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:40Ma nije to stvar nego što lik mrtav hladan agenturu nazvao nečim pozitivnim, a sve nove generacije popljuvao. Upućen u situaciju oko HZ ko Mara u kriv qurac, al za vrijeme derbija uredno se kucka na forumu i pametuje.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 26 sep 2024, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Željezničar je bio malo bolji prvo poluvrijeme ali tu su pregorili jer u drugom nisu postojali tj. mi smo dominirali kao rijetko kad. Ljudi su prešli centar tri puta, šta više treba govoriti.nokee je napisao/la: ↑26 sep 2024, 07:43Samo mi jedno nije jasno. Toliko se potencira da su bolji bili u prvom poluvremenu pa se to maltene izjednačio sa nasom apsolutnom dominacijom u drugom pol.
Prvo poluvrijeme bara-bara možda da je bilo 55-45 na njihovu stranu. Po prilikama rekao bi 1-2 za njih prvo pol. Dodajmo i da nam penal po svim parametrima igre nije svira, ne znam kakav je ugao kamere bio za sudije u Var sobi ali ono se sa tribine vidjelo da je penal. Opucas loptu koja ide u gol i bilo kakva igra rukom koja nije uz tijelo mora biti penal!!!
Drugo poluvrijeme 3 mrtva zicera (Turkes, Beganovic nakon mufticeve greške i Kyeremeh 1na 1) i jedno 4 5 odličnih prilika naspram njihovog jednog al bukvalno jednog prelaska centra.
Bas šteta za remi jer smo bili punoooo bolji kad se sabere čitava utakmica. Drugo poluvrijeme je pokazatelj jer nas je u prvom koštao eksperiment ZZ. Al sta je tu je, nismo mi još zreli da meljemo ko Zrinjski gdje smo mi recimo više šansi imali od njih protiv kmelje.
Bilo je grešaka prvo poluvrijeme sa naše strane ali izjednačavati ta dva poluvremena može samo osoba koja nema dobre namjere.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iskreno, svaka cast Zekicu...
Covjek je i pedagog i psiholog i trenercina...
On jos vjeruje u Renana i zeli ga vratiti iz "mrtvih"...
Medjutim, Renan nije van forme, Renan je van ozbiljnog fudbala i mene licno podsjeca na igrace u Indiji koji igraju fudbal na onim stulama od 2 m, pa kad lopta udari u one drvenjake odbije se po pet metara naprijed...E takav je i njegov osjecaj za loptu...
Odavno ja to pisem, a i mnogi su me napali kad sam rekao da je prodaja Hamze greska i da se trebao prodati Renan...
E sad zamislite ucinak Catakovica u ovih 7 kola i uporedite ga sa dosadasnjim ucinkom Renana...
Ali eto, greske su sastavni dio zivota , pa i mi ovo moramo istrpiti, ali se i opametiti i pruziti sansu Turkesu jer nam je opasan napadac itekako potreban...
Trenutno korisnika/ca: keli, OzmoodPinglewood i 29 gostiju.