Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ovo je model gasenja kluba, dovedes nekog levata koji je obicni prevarant, ljudi vec imaju iskustvo u Srebreniku sa njim, ne placas rate advokatu, oni ce zamazati oci javnosti sa ovim levatom Vinkom, oni nece biti krivi, klub ugasen kao Dita i to je to.......jedini spas je da stvori kriticna masa sa Fukarama i da od ovog svega naprave predizbornu kampanju koja ce zasmetati aktualnom rezimu koji je unistio kompletan sport u gradu.
**** sa teme na temu svog kluba i cao
očigledno je to jedino rješenje, ali kako ne uvući Fukare u političke trzavice takvim potezima ?Skver je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:27Ovo je model gasenja kluba, dovedes nekog levata koji je obicni prevarant, ljudi vec imaju iskustvo u Srebreniku sa njim, ne placas rate advokatu, oni ce zamazati oci javnosti sa ovim levatom Vinkom, oni nece biti krivi, klub ugasen kao Dita i to je to.......jedini spas je da stvori kriticna masa sa Fukarama i da od ovog svega naprave predizbornu kampanju koja ce zasmetati aktualnom rezimu koji je unistio kompletan sport u gradu.
Sami sebi skacu u stomak (SDP), da je neka opozicija pametna od ovog mogu imati predizbornu kampanju, ljudima je vec dosta vise ovih politickih igara i njihovih poltrona. Ugasili su sve u gradu i nikome nista.Mortus je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:31očigledno je to jedino rješenje, ali kako ne uvući Fukare u političke trzavice takvim potezima ?Skver je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:27Ovo je model gasenja kluba, dovedes nekog levata koji je obicni prevarant, ljudi vec imaju iskustvo u Srebreniku sa njim, ne placas rate advokatu, oni ce zamazati oci javnosti sa ovim levatom Vinkom, oni nece biti krivi, klub ugasen kao Dita i to je to.......jedini spas je da stvori kriticna masa sa Fukarama i da od ovog svega naprave predizbornu kampanju koja ce zasmetati aktualnom rezimu koji je unistio kompletan sport u gradu.
ja tačno ne razumijem kako ni opozicija ne diže galamu zbog ovoga, jer bi mogla uzdrmati kampanju i možda uzeti neke glasove na ime igrokaza koji se dešava u FK Slobodi. Momenat ne može biti povoljniji za njih, s tim da je jbg drugi kandidat za Upravu upravo njihov.
ali evo opozicija nije samo SDA imamo mi tu i MIRNESA i NS i NIP i PLATFORMU i ZELENE i ove nove NEZAVISNE GRAĐANE itd.
MIRNES je čovjek kojeg ljudi vole, iako mi nije drag nešto posebno,ali čovjek čiji glas narod volid a čuje. kako on ne reaguje nije mi jasno zaista je sve ovo čudno.![]()
Vrijeme je da se i Azmir sa njima pocne prljavo igrati. Pa da vidimo ko ce ovaj put odblokirati racun, jedino Vinko da iskesiraPrema pomenutom sporazumu Sloboda se obavezala da će dug vraćati u ratama, a u tom slučaju mogla bi da uštedi i do 404.000 KM. No, kako saznaje Faktor ugovor je prekršen i na adresu kluba sa Tušanj stigla je opomena. Saznajemo da je Sloboda kasnila u isplati aniuteta, te da iz Advokadskog društva Suljić razmatraju raskid sporazuma.
Bosanac1997 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:22Jednom davno,jedan forumas je rekao " **** ja tu upravu koja ne moze isplacivati mjesecno 5000 maraka za AD Suljic"
Ko bi to mogao biti?
Pitam za druga.
Ja sam to napisao cim je potpisan sporazum. Ko god zeli moze pronaci post. @Simon se slatko nasmija i napisa , eto bas je Azmir pomogao da se potpise sporazum. Cekam da sad napise nesto na ovu temu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.