FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zna li se termin protiv Zrinjskog?
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- TurkishAirlines
Zasto je sinoc onaj dio istoka do sjevera bio ogradjen?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Nisam navijač Sarajeva, ali došao sam i ja ovo da pitam, i isto tako da pitam zašto na ovom derbiju sjever nije koristio trube, kao prošli put kad je bilo 3:0? Bez ikakve provokacije, možda je neki očit razlog, samo me zanima. Prošli put je atmosfera bila stvarno dobra, dobrim dijelom i zbog tih truba. To i ova tampon zona između istoka i sjevera, je li ima neki sukob između dvije tribine? Hvala unaprijed za odgovore.TurkishAirlines je napisao/la: ↑26 sep 2024, 14:31Zasto je sinoc onaj dio istoka do sjevera bio ogradjen?
zato su ljudi po stepenicama sjedili i na ulazima stajali. Pustis citav istok a stavis 2 tampon zoneTurkishAirlines je napisao/la: ↑26 sep 2024, 14:31Zasto je sinoc onaj dio istoka do sjevera bio ogradjen?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
kako sam ja cuo taj dio tribine je poceo da se urusava nije sigurno za gledaoceTurkishAirlines je napisao/la: ↑26 sep 2024, 14:31Zasto je sinoc onaj dio istoka do sjevera bio ogradjen?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kyeremehu cim stignu papiri za drzavljansto,odma dati i novi ugovor bar 3+ godine,jel sigurno neces naci takvog domaceg igraca sa ovim fizikalijama.
Ovaj mu ugovor istice na kraju sezone.Kad si ga "trpio" i cekao kao stranca bilo bi smrt da ga pustis sad kad je domaci
Ovaj mu ugovor istice na kraju sezone.Kad si ga "trpio" i cekao kao stranca bilo bi smrt da ga pustis sad kad je domaci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma produziti ce ugovor s njim sto posto. Ne bi se ni islo u ovu proceduru da ide na kraju sezone.miky_hz je napisao/la: ↑26 sep 2024, 14:45Kyeremehu cim stignu papiri za drzavljansto,odma dati i novi ugovor bar 3+ godine,jel sigurno neces naci takvog domaceg igraca sa ovim fizikalijama.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ide sad Jatta u prvu postavu 
nadam se da ce krenuti sa produzivanjem ugovora , bilo bi steta da napuste dzaba
FC United Of Manchester !
Jel moguce sa velezom opet u ponedjeljak, ma mrs
Nista nije slucajno.luckystrike je napisao/la: ↑26 sep 2024, 14:19Prema preliminarnom rasporedu, i sljedeća domaća protiv Veleža je u ponedjeljak u 21 h.luckystrike je napisao/la: ↑25 sep 2024, 13:40Utakmica u ponedjeljak u 18 h.luckystrike je napisao/la: ↑24 sep 2024, 09:19jel' me za7ebava7u da je utakmica sa listicom u ponedjeljak?
Mamu usta ko ovo određuje.
Tako da mamu usta još jednom.
Pa mi tri godine u nizu igramo prvo sa Borcem pa sa Zeljom i to u srijedu koliko se dobro sjecam.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Protiv Veleza je ponedjeljak jer su u nedjelju izbori i niko tada ne igra. Ovo za termin sa Širokim je sranje i mi ji trebali tu nesto uraditi jer ne može Arena samo nas gurati van vikenda.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ne razumijem zasto se ne igra u subotu a i zasto se niko iz kluba ne oglasava o sprdanju saveza sa terminima cijelu polusezonu
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 26 sep 2024, 15:29, ukupno mijenjano 2 puta.
- TurkishAirlines
Svirala jetheKuPuS je napisao/la: ↑26 sep 2024, 14:34Nisam navijač Sarajeva, ali došao sam i ja ovo da pitam, i isto tako da pitam zašto na ovom derbiju sjever nije koristio trube, kao prošli put kad je bilo 3:0? Bez ikakve provokacije, možda je neki očit razlog, samo me zanima. Prošli put je atmosfera bila stvarno dobra, dobrim dijelom i zbog tih truba. To i ova tampon zona između istoka i sjevera, je li ima neki sukob između dvije tribine? Hvala unaprijed za odgovore.TurkishAirlines je napisao/la: ↑26 sep 2024, 14:31Zasto je sinoc onaj dio istoka do sjevera bio ogradjen?
Onda brate nije sigurna citava tribina. Prvi put cujem za to. Svastabenko21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 14:38kako sam ja cuo taj dio tribine je poceo da se urusava nije sigurno za gledaoceTurkishAirlines je napisao/la: ↑26 sep 2024, 14:31Zasto je sinoc onaj dio istoka do sjevera bio ogradjen?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ne znam zasto Zekic pomalo zapostavlja Turkesa. Momak je dosao u punom trening procesu. Renan je taraba odavno, drugog napadaca nemamo osim njih 2.
Gulash ne može igrati u vrhu niti Kyeremeh. Steta kazem jer ono sto je Gulash fulio glavom u prvom poluvremenu, Turkes bi vjerovatno pospremio u mrezu.
Gulash ne može igrati u vrhu niti Kyeremeh. Steta kazem jer ono sto je Gulash fulio glavom u prvom poluvremenu, Turkes bi vjerovatno pospremio u mrezu.
Jos 3 godine ce ova **** emitovati Premijer Ligu, ugovor istice na kraju sezone 27/28
United Media, BH Telekom ma mogu i Hrvati sto da ne samo ne ova ****, kad ti vidis kako maxtv odradi prenos HNL-a, ovo vise nije normalno
United Media, BH Telekom ma mogu i Hrvati sto da ne samo ne ova ****, kad ti vidis kako maxtv odradi prenos HNL-a, ovo vise nije normalno
U INAT SVIMA
- TurkishAirlines
Mi kad se branimo, npr Borac i Zrinjski u gostima, treba da igramo sa Keremehom i Gulijem u napadu.
Kada su tekme kada mi napadamo, tj male tekme kao sinoc, tu se mora igrati sa napadacem.
Kada su tekme kada mi napadamo, tj male tekme kao sinoc, tu se mora igrati sa napadacem.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Šteta zbog kiksa.
Posušje smo popravili u Banjaluci.
Sada valja Želju popraviti u Širokom.
Kjeremeh je za mene odavno top 3 naših igrača!!!
Posušje smo popravili u Banjaluci.
Sada valja Želju popraviti u Širokom.
Kjeremeh je za mene odavno top 3 naših igrača!!!