Znači da smo Gošk i Radnik ne bi nas ovako trenirali.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ali zašto, šta je poenta? Mogu razumjeti da se nekad zalomi, može i vandredno kolo srijedom, al da si redovno petak ili ponedeljak, to mi nikako nije jasno.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑26 sep 2024, 15:19Protiv Veleza je ponedjeljak jer su u nedjelju izbori i niko tada ne igra. Ovo za termin sa Širokim je sranje i mi ji trebali tu nesto uraditi jer ne može Arena samo nas gurati van vikenda.
Radniku ili Gošku je isto igrali u ponedeljak ili subotu, nama je to par hiljada razlike bar kad su domaće utakmice u pitanju.
Koševo Zapad
Mogao je riješiti utakmicu odmah čim je ušao i nažalost nije. Mislim da bi morao sa Gulijem igrati u špicu - mada nije loše ni ovo Francis i Guli s tim da nisu prirodne 9ke i ne riješavaju situacije kao Turkeš ali ima puno više pressinga.Lavcina je napisao/la: ↑26 sep 2024, 15:25Ne znam zasto Zekic pomalo zapostavlja Turkesa. Momak je dosao u punom trening procesu. Renan je taraba odavno, drugog napadaca nemamo osim njih 2.
Gulash ne može igrati u vrhu niti Kyeremeh. Steta kazem jer ono sto je Gulash fulio glavom u prvom poluvremenu, Turkes bi vjerovatno pospremio u mrezu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da se sprema epska pljačka u ponedjeljak, nažalost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Idemo po pobjedu i to je to. ne znam sto se mora u napred neka negativa pricati koja ( za sad) nema veze sa istinom.
Meni nesto u glavi da nas ovaj petrovic nije nesto zakidao? mozda se varam, pomjesale mi se vise i ove sudije
-
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1TurkishAirlines je napisao/la: ↑26 sep 2024, 15:28Mi kad se branimo, npr Borac i Zrinjski u gostima, treba da igramo sa Keremehom i Gulijem u napadu.
Kada su tekme kada mi napadamo, tj male tekme kao sinoc, tu se mora igrati sa napadacem.
-
- Kontakt:
Arena nas iskoristava za ove termine ponedjeljka jer tada skoro da nema nigdje interesantnih utakmica. A mi smo im najgledaniji u ligi plus ne bunimo se. Meni cak i odgovara ovaj termin jer mogu otici negdje za vikend i onda fino na tekmu u ponedjeljak. Znam da je raji koja nije iz Sarajeva i koja mora prevaliti stotine kilometara da bi dosla na tekmu ovo veliki nerjesivi problem i radi njih mi je najviše krivo sto igramo ponedjeljkom.
Ali polako, idu promjene u Savezu. Brzo ce se sve promijeniti.
Ali polako, idu promjene u Savezu. Brzo ce se sve promijeniti.
-
- Kontakt:
Ljudi ima li u ovoj ligi i jedan sudija da mozemo reci da nam odgovara i da znamo da nas nece zaklati. Nema koliko ja znam. Ali znam i da svaki moze odsuditi zadovoljavajuce ukoliko ne dobije direktivu iz Saveza.
Tako da ne treba gubiti živce i vrijeme na delegiranje sudija. Kada iskoristiš svoje šanse sudija moze samo napraviti facu kao Jelić u Banjaluci kada je odsvirao kraj.
Tako da ne treba gubiti živce i vrijeme na delegiranje sudija. Kada iskoristiš svoje šanse sudija moze samo napraviti facu kao Jelić u Banjaluci kada je odsvirao kraj.
Kako ba Zlaja nema istine?
Pa koliko nam penala do sad nisu svirali? Šta su nam radili u BL? Šta su nam radili protiv Sloge u Doboju?
Nemoj zayebavat.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
4 boda izgubljena (2 sudiskom greskom Posusje) i 2 Zekicevom greskom..prem da se moze i zekicu 50% krivice prepisat i za 2 boda izgubljena od posusja.
2 penala koja kaljanac tvrdi da su bili okebina Pilav balija kaze tjelo od tjelo
Crveni igracu borca tesko povrijedio naseg igraca sledja
Od 6 utakmica kuci 4 utakmice radnim danom. Plus najveci derbi namjesten posle birca srijedom
2 penala koja kaljanac tvrdi da su bili okebina Pilav balija kaze tjelo od tjelo
Crveni igracu borca tesko povrijedio naseg igraca sledja
Od 6 utakmica kuci 4 utakmice radnim danom. Plus najveci derbi namjesten posle birca srijedom
-
- Kontakt:
Mozemo zaboraviti na var dole,a bice sigurno situacija za analizu u var kombiju.
Znaci jos jedna i mozda teza nego u B.L
Mozemo mi to
Znaci jos jedna i mozda teza nego u B.L
Mozemo mi to
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Siroki je bas slab. Mislim da mozemo uzeti . Samo trebamo 100 posto prilike iskoristit
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kakva pljacka i qrac. Dragan Petrovic nikad nije tendenciozno sudio protiv nas cak sta vise bio je nas sudija dok smo imali linije u savezu. Dragan Petrovic nije klasican Vicin ker koji ce suditi kao Kazlagic, Jelic i slicno, on ce samo suditi neki penal Sirokom ako mu se ukaze prilika za to. Sto se tice igre u polju sigurno je da nece puno sjeckat.
Takodjer puno s.e.r.e.t.e za termine, ja da zivim u Sarajevu ne bi me apsolutno interesovalo kad se igra, svaku bih bio na Kosevu. Ove sezone sam vec tri puta bio na Kosevu a ovi stariji forumasi znaju odakle sam, mene sami put ubije gdje ne racunam finansije, sinoc sam se sat i po do vogosce probijao i kuci dosao oko 03,30 dok je vas vecina bila u dubokom snu
Osma dolazi!!!!
Takodjer puno s.e.r.e.t.e za termine, ja da zivim u Sarajevu ne bi me apsolutno interesovalo kad se igra, svaku bih bio na Kosevu. Ove sezone sam vec tri puta bio na Kosevu a ovi stariji forumasi znaju odakle sam, mene sami put ubije gdje ne racunam finansije, sinoc sam se sat i po do vogosce probijao i kuci dosao oko 03,30 dok je vas vecina bila u dubokom snu

Osma dolazi!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Evo sad ovo vidim tek haha ovo je sve organizovano sa namjerom,zakolji Sarajevo pa poslije kad Bojac igra sa njima onda ce mirni bitipropoklopac je napisao/la: ↑26 sep 2024, 16:04S ove liste huligana ne postoji da nas nije izluđivao, gledaj momcina u "KOMBI SOBI" grom ih pogodio
Kad igramo odgođenu utakmicu sa ekipom iz Mostara? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ti si izgleda dobrano zaboravio sta je nama Petrovic uradio u Tuzli protic Tuzla C, kad smo zijanili takoreci vec osvojenu titulu...esprit24 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 17:08Kakva pljacka i qrac. Dragan Petrovic nikad nije tendenciozno sudio protiv nas cak sta vise bio je nas sudija dok smo imali linije u savezu. Dragan Petrovic nije klasican Vicin ker koji ce suditi kao Kazlagic, Jelic i slicno, on ce samo suditi neki penal Sirokom ako mu se ukaze prilika za to. Sto se tice igre u polju sigurno je da nece puno sjeckat.
Takodjer puno s.e.r.e.t.e za termine, ja da zivim u Sarajevu ne bi me apsolutno interesovalo kad se igra, svaku bih bio na Kosevu. Ove sezone sam vec tri puta bio na Kosevu a ovi stariji forumasi znaju odakle sam, mene sami put ubije gdje ne racunam finansije, sinoc sam se sat i po do vogosce probijao i kuci dosao oko 03,30 dok je vas vecina bila u dubokom snu![]()
Osma dolazi!!!!
Ono iskljucenje Oremusa, sudjenje svega i svacega za Tuzla C i nas poraz od 2:1, nakon naseg vodjstva od 0:1.
Sve su to ista vanago, samo nek im javi Vicko, da vidis sto mu nije Petrovic ker...
Takodje treba navest da je NAJBOLJI SUDIJA I DRUGI NAJBOLJI SUDIJA LIGE SA UEFA ZNACKOM SU SUSPENDOVANI ZA 50/50 situacije KOJE SU BILE. Dok sudija za MNOGO GORU PLJACKU U TUZLI 2 utakmice a za situacije gdje igracu sledja slomi nogu i dva PENALA NEDOSUDJENA SUDIJA DOBIJE 0 (NULA) suspenzije..
Takodje nijedan novinar televizija radio niko nista.
Takodje penal na grbavici kod rezultatat 0:1 sudija nesvira penal a juce nama nije jado ni otisao da pogleda na televizoru..
Takodje juce prvi go zrinjskog cinimi se 60-65 minut 0-0
Treba posteno nama je oprostio crveni karton protiv radnika koji nebi skoro imao nikakav utjecaj na rezutat (vodili 1-0, 72 minut imali pravo jos na izmjene.. mogli smo rokadirat. I kaznioga je sledecu utakmicu. I neopravdavam crveni i nekazem 100% da nebi radnik izjednacio mozda i preokreno za 25 minuta al to je daleko manja mogucnost nego sto mi nebi iskoristili bar 1 penal gdje mnogo veca mogucnost da bi uzeli tri boda..
Financiska steta radi utakmica radnim danom je takodje velika za standarde pl bh plus stetu koju trpe nasi sponzori
Takodje nijedan novinar televizija radio niko nista.
Takodje penal na grbavici kod rezultatat 0:1 sudija nesvira penal a juce nama nije jado ni otisao da pogleda na televizoru..
Takodje juce prvi go zrinjskog cinimi se 60-65 minut 0-0
Treba posteno nama je oprostio crveni karton protiv radnika koji nebi skoro imao nikakav utjecaj na rezutat (vodili 1-0, 72 minut imali pravo jos na izmjene.. mogli smo rokadirat. I kaznioga je sledecu utakmicu. I neopravdavam crveni i nekazem 100% da nebi radnik izjednacio mozda i preokreno za 25 minuta al to je daleko manja mogucnost nego sto mi nebi iskoristili bar 1 penal gdje mnogo veca mogucnost da bi uzeli tri boda..
Financiska steta radi utakmica radnim danom je takodje velika za standarde pl bh plus stetu koju trpe nasi sponzori
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], nedimmmm1337, skoJaa i 52 gosta.