Bravo mali

Budale su ako pristanu.. umjesto da probamo iskoristiti umor poslije Panatanaikosa..
I do kad oni kontaju odgadjat?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Budale su ako pristanu.. umjesto da probamo iskoristiti umor poslije Panatanaikosa..
Ne slazem se, njima bi gore bilo 10 puta, u cetvrtak igraju u Grckoj, pa bi onda trebali s nama u subotu jer su u nedjelju izbori pa tad nema utakmica. A mi svakako poslije toga imamo pauzu 15 dana pa bolje da odma to zavrsimo nego kad dodje jos i kup.
ima i ta, ali mi smo satrani. nemamo dovoljno sirine, bice i mozda jos koji karton ili povreda. ne znam. s druge strane i da su nam svi u top formi, nemam neka ocekivanja protiv borca u bl. vise kontam da je odgoda dobra samo da se zavrsi ovo i da se resetuju.
Ja ne znam sta se desava sa Galicem. Ok do sad je bio limitiran i naucili smo sta moze ali sad ovakve greske, nevjerovatno.Bersaga je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:51Mi smo takvi, volimo svoje poniziti a ove sa strane možemo čekati. Galić je kod nas zaštićen k'o stećak, mi godinama nismo u stanju dovesti boljeg od njega, to je najžalosnije.godrina je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:13Da je dosao iz Tuzle, Hrvatske ili srbije sad bi ga kovali u zvijezde, prodavali za 5 miliona a raja ga do skora tjetala i upisivala na fakultet.
Ja se iskreno nadam da ce Coric naucit iz ove utakmice ali moze on do sutra ucit ako ce galic i karic opet diijelit lopte protivniku ko na traci.
Kolega je sjajno opisao igru Hirosa.Hiroš- šta čovjek da kaže..glupira se, solira, radi nelogične stvari, use.re tri napada, i onda u četvrtom pošalje magičnu asistenciju.
Treba i Karamarka spomenuti kako je dobro odigrao, treba ga istrpiti.zeljovac21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 16:26Hiros i Boljevic su nam hladno dva najbolja igraca i vi njih uhvatili kritikovati ima puno vise pozicija koje su za kritike. Galic je los, Cavnic sinoc amaterske reakcije, Markovic se nije sastavio s loptom. Odinaka kakav god je ne treba suditi po 45 minuta treba mu dati vise sanse. Krpic statican, nekonkretan. Dangubica treba istrpiti dao je 10 golova u Litvaniji mora biti od koristi...
Trenutno sigurniji od CavnicaPablo11 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 16:48Treba i Karamarka spomenuti kako je dobro odigrao, treba ga istrpiti.zeljovac21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 16:26Hiros i Boljevic su nam hladno dva najbolja igraca i vi njih uhvatili kritikovati ima puno vise pozicija koje su za kritike. Galic je los, Cavnic sinoc amaterske reakcije, Markovic se nije sastavio s loptom. Odinaka kakav god je ne treba suditi po 45 minuta treba mu dati vise sanse. Krpic statican, nekonkretan. Dangubica treba istrpiti dao je 10 golova u Litvaniji mora biti od koristi...
Pokvarili mu slavlje sinoc, nameracio se da tjera trenera evo i po Rahimic danas hajka.Sarun je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:39Kako mozes nazivati igrače i trenera voljenog kluba retardiranim?Ejnur je napisao/la: ↑26 sep 2024, 08:44Kad sve sumiram,nasi igraci i trener su retardirani.
Odigras dobro prvo poluvrijeme u drugom poluvremenu imas sve preduslove da odigras mirno bez nekog srljanja,da stanes na loptu i cekas neku kontru,a mi odigramo kao da igraju seniori protiv juniora i samo izbijamo panicno loptu,nismo bili u stanju zadrzati loptu 30 sekundi.
Pita se druže i protivnik nešto
Vazi,pa napisi brate koji je to igrac doveden kao pojacanje i da se takvim pokazao u ovom prelaznom roku ili je u meni problem jer sam puno vise ocekivao od Rahimica obzirom na njegove kontakte u svijetu.jointunija je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:04Neće on nigdje na tvoju žalost,a ovo što si napisao ne bih ni komentarisao,čitam i ne vjerujemEjnur je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:28Ma iskreno nek i ide,ja ne znam sto se ovde pojedinci loze na njeg,u klubu ima dosta para za plate igracima,doveo je vukoju i corica koji su promasaj,kostur ekipe i glavni igraci su nam svakako igraci koji su od prije tu,ne vidim nijednog njegovog igraca koji je dosao a pravi razliku i da je pravo pojacanje,obzirom na njeogovu karijeru i njegovo ime u svijetu fudbala ocekivao sam mnogo bolje igrace i mnogo bolje biranje igraca.![]()
Oprosti nisam bio(posao) pa ne znam o kome je rijec,ali ako je tako sram bilo svakog ko je skandirao
Džaba i prošle sezone smo dosta zavisili od Štilića, koji više nije mogao igrati na ovom nivou fudbal, jednostavno bio je prespor, često je birao loša rješenja, ali opet na njegovim leđima smo uzeli dosta bodova..let3 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 16:17Kolega je sjajno opisao igru Hirosa.Hiroš- šta čovjek da kaže..glupira se, solira, radi nelogične stvari, use.re tri napada, i onda u četvrtom pošalje magičnu asistenciju.
Odmah se sjetim derbija, kad smo ih mlatnuli 3-0. Zabije golcinu iz slobodnjaka sa 30 metara i onda krene mahnitati po terenu.
Takvog igraca moras trpiti i cekati da nadođe sa nekom lucidnom idejom... ili ga protjeati iz kluba. Nema trece opcije.