Zagrliću drugove, pjevaćemo do zore
Iskreno ako cemo pricat o gostujucim sektorima u ligiTeaM87 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 16:41Koji je to bolji gostujuci sektor u drzavi? Obisao sam skoro sve stadione i znam sta govorim.Zeko87 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 16:36E čuj gostujući sektor najjači u državi, ili nas zezaš ili nisi makao od Grbavice. Kičmu slomim u zdenci ne bi li šta upratio na terenu između stubova. Bolji pregled terena ima skalamerija u Vrapčićima, da ne govorim o Bilinom Polju itd.
Teško da će se više ikad vratiti na nivo bez tampon zona, ova balavurdija se bodu nožem zbog Lajka na fb a da se ne pošaketaju na metar razmaka.
Nama treba jak sigurnosni sistem generalno, pa bi onda sve bilo puno lakše
Bilino je dobro, ali tribina preniska i nema krov. Vrapcice ne zelim komentarisat uopste.
Ali opet ce bolju preglenost imat navijaci gostujuci u Vrpacicima brate pravo ce gledat na teren sa zapadne tribine to ti je ona gdje sad krov ima i ondje ce se jedan dio stolica skinut i dat gostujucim jer gdje ces dat na ovoj novoj tribini sto se sad gradi koja ispunjava sve te kategorije jer znamo kakva sve bagra dolazi nekim je u cilju samo da mu je slomit nesto opsovat nekom mater i moze on ic ne treba ni gledat utakmicu
Prestani da kmečišPredatod je napisao/la: ↑26 sep 2024, 18:04Joj lazne i plasticne atmosfere kad krenuse divovi prije pocetka. Pa koji jad i odron. Kad cujes Grbavicu i kako se pjeva. Kako im se da onaj odron od teksta za djecocu iz osnovne skole. Znam koji god trener daje izjavu sjebe se za ambijent na Grbavici. Ovaj ce Zekonja da drka poslije poraza slijedeci derbi.
Ko ti drma kavez, balo balavi?Predatod je napisao/la: ↑26 sep 2024, 18:04Joj lazne i plasticne atmosfere kad krenuse divovi prije pocetka. Pa koji jad i odron. Kad cujes Grbavicu i kako se pjeva. Kako im se da onaj odron od teksta za djecocu iz osnovne skole. Znam koji god trener daje izjavu sjebe se za ambijent na Grbavici. Ovaj ce Zekonja da drka poslije poraza slijedeci derbi.
Potrefilo se da par puta zabijemo u 95'+ i slavlje gola nas držalo poslije jer su utakmice faktički odmah završene poslije tih golovatabba77 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:18Ja sam ga odmah skontao, jer se sjećam da su oni odugovlačili tad.Bersaga je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:46Da ti nisi prijatelju napisao ne bih vala pomislio da misli dok je Dudić bio kod vas. Fali malo preciznosti u formulaciji.
Iskreno, šta ti kažeš na ovo sinoć? Da li je ovo što tvoji potenciraju "gdje smo mi, gdje ste vi" zaista realno stanje? Da li je zbog rivalstva pa ono da se malo "napuše"?
A vidi, iskreno i realno govoreći, posljednjih godina ste sami svojim slavljem, doveli do toga. Što je opet prihvatljivo obzirom da ste par puta ganjali rezultat i uspjeli stići, ali to nije ono što vama treba da bude satisfakcija. Naravno, ne osuđujem i ako jeste. Gubite mentalitet velike ekipe tim načinom razmišljanja. Utapate se u prosjek lige i jedina pozitivna stvar, za koju se možete zakačiti je posjeta. Skidam kapu za to. Ja sam uvijek govorio da bez jakog Sarajeva, nema jakog Željezničara i obrnuto ali, tu ste se vi počeli malo gubiti.
Mi smo tu, u pet deka, kao i skoro sve ostale ekipe i u suprotno me ne može niko ubijediti. S moje tačke gledišta, imate četvrtu najjaču ekipu po imenima. Hoće li tako biti na kraju sezone ili će biti neko iznenađenje, vidjet ćemo.
Što se utakmice sinoć tiče, a to sam i pisao ranije, s par forumaša, očekivani i miroljubivi x iako sam naglašavao da ćemo imati minimalno 4 velike šanse i da nas samo loša realizacija istih može spriječiti da vas dobijemo, što se na kraju ispostavilo tačnim.
Ovo posveceno kad su vasi smekali drugove, pa opalili mjesec ili?
Vratili su vam sinoć na Koševu.NerminFatic je napisao/la: ↑26 sep 2024, 17:35Hoce li se gospoda iz sudacke organizacije FS BiH oglasiti o nedosudjenom penalu za Zelju iz proslog kola protiv Svinjskog, ili im je guzva sad subota srijeda pa ne mogu?
Vi ste vicine rospije, imate poklon korona titulu.
Zaista nevjerovatno koga nam sve salju…svrakino1921 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 18:48Duel Širokog Brijega i Sarajeva će suditi Dragan Petrović iz Banje Luke s pomoćnicima Bojanom Makarićem i Stefanom Tešanovićem dok je četvrti sudija Danijel Perić iz Bijeljine.
Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora i Jure Musa iz Čitluka su u VAR sobi.
Evo ga
Izbacuju Pitare iz borbe za titulu
Slazem se samo glupi pitari ne znaju da te drzava tuzi. Ipak mislim da je gore da zavalis svoje drugove po mjesec dana
Priznaj da jos imas nocne more od korone
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, ErosViverosViv, guadalupe, mnon46, NeSamSafetee, supervizor i 17 gostiju.